Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Başka bi merkezde tedavi oldunmu canım?
2014de Gatada bir denemem olmuştu Hulusi hocadan önce malesef. Boş yere vaktim emegim gitti. Arkadaşımın tavsiyesiyle Hulusi hocayi buldum 2015de. Cok sevdiğim bir doktor inandim ve Hulusi hocadaki ilk denememde oldu şükür. Simdi de bir.kardeş olsun dedik bakalim. Nasip.

2015deki embriyolarim 3CC 'ydi ve tuttu.bir kizim var. Pazartesiki transferim 5AA daha iyi.Ama bence kaliteye de cok takılmayin derim. 3CC en alt kaliteydi ama tutmustu benim.
Masaallah Allahim esirgesin kızınızı. Bugün 3.gün benimde suan 6 hucreliymis 2 embriyom. Cuma günü nasipse transfer gunu verdi. Umarım o zaman kadar daha iyi olur insaallahhh

benim hulusi hocadan once gittigim merkezde 8 hucreliydi transfe olan embriyolarım.burda henuz transfer olmadı ama 8 hucreli olmazsa dondurmuyorlar sanki
O kadar cok yerde okudum ki 4 hücreli bile hatta 2 hücreli bile tutunmuş. Rabbim ol derse oluyor işte inşaallah isteyen arzulayan herkes herkes kavuşur bebeğine

Kızlar merhaba,
Ben de Başkentte Göğşen Hoca'nın hastasıyım. Tek embriyomuz var dondurulmuş. Bir kere daha toplama olacak birkaç ay sonra inşallah. Biesteron ve Koenzim verdi hocamız. Daha almadım. Sizler kullandınız mı? Faydasını gördünüz mü? Hangi marka kullandınız?
Kullanan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Bir de eşimin değerleri de sınırdaymış. Embriyolog öyle söyledi. Eşiniz için doğal bir şeyler yaptınız mı bu süreçte?

Hulusi hoca direkt koenzim değilde multivitaminin içerisinde veriyor.Genelde gonamax öneriyor kadınlar için, erkekler için de teatrio ve impryl.Aynı zamanda ek olarak resveratrol omega-3(epa değeri 500 üzerinde olan)Eşiniz için ve yine sizin için de arı sütü polen propolis ve beslenmenize de dikkat etmeniz gerek bol meyve sebze, balık , kuruyemiş, tahıl, yeşillik.Aynı zamanda paketli yiyecekler ve fast food dan da uzak durmak gerek.

Çok teşekkür ederim
Eşime de İmpry önerdi ama ek olarak da evde bir şeyler yapmak istiyorum. Yediklerimize dikkat edeceğiz artık.
Gonamax'ı da yumurta kalitesi için kullandınız değil mi?

N
Çok teşekkür ederim
Eşime de İmpry önerdi ama ek olarak da evde bir şeyler yapmak istiyorum. Yediklerimize dikkat edeceğiz artık.
Eşiniz için keciboynuzu kürü uygulayabilirsiniz. Biz kaan aydosa gitmiştik eşim icin nohut yemegi yeyin demisti. Dar giyinmesin ve teli cebinde tasimasin demişti. Erkekler tozdan arabanin egzozundan bile cok etkilenirmis ambalajlı ürün kullanmayın. Kuruyemiş çiğ olarak tüketin. Yatak odanızda telefon bile bulundurmayin demişti aklima gelen bunlar. Umarim faydasi olur.

Çok teşekkür ederim
Evet yumurta kalitesi için geçen sene de prowomen kullanmıştım 3 ay o da iyi ama Hulusi hoca gonamaxı önermişti.Birde erkekler için keçiboynuzu öneriyorlar ve yine kadın ve erkekler için maça tozu öneriliyor onu da geçen sene almıştım ama düzenli yiyemedik.

Eşiniz için keciboynuzu kürü uygulayabilirsiniz. Biz kaan aydosa gitmiştik eşim icin nohut yemegi yeyin demisti. Dar giyinmesin ve teli cebinde tasimasin demişti. Erkekler tozdan arabanin egzozundan bile cok etkilenirmis ambalajlı ürün kullanmayın. Kuruyemiş çiğ olarak tüketin. Yatak odanızda telefon bile bulundurmayin demişti aklima gelen bunlar. Umarim faydasi olur.
[/QUOTE]
Kaan Hocaya geçen sene gittik biz de. Aynı şeyler söylendi. Küçük bir hasar çıktı. Promen K kullandı. Ama niye bu kadar kötü oldu bilmiyorum. Çok olumsuz konuştu Tülay Hanım.

Kaan Hocaya geçen sene gittik biz de. Aynı şeyler söylendi. Küçük bir hasar çıktı. Promen K kullandı. Ama niye bu kadar kötü oldu bilmiyorum. Çok olumsuz konuştu Tülay Hanım.
[/QUOTE]
Tam olarak eşinizin problemi ne? Ben eşime uygulamadigim kür ilac kalmadı. Ama bizde hicbisey düzelmedi. Genetik bizimki galiba. Sizinki düzelecek biseydir insaallahh

Keçiboynuzunun yapacağım iki üç ay. Umarım ise yarar bu defa. Çok sağolun

Tam olarak eşinizin problemi ne? Ben eşime uygulamadigim kür ilac kalmadı. Ama bizde hicbisey düzelmedi. Genetik bizimki galiba. Sizinki düzelecek biseydir insaallahh
[/QUOTE]
Kaan Hocaya gittiğimizde hasar çıktı. Klomen ve Promen K ile düzeldi. Çok doğal beslenir dikkat eder aslında. Başka da bir sıkıntı yok dedi. Normal denmişti.
Tülay Hanım da sadece eşinizin değerleri sınırda, çok zor seçtim dedi gecen hafta. Kala kala bir embriyomuz kaldı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…