Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Canım aralik ayında 31 aralikta raporlu 6.250 TL .. Raporsuz 7.150 TL ve Muayene ücretleri 122 TL. Ama ocakta zam gelmediyse bu hafta progesteron tahlili için gidicem
Her sey dahil mi ilaclar bsr sanrm.bide sonra hsg cektyrsn faln gene 10 bini bulr gecerde .peki ptg olck mi genetik test yani birde kac tane transfer ediyolr iki tane istyrm ben de

Her sey dahil mi ilaclar bsr sanrm.bide sonra hsg cektyrsn faln gene 10 bini bulr gecerde .peki ptg olck mi genetik test yani birde kac tane transfer ediyolr iki tane istyrm ben de
Hsgyi devlette arastirma hastanesinde cektirmistim para vermedim. doktoruma sonucu gosterdim gerek gormedi çekmedi bu sefer...
Bu dedigim sadece tüp Bebek için yani ilaclar eczaneyle alakalı rapor olursa indirimli tabi, genetik test ,hsg bunlar her hastanede ayri fiyatlandırma yapıyor başkent ne kadar bilgim yok ve başkent hastanesi ararsan sekreter fiyatları söylüyor bildiğim kadarıyla..
Benim yaş , kist ,amh sebebiyle cift yapabilir ama kaliteli çıksın da tekte olsa olur doktorun insiyatifine kalmış o da ayrı ücret tabi

Bilgilerin icin sagol canim seni takipteym bende yaza dusunyem nasipse sen 2 hfta sonra baslycksn sanrm hadi bakm mutlu haberini beklyrm

Bilgilerin icin sagol canim seni takipteym bende yaza dusunyem nasipse sen 2 hfta sonra baslycksn sanrm hadi bakm mutlu haberini beklyrm
Ben tek transfer istiyordum 2 koydular 2 koyuyorlar hep .ama imkanların varsa hiç yazı bekleme tüp bebek içine girince uzadıkça uzayabiliyor hiç vakit kaybetme derim.ben testlerle 1.5 yıl zaman kaybettim test sonuçları beklemekten.her genetik testini özel laboratuvarlarda yaptır İstanbul’da GENETİKS diye bir yer var ben oraya yaptırdım 2 hafta içinde çıkıyor tutumlu davranalım diye özel hastanelere ve devlet hastanelerine yaptırdığım testler 2 Aydan önce çıkmadı ki bu en erken çıkanıydı 2 ay.tek bi testi 6 ay beklediğimizi biliyorum

Dondurma işlemi yapmadıkları için hep 2 koyuyorlar en az.dondurmayı anca özel klinikler yaparsa yapıyor özel hastaneler pek yapmıyor gibi

Bende 3 ay oldu bu ayda testler iyi çıkarsa başlanacak emin olup başlanıyor o yüzden de geç oluyor bence

Blyrm ama maddi birikm ypmdk bska borclri odedik yazdn once tabiki gidp komncm ama para olmdn olmyr nasip artk

Canim senin tuttu mu
Tutmadysa sebebi neyms sorun deglse soylrrmsn

Benim tuttu 4 aylığim.allah sizlere de nasip etsin.bende yumurta kalitesizliği vardı yumurtalar toplanıyor ama transfer yapılmıyordu kalitesiz oldukları için.hulusi hocayla ilk denemede hem yumurta çıktı hem 2 tane kaliteli vardı transfer yapıldı biri tuttu.özel laboratuvarlarda genetik testleri çok pahalı 500-1000 ile başlıyor genelde.özel hastanelerde de 250-500 arası oluyor ama aylarca bekliyorsun özel hastane ve devlet aynı sürede çıkıyor.beklemek istemezseniz özel laboratuvarlara bulunduğunuz ilden kan gönderebiliyorsunuz soğuk zincir ile gönderim yapıyorlar 2 hafta içinde de sonuç eliniz de oluyor

Tedavi esnasında muayene odasında kaç yumurtam var ne kadar olmuş gibi soruları sormayın Doktorlar bunu çok sevmiyor Hulusi hoca da sevmiyor zaten tedavinin sonuna yaklaştığında kendisi söylyor mutlaka öğreniyorsunuz ne kadar yumurta olduğunu büyüklüğünü vs.hemşireye söylerken dikkatli dinleyin oradan öğrendiklerinizi kapın yeterli.doktorla aranızı iyi tutun ki bir şikayetiniz olduğunda daha değer vererek ilgilenir gereksiz sorularla zaman kaybedilmesini pek sevmez Hulusi hoca.aklınız da bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…