Ben yarin gidicemKızlar yenilerde gidenler var mı Hulusi hocaya
Bende başladım Hulusi hocayaBen yarin gidicem
Kizlar gidince bilgilerinizi bizimle paylasin gelince... fiyat yontem hocalrin ilgisinj ... ben de orayi dusunuyorumBende başladım Hulusi hocaya
Ben aktif gidiyorum tüp bebeğe başlıyoruz kan tahlilleri iyi çıkarsa iki hafta sinraKizlar gidince bilgilerinizi bizimle paylasin gelince... fiyat yontem hocalrin ilgisinj ... ben de orayi dusunuyorum
Canim bizi de bilgilendir lutfen suan ki raporsuz fiyat ne kadar dedilrBen aktif gidiyorum tüp bebeğe başlıyoruz kan tahlilleri iyi çıkarsa iki hafta sinra
Canım aralik ayında 31 aralikta raporlu 6.250 TL .. Raporsuz 7.150 TL ve Muayene ücretleri 122 TL. Ama ocakta zam gelmediyse bu hafta progesteron tahlili için gidicemCanim bizi de bilgilendir lutfen suan ki raporsuz fiyat ne kadar dedilr
Her sey dahil mi ilaclar bsr sanrm.bide sonra hsg cektyrsn faln gene 10 bini bulr gecerde .peki ptg olck mi genetik test yani birde kac tane transfer ediyolr iki tane istyrm ben deCanım aralik ayında 31 aralikta raporlu 6.250 TL .. Raporsuz 7.150 TL ve Muayene ücretleri 122 TL. Ama ocakta zam gelmediyse bu hafta progesteron tahlili için gidicem
Hsgyi devlette arastirma hastanesinde cektirmistim para vermedim. doktoruma sonucu gosterdim gerek gormedi çekmedi bu sefer...Her sey dahil mi ilaclar bsr sanrm.bide sonra hsg cektyrsn faln gene 10 bini bulr gecerde .peki ptg olck mi genetik test yani birde kac tane transfer ediyolr iki tane istyrm ben de
Bilgilerin icin sagol canim seni takipteym bende yaza dusunyem nasipse sen 2 hfta sonra baslycksn sanrm hadi bakm mutlu haberini beklyrmHsgyi devlette arastirma hastanesinde cektirmistim para vermedim. doktoruma sonucu gosterdim gerek gormedi çekmedi bu sefer...
Bu dedigim sadece tüp Bebek için yani ilaclar eczaneyle alakalı rapor olursa indirimli tabi, genetik test ,hsg bunlar her hastanede ayri fiyatlandırma yapıyor başkent ne kadar bilgim yok ve başkent hastanesi ararsan sekreter fiyatları söylüyor bildiğim kadarıyla..
Benim yaş , kist ,amh sebebiyle cift yapabilir ama kaliteli çıksın da tekte olsa olur doktorun insiyatifine kalmış o da ayrı ücret tabi
Evet canım heyecanla bekliyorum nasip insalllah dualarını bekliyorumBilgilerin icin sagol canim seni takipteym bende yaza dusunyem nasipse sen 2 hfta sonra baslycksn sanrm hadi bakm mutlu haberini beklyrm
Ben tek transfer istiyordum 2 koydular 2 koyuyorlar hep .ama imkanların varsa hiç yazı bekleme tüp bebek içine girince uzadıkça uzayabiliyor hiç vakit kaybetme derim.ben testlerle 1.5 yıl zaman kaybettim test sonuçları beklemekten.her genetik testini özel laboratuvarlarda yaptır İstanbul’da GENETİKS diye bir yer var ben oraya yaptırdım 2 hafta içinde çıkıyor tutumlu davranalım diye özel hastanelere ve devlet hastanelerine yaptırdığım testler 2 Aydan önce çıkmadı ki bu en erken çıkanıydı 2 ay.tek bi testi 6 ay beklediğimizi biliyorumBilgilerin icin sagol canim seni takipteym bende yaza dusunyem nasipse sen 2 hfta sonra baslycksn sanrm hadi bakm mutlu haberini beklyrm
Bende 3 ay oldu bu ayda testler iyi çıkarsa başlanacak emin olup başlanıyor o yüzden de geç oluyor benceBen tek transfer istiyordum 2 koydular 2 koyuyorlar hep .ama imkanların varsa hiç yazı bekleme tüp bebek içine girince uzadıkça uzayabiliyor hiç vakit kaybetme derim.ben testlerle 1.5 yıl zaman kaybettim test sonuçları beklemekten.her genetik testini özel laboratuvarlarda yaptır İstanbul’da GENETİKS diye bir yer var ben oraya yaptırdım 2 hafta içinde çıkıyor tutumlu davranalım diye özel hastanelere ve devlet hastanelerine yaptırdığım testler 2 Aydan önce çıkmadı ki bu en erken çıkanıydı 2 ay.tek bi testi 6 ay beklediğimizi biliyorum
Bana da 2 dedi extra ucret verilmiyor muDondurma işlemi yapmadıkları için hep 2 koyuyorlar en az.dondurmayı anca özel klinikler yaparsa yapıyor özel hastaneler pek yapmıyor gibi
Blyrm ama maddi birikm ypmdk bska borclri odedik yazdn once tabiki gidp komncm ama para olmdn olmyr nasip artkBen tek transfer istiyordum 2 koydular 2 koyuyorlar hep .ama imkanların varsa hiç yazı bekleme tüp bebek içine girince uzadıkça uzayabiliyor hiç vakit kaybetme derim.ben testlerle 1.5 yıl zaman kaybettim test sonuçları beklemekten.her genetik testini özel laboratuvarlarda yaptır İstanbul’da GENETİKS diye bir yer var ben oraya yaptırdım 2 hafta içinde çıkıyor tutumlu davranalım diye özel hastanelere ve devlet hastanelerine yaptırdığım testler 2 Aydan önce çıkmadı ki bu en erken çıkanıydı 2 ay.tek bi testi 6 ay beklediğimizi biliyorum
Canim senin tuttu muBen tek transfer istiyordum 2 koydular 2 koyuyorlar hep .ama imkanların varsa hiç yazı bekleme tüp bebek içine girince uzadıkça uzayabiliyor hiç vakit kaybetme derim.ben testlerle 1.5 yıl zaman kaybettim test sonuçları beklemekten.her genetik testini özel laboratuvarlarda yaptır İstanbul’da GENETİKS diye bir yer var ben oraya yaptırdım 2 hafta içinde çıkıyor tutumlu davranalım diye özel hastanelere ve devlet hastanelerine yaptırdığım testler 2 Aydan önce çıkmadı ki bu en erken çıkanıydı 2 ay.tek bi testi 6 ay beklediğimizi biliyorum
Hayır kaç tane koyulursa koyulsun ekstra ücret hiç bir kurumda alınmaz.sadece dondurma işlemi yaptırırsan dondurma ücreti alınır.Bana da 2 dedi extra ucret verilmiyor mu
Çok tesekkur ederim doktorum kendi kaliteli olursa 2 embriyo koyabilirm dedi. Amh benimde düşük 1.07 sizin neydiHayır kaç tane koyulursa koyulsun ekstra ücret hiç bir kurumda alınmaz.sadece dondurma işlemi yaptırırsan dondurma ücreti alınır.