Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Ben başkenti tavsiye etmiyorum, yarın ikinci aşılama olacak başkentte. Dün hemsire; eşinizle bugün beraber olmanız gerekiyor dedi, aşılamaya uc gün kala erkeğin cinsel perhize girmesi gerekir halbuki.. emin misiniz diye sordugumda diğer başka bir hemşireyi aradı ona sordu evet eminim dedi. İlk asilamamda böyle birşey söylenmedi bana dedim, cevabı: bilemiyorum ki.. demek oldu. Hulusi beye gelince evet tatlı dilli bir doktor ancak her gittigimde bugün reglinin kaçıncı günü diye soruyor, ne regli diyorum yumurta takibi yapiyorsunuz aşılama için :) aşılama mı tup bebek hastası mi oldugumu bile karıştırıyor, surda aşılamaya iki gün kalmış, ee ne zaman tüp yapiyoruz sana diyor :) yani o da haklı çünkü inanılmaz yogun bir adam, WhatsApp dan bir soru sordugunda cevaplaması iki gün suruyo bazen. Başkent i hiç özel hastane kapsamında degerlendirmeyin bildigin devlet hastanesi nin aynısi. Benim oraya gitmemdeki tek sebep evime yürüyerek beş dk olmasi. Yarın ki aşılama da tutmazsa tüp bebek için tercihim kesinlikle başkent olmayacak

Raporlu fiyat mı acaba bu raporsuz mu?
Raporsuz : 4930 TL
Raporlu : 3000 TL

Bende Hulusi Beyde tüp bebek tedavisine başladım. Pazartesi yumurta toplama işlemi yapıldı yarın da transfer işlemi yapılacak inşallah..
Hulusi Bey çok yoğun bir hoca evet ancak kendisi çok sistemli çalışan biri ayrıca ekibi (hemşire ve sekreterler) o kadar pratik, düzenli ve hızlı çalışıyorlar ki o kadar yoğunluğa rağmen muayeneler aksamadan ilerliyor. Hulusi Hocam WhatsApp tan ne zaman bir soru sorsam en fazla 1 - 2 saat sonra dönüş yapıyor.
Benim için çok çok önemli olan bir konuyu daha belirteyim para hırsıyla hareket etmeyen, hayal aleminde gezmeyen bir hoca. Durumun ne ise moralini bozmadan, seni üzmeden anlatıyor ve "sıkıntı etme tedavisine bakacağız" diyor. HRS de aşılama yaptıran biri olarak bunun önemini çok iyi biliyorum. HRS de Tarık AKSU Bey "çok iyisin.. çok şöylesin.. çok böylesin.. olacak falan filan..." derken tahlillere bakmadan, kontrol etmeden aşılama yaptı sonuç fosss tutmadı tabi ki.. Ve ben yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam... O yüzden benim için gerçekleri söyleyip çare üretmesi daha önemli, hayal alemlerinde dolaştırmasın beni..

Bende Hulusi hocanın hastasıyım kendisine güvenim tam benle alakalı tüm sorunları ortaya çıkardı daha önce yapılmayan testler yapıldı didik didik her şeyim kontrol edildi içim rahat gidiyorum ama Falbala86 arkadaşımız yazmış mesela üzüldüm içimde kuşku oluştu. Daha önce 3 tüp denedim başka merkezde. Bu 4. olacak ve artık çok yorulduğumu tahmin edersiniz. Önemli olan transfer işleminin iyi ellerde yapılmasıdır,opu işlemidir ve sorunu detaylarıyla araştırıp bulup ona göre yol izlemektir bence. İnşallah bende haftaya adetle gidicem bakalım tedaviye başlatır umarım. P.tesi rahime çizik attı hoca. Ben temmuz ayından beri gidiyorum testler tahliller kilo verme süreci laparoskopi histeroskopi..baya bir uğraştık umarım sonu iyi olur

"Önemli olan transfer işleminin iyi ellerde yapılmasıdır,opu işlemidir ve sorunu detaylarıyla araştırıp bulup ona göre yol izlemektir bence." Kesinlikle katılıyorum..
Yarın transferim var benim.. Heyecanlıyım Hayırlısı bakalım.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Rabbim isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat versin inşallah..

Kızlar herkese mrh..simdi yeniden buralara yazacağımı hic düşünmezdim..ama kader diyelim..5ay once 4.5aylık ikizlerimi kaybettim ne yazik ki.şimdi dogacaklardi ama ben yine merkez arastiriyorum hayirlisi Allah tan..nasil baskent hastanesi gittigimiz gün tedaviye başlanır mı benim raporum olmiuycak acaba nekadar tutar..guvenmelimiyim..cok yorgunum aslin da ama Rabbim ins yine nasip eder baska türlü unutamiycam çünkü

Arkdslr baskentte tup icin hangi yontemler kullanliyor bunlra hakknda kimse bisey yazmams herkse ayni yontem mi kullnlyor birde pgt yapilyrnmu

Arkdslr baskentte tup icin hangi yontemler kullanliyor bunlra hakknda kimse bisey yazmams herkse ayni yontem mi kullnlyor birde pgt yapilyrnmu
Merhaba, benim bildiğim kadarıyla herkese aynı yöntem uygulanmıyor. Benim tüp bebek kağıdımda klasik tüp bebek yöntemi işaretliydi ancak orada mikroçip vb garklı yöntem isimleri yazıyordu. Pgt hakkında ise malesef bilgim yok

Öncelikle çok büyük geçmiş olsun, her şeyin hayırlısı olsun hakkınızda. Muhtemelen kararınızı vermişsinizdir ama yazayım yine de. Başkent hastanesinde tüp bebek tedavisi sonucunda bir bebeğim var 14 aylık. Şimdi ikinci için yine başkent hulusi beyi tercih edeceğim. Öncelikle çok yoğun çalışan bir yer olduğunu gidince bazen saatlerce beklemek zorunda kalacağınızı bilerek gdin başkente. Bence en büyük handikapları bu. Öte yandan ben tüm ekibe çok güveniyorum. 2 yıl önce tüp bebek tedavimi yapan hulusi hoca geçenlerde gittiğimde beni tanıdı bu bile bana güven veriyor doktorla ilgili.
Umarım her şey iyş olur sizin için. Dua ile

Arkadaşlar başkentte Hulusi hoca için dahili numarayı bilen var mı hastane cvp vermiyorum randev alamıyorum yardımcı olun

3625, 3601 şu sıralar sekreter tek basina calisiyormus o yuzden telefonlari açmaya firsat bulamiyormuş yani çok yogun. Gecen hafta bende ulasamadim.

Hulusi Hocayı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İşinin ehli bir doktor. Benim raporum olmadığı için ilaçlarla birlikte 10 bin liraya yakın tuttu.
merhabalar, benim hulusi hocaya miyom ameliyatı olma durumum var. 7 cm büyüklüğünde miyomum var. bu ameliyat sizin nasıldı, sıkıntı yaşadınız mı?

Bende Hulusi hocayı tavsiye ediyorum serttir biraz bir o kadar da nettir dolandırmayı vakit kaybını filan hiç sevmez.özel kliniklerde gördüğünüz el bebek gül bebek ilgileri göremezsiniz ama önemli olan işinizin görülmesi,hastalığınıza odaklanan ve bunu kendine hırs yapan bir doktor başarma azmi olan bir profesör kesinlikle gidin derim.beklemelere filan katlanmayı da göze alın ama beklerken de en ufak hak yeme olmuyor herkesi sıra atlamadan ve oyalanmadan ellerinden geldiğince serice almaya çalışıyorlar arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…