Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Yaaa ne güzel yaa bu duyguyu yaşamayı okadar çok isterdim ki hep hayalkırıklığı yaşamaya alıştım herhalde sonuç pozitif olsa şoka girebilirim

Haber verirsin durumunu bana da. İnşallah güzel haberler verirsin inşallah

Yaaa ne güzel yaa bu duyguyu yaşamayı okadar çok isterdim ki hep hayalkırıklığı yaşamaya alıştım herhalde sonuç pozitif olsa şoka girebilirim
gerçekten güzel bi duygudur umarım en kısa sürede tadarız bizde bn de hazırlıklara başlıyorum rapor çıkarma için haftaya tekrar görüşecez tekrar kan vericm kontroller tekrar yapılacak haftaya netleşecek canım bakalım

Hadi inşallah herşey yolunda gider canım Allah yardımcın olsun. Değerlerin muayene sonucun çok iyi olsun inşallah

Kızlar bır yakınım ıcın soruyorum hulisi hocada tüp bebek ücretı ne kadar oluyo bılıyomusınuz ben novaarta gıdıyorum ahmet hocaya hulısı hocada daha uygun dıye duydum bu senenın fiyatını bılen varmı

Ahmet Hoca nasıl rezerv azlığı mi sıkıntıniz

Kızlar nasıl randevu alıyosunuz? İlk adım 3. Gün testi mi oluyo ona göre mi randevu almak lazım. Ben öğleye kadar okulda oluyorum. Öğleden sonra gitsem sıra olur mu muayene olabilir miyim? Hulusi hoca için soruyorum bunları.

hulusi hocada çok sıra oluyor canım bunu mutlaka göz önünde bulundur bn 4 saat beklediğimi biliyorum ama her hastasına da bakmadan hastaneden ayrılmıyo beklemek de yoruo insanı zaten konu hassas bi konu ...

Hadi inşallah herşey yolunda gider canım Allah yardımcın olsun. Değerlerin muayene sonucun çok iyi olsun inşallah
canım nasılsın o günden snra yazamadım yoğunluktan hulusi hoca benim tüp bebek işini taa mayısın sonuna bıraktı ve çok olumsuz konuştu her an menopaza girebilirsn fln dedi histeroskopiden sonra da dinlenilmesi lazım fln dedi bnm değerlerimle benzer isimde olan bi hastasının değerlerini karıştırdı takibimi iyi yapamadı verdiği ilaçları unutup tekrar aynısını yazmaya kalktı çok hastası olduğu için hepsini birbirine karıştrıo sanrım çok tedirgin oldum hormonlarım iyi çıkmasına rağmen yapmıcaz mayısa kadar dedi tüm bunlar benim mantığıma yatmadı bahçeci ankara tüp bebek e gittim selen hanım hulusi hocanın dediklerinin tam tersini söyledi ancak orda başlamam için de maddi imkanszlık var devlet raporu çıkartamıolar 10 bini geçio tedavi ücreti gürgan kliniğe gittim ışın hocayla başlıcm sanırm devlet raporu da çıkartıolar ufuk üniveristesinden sanırım orda başlıcm baklm nolcak :::::::)

İyide canım senin amh 0,50 değilmiydi nasıl menapoza girebilirsin her an der anlamadım tamam değerin düşük ama o değerden az değerle hamile kalan bi çok kişi var çok şaşırdım. Her an menapoza girebileceksen neden mayısa kadar bekletiyor ozman kafam karıştı. Bana da fshr diye test yaptırdı 1 ay içinde çıkacak eğer sonuç kötü gelirse yüksek dozda ilaç verecekmiş bende beklyorum işte beklemek daha da zor inanki

İnşallah pozitif haber verirsin bana Allah yardımcın olsun inşallah. maddi manevi zaten yıpranıyoruz kimin umurunda sanki. Umarım bu gittiğin dr seni sonuca ulaştırır

İnşallah pozitif haber verirsin bana Allah yardımcın olsun inşallah. maddi manevi zaten yıpranıyoruz kimin umurunda sanki. Umarım bu gittiğin dr seni sonuca ulaştırır
inşallah cnm ama hulusi hocaya güvenim kalmadı çok hastası olduğu için seninle ilgili detayı kaçırıo hem de vakit kaybı yaşıyorum çalıştığım için saatlerce bekliyorum kapıda sıkıntı yaşıyorum hadi bekliyorum ona göre iyi ilgi alaka bekliyorum o da bni diğer hastasıyla karıştırıo fln değişik büyük hevesle başlamıştım ama artık mantığıma yatmıo cnm birde histeroskopi yapmıştı ya aslında gerek yokmş film bizi yanıltmış dedi onda da bi şok oldum

hulusi hocada çok sıra oluyor canım bunu mutlaka göz önünde bulundur bn 4 saat beklediğimi biliyorum ama her hastasına da bakmadan hastaneden ayrılmıyo beklemek de yoruo insanı zaten konu hassas bi konu ...
Randevuyu hastaneyi arayıp mı alıyosunuz ? İlk gidişte 3. Gün mü gitmeli yoksa başka hastanelerde hormon testi yaptırıp götürsek kabul ediyo mu ?

Ben
ben menopoza girdim. Dr bakıyor mu menopozlu hastaya Hulusi hocaya giymeyi düşünüyor umda

Ben

ben menopoza girdim. Dr bakıyor mu menopozlu hastaya Hulusi hocaya giymeyi düşünüyor umda
sanırım bakmıo bana önce 3 yıl sonra gireceksin dedi sonra da her an girebilirsin dedi bnce hulusi hocaya gitme bu konuda gürgan klinik ilgilenio ama menopozla alakalı geçen gün ışın hoca söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…