Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Merhaba kızlar bende hulusi hocaya gitmeyi düşünüyorum inşallah hayırlısı olur ücretler hakkında bilgi verir misiniz giriş ücreti tahlillere ücret alınıyor mu bide tüp bebek ücreti

Merhaba, fah degeriniz kaçtı yuksek dediğinizde, bir de hangi kürü yaptiniz

Merhaba, fah degeriniz kaçtı yuksek dediğinizde, bir de hangi kürü yaptiniz
Fsh 13 dü 6.5 oldu Saraçoğlu nun aslan pençesi çayı kürünü 1.5 ay boyunca düzenli içtim düşmesini ona bağladım gerçeği var mıdır yok mu bilemiyorum .. tedavi sırasında kullanmadım yalnız tedaviden 2 ay önce başladım o şekilde başladım tedaviye

Kur nasil uygulaniyor, sabah aksam mi, ya da dusmesi icin baska bir sey yaptiniz mi bu arada
Bence kesinlikle geregi var, fsh yuksekligi sorun yaratiyor çünkü

size ne kadar dendi on bini aşıyor heralde
Yok benim belirsiz yeni basladik ama iki ay kontrol etti o yüzden eski hasta gözüküyorum yeni başladım ignelere yumurta toplama da para verilecek o yüzden net bisey söyleyemiyorum 10 bin değil ama 7.500 ilaclarla toplam raporlu tâbi ve bana degisik başkasına değişik uygulamalar yapıyor

Kur nasil uygulaniyor, sabah aksam mi, ya da dusmesi icin baska bir sey yaptiniz mi bu arada
Bence kesinlikle geregi var, fsh yuksekligi sorun yaratiyor çünkü
Hiç hatırlayamıyorum nasıl yapıldığı ve nasıl tüketileceğini anlatıyor tam tarifini Google da yazınca çıkıyor videosu.fsh düşürmek için kullanılan bir ilaç yok maalesef o yüzden bu kürler etki ediyor bence.tedaviden 2 ay önce düzenli için kürü bitirdiğiniz de tedaviye başlayın sonucu görmek için de içtiğiniz ilk ay test yaptırabilirsiniz ben içmeye başladığım ilk ay 13 den 10 a düştü 2.ay 6.5 a düştü.

hocadan memnun musunuz? ilgililer mi

Tesekkur ederim arkadasim, cok sevindim ise yaramasina, insAllah bebisine kavusursun saglikla, sen ben hepimiz

Teşekkürler, Allah saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…