- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Allah yardımcınız olsun .benimde amh düşük bende suan hastanedeyimMerhabalar bende cuma günü gideceğim Hulusi hocaya. Benim amh çok kötü. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin inşallah. sizin amh bana göre çooook iyidir. Benim 0,06Allah yardımcınız olsun .benimde amh düşük bende suan hastanedeyim
Olur inşallah umudunjzu kaybetmeyin bende bigun tedaviye başladım ücretler değişmis olabilir kizlar ya da yeni başlayacak olanlar bilginiz olsunAmin inşallah. sizin amh bana göre çooook iyidir. Benim 0,06
Merhaba, fah degeriniz kaçtı yuksek dediğinizde, bir de hangi kürü yaptinizBende fsh yüksekliği de vardı onu çoğu doktor önemsemiyor ama yumurtanın kalitesini çok etkiliyor Hulusi hoca önem verdi o konuya önce fsh düşürdüm bitkisel Saraçoğlu kürleriyle sonra tedaviye başladım.
Fsh 13 dü 6.5 oldu Saraçoğlu nun aslan pençesi çayı kürünü 1.5 ay boyunca düzenli içtim düşmesini ona bağladım gerçeği var mıdır yok mu bilemiyorum .. tedavi sırasında kullanmadım yalnız tedaviden 2 ay önce başladım o şekilde başladım tedaviyeMerhaba, fah degeriniz kaçtı yuksek dediğinizde, bir de hangi kürü yaptiniz
Kur nasil uygulaniyor, sabah aksam mi, ya da dusmesi icin baska bir sey yaptiniz mi bu aradaFsh 13 dü 6.5 oldu Saraçoğlu nun aslan pençesi çayı kürünü 1.5 ay boyunca düzenli içtim düşmesini ona bağladım gerçeği var mıdır yok mu bilemiyorum .. tedavi sırasında kullanmadım yalnız tedaviden 2 ay önce başladım o şekilde başladım tedaviye
Yeni başlayanlara 250 TL duydun sekreter den bilgi alabilirsinizmuayene ücreti ne kadar basskent de tüp bebek ne kadara geliyor arkadalşlar
tüp bebek ne kadar tutuyor bir bilginniz var mıYeni başlayanlara 250 TL duydun sekreter den bilgi alabilirsiniz
Ben başladığım icin eski fiyat veherkese göre degisiyor herkese de ayni tedavi uygulanmıyortüp bebek ne kadar tutuyor bir bilginniz var mı
size ne kadar dendi on bini aşıyor heraldeBen başladığım icin eski fiyat veherkese göre degisiyor herkese de ayni tedavi uygulanmıyor
Yok benim belirsiz yeni basladik ama iki ay kontrol etti o yüzden eski hasta gözüküyorum yeni başladım ignelere yumurta toplama da para verilecek o yüzden net bisey söyleyemiyorum 10 bin değil ama 7.500 ilaclarla toplam raporlu tâbi ve bana degisik başkasına değişik uygulamalar yapıyorsize ne kadar dendi on bini aşıyor heralde
Hiç hatırlayamıyorum nasıl yapıldığı ve nasıl tüketileceğini anlatıyor tam tarifini Google da yazınca çıkıyor videosu.fsh düşürmek için kullanılan bir ilaç yok maalesef o yüzden bu kürler etki ediyor bence.tedaviden 2 ay önce düzenli için kürü bitirdiğiniz de tedaviye başlayın sonucu görmek için de içtiğiniz ilk ay test yaptırabilirsiniz ben içmeye başladığım ilk ay 13 den 10 a düştü 2.ay 6.5 a düştü.Kur nasil uygulaniyor, sabah aksam mi, ya da dusmesi icin baska bir sey yaptiniz mi bu arada
Bence kesinlikle geregi var, fsh yuksekligi sorun yaratiyor çünkü
hocadan memnun musunuz? ilgililer miYok benim belirsiz yeni basladik ama iki ay kontrol etti o yüzden eski hasta gözüküyorum yeni başladım ignelere yumurta toplama da para verilecek o yüzden net bisey söyleyemiyorum 10 bin değil ama 7.500 ilaclarla toplam raporlu tâbi ve bana degisik başkasına değişik uygulamalar yapıyor
Tesekkur ederim arkadasim, cok sevindim ise yaramasina, insAllah bebisine kavusursun saglikla, sen ben hepimizOzgur06 canım bende yaptim işe yaradı sabah ve akşam yemekten en az 2 saat sonra birer tutam alıp kaynamış suya atın 3-4 dk kaynatıp ocağı söndurun demlenmeye bırak 5-10 dk ve iç tok karnına ama unutma
Teşekkürler, Allah saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insAllahHiç hatırlayamıyorum nasıl yapıldığı ve nasıl tüketileceğini anlatıyor tam tarifini Google da yazınca çıkıyor videosu.fsh düşürmek için kullanılan bir ilaç yok maalesef o yüzden bu kürler etki ediyor bence.tedaviden 2 ay önce düzenli için kürü bitirdiğiniz de tedaviye başlayın sonucu görmek için de içtiğiniz ilk ay test yaptırabilirsiniz ben içmeye başladığım ilk ay 13 den 10 a düştü 2.ay 6.5 a düştü.
Amin sizlere de şifa dilerim inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız sizde en yakın zaman daTeşekkürler, Allah saglikla evladini kucagina almayi nasip etsin insAllah
Allah razi olsun, insAllah canim insAllahAmin sizlere de şifa dilerim inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız sizde en yakın zaman da