Raporsuz : 4930 TL
Raporlu : 3000 TL
Bende Hulusi Beyde tüp bebek tedavisine başladım. Pazartesi yumurta toplama işlemi yapıldı yarın da transfer işlemi yapılacak inşallah..
Hulusi Bey çok yoğun bir hoca evet ancak kendisi çok sistemli çalışan biri ayrıca ekibi (hemşire ve sekreterler) o kadar pratik, düzenli ve hızlı çalışıyorlar ki o kadar yoğunluğa rağmen muayeneler aksamadan ilerliyor. Hulusi Hocam WhatsApp tan ne zaman bir soru sorsam en fazla 1 - 2 saat sonra dönüş yapıyor.
Benim için çok çok önemli olan bir konuyu daha belirteyim para hırsıyla hareket etmeyen, hayal aleminde gezmeyen bir hoca. Durumun ne ise moralini bozmadan, seni üzmeden anlatıyor ve "sıkıntı etme tedavisine bakacağız" diyor. HRS de aşılama yaptıran biri olarak bunun önemini çok iyi biliyorum. HRS de Tarık AKSU Bey "çok iyisin.. çok şöylesin.. çok böylesin.. olacak falan filan..." derken tahlillere bakmadan, kontrol etmeden aşılama yaptı sonuç fosss tutmadı tabi ki.. Ve ben yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam... O yüzden benim için gerçekleri söyleyip çare üretmesi daha önemli, hayal alemlerinde dolaştırmasın beni..