Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Tedavi esnasında muayene odasında kaç yumurtam var ne kadar olmuş gibi soruları sormayın Doktorlar bunu çok sevmiyor Hulusi hoca da sevmiyor zaten tedavinin sonuna yaklaştığında kendisi söylyor mutlaka öğreniyorsunuz ne kadar yumurta olduğunu büyüklüğünü vs.hemşireye söylerken dikkatli dinleyin oradan öğrendiklerinizi kapın yeterli.doktorla aranızı iyi tutun ki bir şikayetiniz olduğunda daha değer vererek ilgilenir gereksiz sorularla zaman kaybedilmesini pek sevmez Hulusi hoca.aklınız da bulunsun.
Evet bende çok sormuyorum gereklj olan herşeyi soyluyor zaten sırası geldiğinde bende farketmiştm yumurta kaç tane soylemiyor demstim gerektiğinde anlatıyormuş sonradan cozdum ve tamamlayıcı tip ta soyleyebiliyor bende ne kür kullanıyorum anlatıp içip icmemi söylüyor çok süper bir doktor

Çok tesekkur ederim doktorum kendi kaliteli olursa 2 embriyo koyabilirm dedi. Amh benimde düşük 1.07 sizin neydi
Benim ilk Amh 1.79 du sonra genetik testleriyle 1.5 yıl zaman geçince tedavi olacağım dönem 1.5 gibi birşeydi sanırım benimde.her ay düşer artık demişti.ben kaliteli olsun yumurtlar diye çok kürler yaptım kaliteli beslendim elimden gelen herşeyi yaptım ama hep yumurta oluşmuyordu kalitesizdi Adana da Gökhan çıragil de yaptırıyordum.sonra Ankara’ya Hulusi hocaya tedavi başladığımda orada otel de filan kaldığım için hiç beslenemedim hep dışarıdan yemek zorunda olduğum için.hiç ummuyordum bu kadar sağlıksız besleniyorum kaliteli çıkmaz diyordum ama oldu nasip işi sanırım vaktin geldiyse her türlü oluyormuş

Bende fsh yüksekliği de vardı onu çoğu doktor önemsemiyor ama yumurtanın kalitesini çok etkiliyor Hulusi hoca önem verdi o konuya önce fsh düşürdüm bitkisel Saraçoğlu kürleriyle sonra tedaviye başladım.

Ama tabi kürlerden bahsetmedim ona doktorlar sevmediği için o fsh düşmesi lazım diyor e bi tıbben yöntemi de Yok mecbur kür çayı içtim 2 ay ve düştü hemen.doktor kendiliğinden düştü sanıyor :)

Ama tabi kürlerden bahsetmedim ona doktorlar sevmediği için o fsh düşmesi lazım diyor e bi tıbben yöntemi de Yok mecbur kür çayı içtim 2 ay ve düştü hemen.doktor kendiliğinden düştü sanıyor :)
Ben soyledjm kendi de söyledi icebilirsin diye yan etki yapar diye korktum ama herşeyi dengeledi bugün de sonuclar çıktı tüp Bebek öncesi yaptigi testler iyi çıktı şükür sıra yumurta kalıtesi için insallah kullandigim vitaminler , kürler iyi gelmistir:dua:

Kizlar bişey sorucam ben adetin 2.gunu iğnelere basliycam yumurtalar toplanacak sonra transferi nasıl oluyor süreç olarak.. hemen yumurta toplandıktan sonra embriyo kaliteli ise 3.gun embriyo transferi ediliyor mu yoksa diğer adeti mi bekliyoruz

İğnelere başlıyorsun yumurta takibin yapılıyor bu kişiden kişiye değişiyor süresi rahat 14 gün filan Sürüyor yumurtaların toplanırsa toplandığı günden itibaren 3.güne kadar iyi kalite de embriyo kalmış olursa 4.gün transfer yapılıyor.en zorlandığım transfer olmuştu idrara sıkışık halde beklemen gerekiyor doktor gelene kadar daha da patlamak üzere oluyorsun ve ameliyathane soğuk birde çatala yatmış halde idrarı tutmak çok işkenceydi.idrara sıkışık olma işkencesi sadece omun dışında hiç birşeyi yok.muayene de ki gibi bir alet takılıyor oradan embriyoları gönderiyorlar sende 3 dakika ben deyim 2 dk o kadar kısa bir süre yani.tek çilesi öncesinde sıkışık olarak beklemek.benden tavsiye o kadar sıkışmana gerek yokmuş

İğnelere başlıyorsun yumurta takibin yapılıyor bu kişiden kişiye değişiyor süresi rahat 14 gün filan Sürüyor yumurtaların toplanırsa toplandığı günden itibaren 3.güne kadar iyi kalite de embriyo kalmış olursa 4.gün transfer yapılıyor.en zorlandığım transfer olmuştu idrara sıkışık halde beklemen gerekiyor doktor gelene kadar daha da patlamak üzere oluyorsun ve ameliyathane soğuk birde çatala yatmış halde idrarı tutmak çok işkenceydi.idrara sıkışık olma işkencesi sadece omun dışında hiç birşeyi yok.muayene de ki gibi bir alet takılıyor oradan embriyoları gönderiyorlar sende 3 dakika ben deyim 2 dk o kadar kısa bir süre yani.tek çilesi öncesinde sıkışık olarak beklemek.benden tavsiye o kadar sıkışmana gerek yokmuş
Bende ondan korkuyorum idrara sıkışık olmak herkesin sıkıntısı oymuş bende doktorun huyunu biliyorum verdikleri saatten sonra ocmeye basliycam. Tahmini ne kadar beklemistino_O:KK17:

Kızlar bende Hulusi hocanın hastasiydim tüp bebek denememiz oldu Hulusi bey çok mükemmel bir insandır ona güvenebilirsin.sadece çok kalabalık bir yer 5 gün blastokist embriyo transfer edildi tarnsfer olmadan bir kaç gün önce ohss oldum sistim ilaçlardan mide bulantısı yaşadım ve gözlerim kanadı göz rengim artık kırmızıydi birde yetmiyormuş gibi şişmiştim 55 kilodan 70 kilo oldum.bir kaç günde 17 serum yedim içtim şişkinlik gitsin diye aslinda karnimdan delik acilik su bosaltilacakti ama korktum biraz ama herşeye rağmen transfer yapılmasını istedim o gün transferim oldu bir kaç gün sonra şişkinlik gitmeye başlayınca vücudumda ne var ne yok eridi tabi embrioda gitti tutmadıda o kadar ilaca iğneye hiç şaşmadan aynı günümde zamanimda regl oldum doktorum bile şaşırdı Eylül'de tekrardan başlayacağız bakalım hayırlısı olsun

Kızlar bende Hulusi hocanın hastasiydim tüp bebek denememiz oldu Hulusi bey çok mükemmel bir insandır ona güvenebilirsin.sadece çok kalabalık bir yer 5 gün blastokist embriyo transfer edildi tarnsfer olmadan bir kaç gün önce ohss oldum sistim ilaçlardan mide bulantısı yaşadım ve gözlerim kanadı göz rengim artık kırmızıydi birde yetmiyormuş gibi şişmiştim 55 kilodan 70 kilo oldum.bir kaç günde 17 serum yedim içtim şişkinlik gitsin diye aslinda karnimdan delik acilik su bosaltilacakti ama korktum biraz ama herşeye rağmen transfer yapılmasını istedim o gün transferim oldu bir kaç gün sonra şişkinlik gitmeye başlayınca vücudumda ne var ne yok eridi tabi embrioda gitti tutmadıda o kadar ilaca iğneye hiç şaşmadan aynı günümde zamanimda regl oldum doktorum bile şaşırdı Eylül'de tekrardan başlayacağız bakalım hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun hulusi hoca genelde 3.gun embriyo transferi yapıyor 5.gun embriyo transferi fazla yapmıyor diye biliyorum sizin sıkıntı neydi ki

Bende ondan korkuyorum idrara sıkışık olmak herkesin sıkıntısı oymuş bende doktorun huyunu biliyorum verdikleri saatten sonra ocmeye basliycam. Tahmini ne kadar beklemistino_O:KK17:
Ben doktoru beklerken tekrar lavobaya gitmiştim kontrollü şekilde yaptırıyorlar,tam çıktım alalım sizi dediler ben panik oldum içeri girerken ayak üstü yeniden bi kaç yudum su alıp geçtim içeri ama keşke almasaydım o son suyu çünkü içeride baya bekliyorsun.içeri alındıktan sonra yarım saat bekledim ama bu süreler tamamen tesadüf senin şansına kalmış o esnada hocanın hastası olmayıp hemen de inebilir

Hayirlisi olsun hulusi hoca genelde 3.gun embriyo transferi yapıyor 5.gun embriyo transferi fazla yapmıyor diye biliyorum sizin sıkıntı neydi ki
Canım 5. gün embriosu daha kaliteli bir embriodur zor olur tutmama gibi ihtimali yoktur ben ohhss olunca vücutta ki herşeyi eriyince embrioda eridi gitti

Ben doktoru beklerken tekrar lavobaya gitmiştim kontrollü şekilde yaptırıyorlar,tam çıktım alalım sizi dediler ben panik oldum içeri girerken ayak üstü yeniden bi kaç yudum su alıp geçtim içeri ama keşke almasaydım o son suyu çünkü içeride baya bekliyorsun.içeri alındıktan sonra yarım saat bekledim ama bu süreler tamamen tesadüf senin şansına kalmış o esnada hocanın hastası olmayıp hemen de inebilir
Ben de iceri girdiğimde alirum suyu kesin beklerim bı saat eminim hasta olmama gibi bu durumu olmuyor çünkü:KK48:

Canım 5. gün embriosu daha kaliteli bir embriodur zor olur tutmama gibi ihtimali yoktur ben ohhss olunca vücutta ki herşeyi eriyince embrioda eridi gitti
Siz mi istemistuniz 5.gun olsub diye benim iki arkadaşa 3.gun embriyo transferi yapmıştı hic 5.gun denk gelmemişti benim bi de amh dusuk o yüzden risk almaz sanki

Siz mi istemistuniz 5.gun olsub diye benim iki arkadaşa 3.gun embriyo transferi yapmıştı hic 5.gun denk gelmemişti benim bi de amh dusuk o yüzden risk almaz sanki
Benimde 3 gün olucakti hastahaneye gittiğimizde şiş olduğum için önce suyun dışarı atılması gerektiği söylendi iki gün 17 tane serumla giderilmeye çalışıldı olmadı embriolar hala yaşıyordu 5.gun tekrar gittik Hulusi bey 5 gün embrionuz var çok kaliteli dedi transfer yapilacagini söyledi ve yapıldı eyer ki ben ohhss olmasaydim embriom tutmuştu benim çok zor tüp bebek deneyimin çok zor bir. Dönem geçirdim ilaçlar ağır geldi artık sis olmamdan dolayı nefes alamıyorum. Soluğu acilde almıştık artık ailem korkmuştu ölücek olmamdan hele ki gözlerimi kaybetme durumum bile vardı hocam beni hemn diyer Hastanesi'ne gönderdi göz kontrolü fln oldum ama bir sorun olmadiga karar verildi zor bir dönemdi sadece

Aradan iki sene. Geçti Eylül'de tekrardan başlamayı düşünüyorum bide yaşım genç olmasından dolayi ilaçları kaldiramadim ben çok duydum 5 gün embriosunu hatta 6. Embriosunu bu embrionun ne kadar çok gelismiş olmasi ve daha sağlıklı olmasi çünkü ben taşıyacak durumdaydim bizde sebepsiz infertilite hiç bir sorun yok sorun olmadığı halde de olmuyor bazen acele etmemek lagzim bizim herşey günü gününe o kadar güzel zamanlı gitti ki bir anda herşey ummadığın bir hale geldi Allah hayırlısını versin herkes için

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer alırsınız güzel haberler.yalnız 5.gün de kalite oluyor diye bir durum olmuyor birçok tanıdığım 6.gün ve AA kalite ile hamile kalamadı.aynı şekilde benim de önce ki tedaviler de 6.gün bile görüyordu embriyolar ama kalite zayıf olduğu için transfer yapılmıyordu.bu konuda hiç kafanızı bulandırmayın ne siz 5.gündü tutunamadı diye üzülün ne de bu yazılarımızı okuyanlar 3.gün oldu 5.gün yapmadı diye takıntı yapmasınlar.rahmi en iyi laboratuvar olarak görüyor bazı hocalar bu yüzden 3.gün yapıyorlar.tamamen nasip işi ayrıntılara çok takılmayın 5 olsun 3 olsun gibi kendinizi hiç şartlandırıp üzmeyin

Çok geçmiş olsun inşallah bu sefer alırsınız güzel haberler.yalnız 5.gün de kalite oluyor diye bir durum olmuyor birçok tanıdığım 6.gün ve AA kalite ile hamile kalamadı.aynı şekilde benim de önce ki tedaviler de 6.gün bile görüyordu embriyolar ama kalite zayıf olduğu için transfer yapılmıyordu.bu konuda hiç kafanızı bulandırmayın ne siz 5.gündü tutunamadı diye üzülün ne de bu yazılarımızı okuyanlar 3.gün oldu 5.gün yapmadı diye takıntı yapmasınlar.rahmi en iyi laboratuvar olarak görüyor bazı hocalar bu yüzden 3.gün yapıyorlar.tamamen nasip işi ayrıntılara çok takılmayın 5 olsun 3 olsun gibi kendinizi hiç şartlandırıp üzmeyin
Tabi ki de canım böyle şeylere takılmamak lagzim zaman sadece zaman herşeyin ilacı çok kafayada takmamak lagzim Allah'ın vardır bir bildiği zamanı gelince bebeğimiz olur inşallah

X