bende 2 yil gecti gerci transferimden ama sabahki dozu aldigimda mide bulantısi yapardiAlla alla bende iki üç gündür kötü oluyor midem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende 2 yil gecti gerci transferimden ama sabahki dozu aldigimda mide bulantısi yapardiAlla alla bende iki üç gündür kötü oluyor midem
Test günüm salı canım, bekleyeceğimYaaa folik asit ağır galiba sen test yaotirdun mi 8.gun de çıkıyor ben bile heyecan yaptım
Sanırım benimde öyle oluyorbende 2 yil gecti gerci transferimden ama sabahki dozu aldigimda mide bulantısi yapardi
Çok üzüldüm canım kötü düşünme vardır bir hayır şuan ne desek de boş aslnda, sende çok emek verdin çok uğraştın zamanı değilmiş demek... Biraz topla kendini güçlü ol pes etmeBenim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
Çok çok üzüldüm ne desem bilemiyorum , inşallah çabucak toparlanırsınBenim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
Cok tesekkur ederim ya sagolunyaşım ileri ve ciko kisti var ama olmuyorms buna rapor..illa bi operasyon faln yaplmalyms kiste..2 kez basarsz asilama..ya da amh dusuklugu..erkekte sperm sorunu vs..bizde bunlar olmdgi icn rapor hakkmz yok..14bine ckyor ilaclarla faln sanrm bu durumda..acikcasi asilama cok mantikli gelmedi..ona harcycgm psikolojiyi,emegi,parayi tup bebeğe harcarm dedmIstediğinizi sorabilirsiniz hiç sorun değil. evet ilaçlarda var rapor çıkma ihtimaliniz varsa baya katkısı oluyor
Boyle olup sonra kendiliginden hamile kalan da cok kişi var..hakknzda hayrlsi olsun..ben de 1 kere deneyip olmzsa evlat edinmeyi dsnuyorum..saglik olsun..gerisi hallolur..Benim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
ne desem bilmiyorum. Allah size ve esinize saglık versin. cok zor bir sınav Allah yardimcimiz olsun. bi vakti bi zamanı vardir elbet hayat mucizelerle dolu. olmazsa da kendime dedigim gibi demekki cocugum olmaması hayirlisiymıs. Allah sagliklı ömur versin.Benim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
Canım akşam yatmadan al ilaçlarını.Birsürü vitamin hormon vs. Kullandığımız için bende de bir çok kez mide bulantısı oldu ama akşam içince sabaha birşeyin kalmıyor.Sanırım benimde öyle oluyor
Canım çok üzgünüm.Allahım size sağlık versin biran önce kucağını doldursun inşallah.Bende yaşadım o haberi aldıktan sonra kim ne dese boş geliyor, onca emek onca çabadan sonra dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.Allah hepimizin sesini duysun inşallah.Benim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
Bı folbiol var diğerleri günde üç kez estrofem yani Çarşamba günü kontrol var doktora da soylicem, dediğin gibi folik asit gece yatarken alaymCanım akşam yatmadan al ilaçlarını.Birsürü vitamin hormon vs. Kullandığımız için bende de bir çok kez mide bulantısı oldu ama akşam içince sabaha birşeyin kalmıyor.
Ben bir aydır kullanıyorum bi sıkıntı yapmadı belki kullandığın diğer ilaçla bir etkileşime girmiştirAlla alla bende iki üç gündür kötü oluyor midem
Ben 35 yaşındayım 2 ameliyatım var ameliyat olunca ve yaş devreye girince rapor çıkıyor galiba.bu arada çikolata kistinde aşılama vakit kaybı gibi görülüyor aşılamaya para harcamayın. bana kalırsa bir randevu alın ve görüşün o zaman net bir şekilde hangi işlemler yapılacak ne kadar harcanacak az çok çıkar ortaya.bu arada amh düşüklüğü bende de varCok tesekkur ederim ya sagolunyaşım ileri ve ciko kisti var ama olmuyorms buna rapor..illa bi operasyon faln yaplmalyms kiste..2 kez basarsz asilama..ya da amh dusuklugu..erkekte sperm sorunu vs..bizde bunlar olmdgi icn rapor hakkmz yok..14bine ckyor ilaclarla faln sanrm bu durumda..acikcasi asilama cok mantikli gelmedi..ona harcycgm psikolojiyi,emegi,parayi tup bebeğe harcarm dedm
Ben sabah resveratrol,epa ve gonamax ı alıyorum folbiolu gece yatarkenBı folbiol var diğerleri günde üç kez estrofem yani Çarşamba günü kontrol var doktora da soylicem, dediğin gibi folik asit gece yatarken alaym
Transfer hazırlığı için mi yumurta toplama hazırlığı için miBen sabah resveratrol,epa ve gonamax ı alıyorum folbiolu gece yatarken
Kendini bırakma lütfen biraz zaman ver kendine toparlanmaya çalış maddi manevi gücünü toplamaya çalış olumsuz şeyler düşünme bu bizim sınavımız demekki Allah büyüktür bi bakmışsın istediğin oluvermiş. Ne olur ama ne olur üzülmeBenim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
Tesekkur ederim..artik ilk firsatta gdeyim kaçış yok gibi..maddi manevi cok ürkütücü gelyor ama zaman aleyhime işliyorBen 35 yaşındayım 2 ameliyatım var ameliyat olunca ve yaş devreye girince rapor çıkıyor galiba.bu arada çikolata kistinde aşılama vakit kaybı gibi görülüyor aşılamaya para harcamayın. bana kalırsa bir randevu alın ve görüşün o zaman net bir şekilde hangi işlemler yapılacak ne kadar harcanacak az çok çıkar ortaya.bu arada amh düşüklüğü bende de var
yumurtalarım toplandı cuma günüTransfer hazırlığı için mi yumurta toplama hazırlığı için mi