Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Benim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.

Benim olumsuz oldu. Artık denemeye ne maddi ne manevi gucum kalmadı. Demekki bende bu dünyada çocuksuz olarak yaşayacağım. rabbim emek veren bu yolda çabalayan kimsenin kucağıni boş bırakmasın.
Çok üzüldüm canım kötü düşünme vardır bir hayır 🙏şuan ne desek de boş aslnda, sende çok emek verdin çok uğraştın zamanı değilmiş demek... Biraz topla kendini güçlü ol pes etme

Istediğinizi sorabilirsiniz hiç sorun değil. evet ilaçlarda var rapor çıkma ihtimaliniz varsa baya katkısı oluyor
Cok tesekkur ederim ya sagolun💕yaşım ileri ve ciko kisti var ama olmuyorms buna rapor..illa bi operasyon faln yaplmalyms kiste..2 kez basarsz asilama..ya da amh dusuklugu..erkekte sperm sorunu vs..bizde bunlar olmdgi icn rapor hakkmz yok..14bine ckyor ilaclarla faln sanrm bu durumda..acikcasi asilama cok mantikli gelmedi..ona harcycgm psikolojiyi,emegi,parayi tup bebeğe harcarm dedm 🤷‍♀️

Boyle olup sonra kendiliginden hamile kalan da cok kişi var..hakknzda hayrlsi olsun..ben de 1 kere deneyip olmzsa evlat edinmeyi dsnuyorum..saglik olsun..gerisi hallolur..

ne desem bilmiyorum. Allah size ve esinize saglık versin. cok zor bir sınav Allah yardimcimiz olsun. bi vakti bi zamanı vardir elbet hayat mucizelerle dolu. olmazsa da kendime dedigim gibi demekki cocugum olmaması hayirlisiymıs. Allah sagliklı ömur versin.

Canım çok üzgünüm.Allahım size sağlık versin biran önce kucağını doldursun inşallah.Bende yaşadım o haberi aldıktan sonra kim ne dese boş geliyor, onca emek onca çabadan sonra dua etmekten başka birşey gelmiyor elimizden.Allah hepimizin sesini duysun inşallah.

Canım akşam yatmadan al ilaçlarını.Birsürü vitamin hormon vs. Kullandığımız için bende de bir çok kez mide bulantısı oldu ama akşam içince sabaha birşeyin kalmıyor.
Bı folbiol var diğerleri günde üç kez estrofem yani Çarşamba günü kontrol var doktora da soylicem, dediğin gibi folik asit gece yatarken alaym

Cok tesekkur ederim ya sagolun💕yaşım ileri ve ciko kisti var ama olmuyorms buna rapor..illa bi operasyon faln yaplmalyms kiste..2 kez basarsz asilama..ya da amh dusuklugu..erkekte sperm sorunu vs..bizde bunlar olmdgi icn rapor hakkmz yok..14bine ckyor ilaclarla faln sanrm bu durumda..acikcasi asilama cok mantikli gelmedi..ona harcycgm psikolojiyi,emegi,parayi tup bebeğe harcarm dedm 🤷‍♀️
Ben 35 yaşındayım 2 ameliyatım var ameliyat olunca ve yaş devreye girince rapor çıkıyor galiba.bu arada çikolata kistinde aşılama vakit kaybı gibi görülüyor aşılamaya para harcamayın. bana kalırsa bir randevu alın ve görüşün o zaman net bir şekilde hangi işlemler yapılacak ne kadar harcanacak az çok çıkar ortaya.bu arada amh düşüklüğü bende de var

Transfer hazırlığı için mi yumurta toplama hazırlığı için mi
[/QUOTE]yumurtalarım toplandı cuma günü

Kendini bırakma lütfen biraz zaman ver kendine toparlanmaya çalış maddi manevi gücünü toplamaya çalış olumsuz şeyler düşünme bu bizim sınavımız demekki Allah büyüktür bi bakmışsın istediğin oluvermiş. Ne olur ama ne olur üzülme

Ben 35 yaşındayım 2 ameliyatım var ameliyat olunca ve yaş devreye girince rapor çıkıyor galiba.bu arada çikolata kistinde aşılama vakit kaybı gibi görülüyor aşılamaya para harcamayın. bana kalırsa bir randevu alın ve görüşün o zaman net bir şekilde hangi işlemler yapılacak ne kadar harcanacak az çok çıkar ortaya.bu arada amh düşüklüğü bende de var
Tesekkur ederim..artik ilk firsatta gdeyim kaçış yok gibi..maddi manevi cok ürkütücü gelyor ama zaman aleyhime işliyor:KK43:

X