- 9 Mayıs 2018
- 1.116
- 918
- 32
Ben ikinciye toplanacak sandım gonamax kullanınca. Bana sadece folbiol kullan dedi transfer içinyumurtalarım toplandı cuma günü
Dondurulmus embriyolarım var. Dr bey banada transfer için sadece folbiol kullan dedi. Ama 10.gün muayenede rahim inceydi. Bu hafta tekrar çağırdı. Duruma göre iptal olabilir transfer dedi. HayırlısıBen ikinciye toplanacak sandım gonamax kullanınca. Bana sadece folbiol kullan dedi transfer için
YaaDondurulmus embriyolarım var. Dr bey banada transfer için sadece folbiol kullan dedi. Ama 10.gün muayenede rahim inceydi. Bu hafta tekrar çağırdı. Duruma göre iptal olabilir transfer dedi. Hayırlısı
Benim yumurtalarımda çok geç gelişti. Reglden itibaren 17.gün yumurta toplamam oldu. 7 tane toplandı. Belki rahimde geç kalınlaşacak. Hocanın vardır bir bildiği. Takip edelim dediYaabende bundan korkuyorum rahîm inceliği
Benimde arkadaşımın âdetin ikinci yarısında başladı ve zor büyüdü her ay değişebiliyor demiş hayırlısı olsun yolumuz taşsız sonucumuz güzel olsunBenim yumurtalarımda çok geç gelişti. Reglden itibaren 17.gün yumurta toplamam oldu. 7 tane toplandı. Belki rahimde geç kalınlaşacak. Hocanın vardır bir bildiği. Takip edelim dedi
İşallah teşekkürler tez vakitte olumlu sonuç alırız. Bu kadar yol aldıktan sonra yolun sonunu görmek istiyorum beklemek yorucuBenimde arkadaşımın âdetin ikinci yarısında başladı ve zor büyüdü her ay değişebiliyor demiş hayırlısı olsun yolumuz taşsız sonucumuz güzel olsun
YaaDondurulmus embriyolarım var. Dr bey banada transfer için sadece folbiol kullan dedi. Ama 10.gün muayenede rahim inceydi. Bu hafta tekrar çağırdı. Duruma göre iptal olabilir transfer dedi. Hayırlısı
4 taneden 2 si dondurulabilmislerYaabende bundan korkuyorum rahîm inceliği
Riskli derken ? Bir toplama daha yapar muhtemelen bana da 4 yeterli dedi 4 donduruldu ama yetmedi bir tane daha istedi4 taneden 2 si dondurulabilmisler
Bugün aradılar hulusi hoca 3 olsa iyi olur diyordu ama olmadı benim yumurta toplama.durumum da riskiymiş üzüldüm biraz
Içimde yapisikliklar varmış damar denk geliyormuş o bölgeye patlama riski var dedi. Şu an 4 tane mi var senin ?neden yetmiyor 4 tane gayet iyi değil mi?Bi de toplamadan sonra me zaman kontrole gidilecek bana bisey demediler yada uykulu oldugum için hatırlamıyorum:)Riskli derken ? Bir toplama daha yapar muhtemelen bana da 4 yeterli dedi 4 donduruldu ama yetmedi bir tane daha istedi
Içimde yapisikliklar varmış damar denk geliyormuş o bölgeye patlama riski var dedi. Şu an 4 tane mi var senin ?neden yetmiyor 4 tane gayet iyi değil mi?Bi de toplamadan sonra me zaman kontrole gidilecek bana bisey demediler yada uykulu oldugum için hatırlamıyorum:)Riskli derken ? Bir toplama daha yapar muhtemelen bana da 4 yeterli dedi 4 donduruldu ama yetmedi bir tane daha istedi
İlk adetle kontrole gidiyorsun, o ay dinlendiriyor sonraki adette tekrar toplama için kontrol ediyor.Sana da ikinci toplamayı yapar.Öncesinde veya sonrasında yapışıklıklar için de bir işlem düşünüyor olabilir.Ben de bugün gittim çok kalabalıktı.İkinci lucrini iki gün sonra vurcam, 20 gün sonrasında da transfer hazırlığına başlarız dedi.Içimde yapisikliklar varmış damar denk geliyormuş o bölgeye patlama riski var dedi. Şu an 4 tane mi var senin ?neden yetmiyor 4 tane gayet iyi değil mi?Bi de toplamadan sonra me zaman kontrole gidilecek bana bisey demediler yada uykulu oldugum için hatırlamıyorum:)
İnşallah canımmm çok teşekkür ediyorum
3 tane mi toplandı sizinbenim de 3 ten 2 bekliyordu ama 1 geldi. 4 mus ama 1 kucuk zaten onu saymayiz dedi. adetin 2.gunu gel dedi.
4 tane toplandi ama biri cok kucukmus. ona islem yapılmadı 3 taneden 2 si dollendi. 1 tanesi 3. gune gitti. diger toplamamda da 1 tane embriyom vardi 2 tame dondurulmus var. esim artik yapma neyse o bunları versinler diyor. 5. gune giderse gider canina yazik diyor. zaten basindan beri yapmami istemedi. bilmiyrum hocaya desem ne diycek.3 tane mi toplandı sizin