Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

yumurtalarım toplandı cuma günü
Ben ikinciye toplanacak sandım gonamax kullanınca. Bana sadece folbiol kullan dedi transfer için
[/QUOTE]
Dondurulmus embriyolarım var. Dr bey banada transfer için sadece folbiol kullan dedi. Ama 10.gün muayenede rahim inceydi. Bu hafta tekrar çağırdı. Duruma göre iptal olabilir transfer dedi. Hayırlısı

Ben ikinciye toplanacak sandım gonamax kullanınca. Bana sadece folbiol kullan dedi transfer için
Dondurulmus embriyolarım var. Dr bey banada transfer için sadece folbiol kullan dedi. Ama 10.gün muayenede rahim inceydi. Bu hafta tekrar çağırdı. Duruma göre iptal olabilir transfer dedi. Hayırlısı
[/QUOTE]
Yaa bende bundan korkuyorum rahîm inceliği

[/QUOTE]
Benim yumurtalarımda çok geç gelişti. Reglden itibaren 17.gün yumurta toplamam oldu. 7 tane toplandı. Belki rahimde geç kalınlaşacak. Hocanın vardır bir bildiği. Takip edelim dedi

Benim yumurtalarımda çok geç gelişti. Reglden itibaren 17.gün yumurta toplamam oldu. 7 tane toplandı. Belki rahimde geç kalınlaşacak. Hocanın vardır bir bildiği. Takip edelim dedi
[/QUOTE]
Benimde arkadaşımın âdetin ikinci yarısında başladı ve zor büyüdü her ay değişebiliyor demiş hayırlısı olsun yolumuz taşsız sonucumuz güzel olsun

Benimde arkadaşımın âdetin ikinci yarısında başladı ve zor büyüdü her ay değişebiliyor demiş hayırlısı olsun yolumuz taşsız sonucumuz güzel olsun
[/QUOTE]
İşallah teşekkürler tez vakitte olumlu sonuç alırız. Bu kadar yol aldıktan sonra yolun sonunu görmek istiyorum beklemek yorucu

İşallah teşekkürler tez vakitte olumlu sonuç alırız. Bu kadar yol aldıktan sonra yolun sonunu görmek istiyorum beklemek yorucu
[/QUOTE]
Ben bir yıldır ikinci tüp Bebek için uğraşıyorum negatif dahi olsa pes etmeyi düşünmüyorum öyle karar verdik eşimle sağlık sıkıntısı olmadığı sürece. Bizimde sınavımız bu maalesef

[/QUOTE] 4 taneden 2 si dondurulabilmisler
Bugün aradılar hulusi hoca 3 olsa iyi olur diyordu ama olmadı benim yumurta toplama.durumum da riskiymiş üzüldüm biraz

4 taneden 2 si dondurulabilmisler
Bugün aradılar hulusi hoca 3 olsa iyi olur diyordu ama olmadı benim yumurta toplama.durumum da riskiymiş üzüldüm biraz
[/QUOTE]
Riskli derken ? Bir toplama daha yapar muhtemelen bana da 4 yeterli dedi 4 donduruldu ama yetmedi bir tane daha istedi

4 taneden 2 si dondurulabilmisler
Riskli derken ? Bir toplama daha yapar muhtemelen bana da 4 yeterli dedi 4 donduruldu ama yetmedi bir tane daha istedi
[/QUOTE]
Içimde yapisikliklar varmış damar denk geliyormuş o bölgeye patlama riski var dedi. Şu an 4 tane mi var senin ?neden yetmiyor 4 tane gayet iyi değil mi?Bi de toplamadan sonra me zaman kontrole gidilecek bana bisey demediler yada uykulu oldugum için hatırlamıyorum:)

Içimde yapisikliklar varmış damar denk geliyormuş o bölgeye patlama riski var dedi. Şu an 4 tane mi var senin ?neden yetmiyor 4 tane gayet iyi değil mi?Bi de toplamadan sonra me zaman kontrole gidilecek bana bisey demediler yada uykulu oldugum için hatırlamıyorum:)
[/QUOTE]
Kontrol için âdetin ikinci günü gidiyorsun ama doktora mesaj at sen... Benim iki kez toplandı 8 tane var

[/QUOTE]
İlk adetle kontrole gidiyorsun, o ay dinlendiriyor sonraki adette tekrar toplama için kontrol ediyor.Sana da ikinci toplamayı yapar.Öncesinde veya sonrasında yapışıklıklar için de bir işlem düşünüyor olabilir.Ben de bugün gittim çok kalabalıktı.İkinci lucrini iki gün sonra vurcam, 20 gün sonrasında da transfer hazırlığına başlarız dedi.

İlk adetle kontrole gidiyorsun, o ay dinlendiriyor sonraki adette tekrar toplama için kontrol ediyor.Sana da ikinci toplamayı yapar.Öncesinde veya sonrasında yapışıklıklar için de bir işlem düşünüyor olabilir.Ben de bugün gittim çok kalabalıktı.İkinci lucrini iki gün sonra vurcam, 20 gün sonrasında da transfer hazırlığına başlarız dedi.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim hayırlısı olsun diyorum artık. Size de hayırlı olsun güzel haberler verin inşallah

[/QUOTE]
[/QUOTE] kesin dinlendiriyor mu bi sonraki toplama icin. ust uste yorucu olcak

[/QUOTE] kesin dinlendiriyor mu bi sonraki toplama icin. ust uste yorucu olcak
[/QUOTE]
Evet toplamadan sonraki ilk adetle tekrar toplama yapamıyor zaten.İkinci adette kan sonucuna bakıp şartlar normalse tekrar başlıyor

1 ay dinlenme iyi olur aslında normalde benim toplamalarımi adetin ikinci yarısi yapiyor. pandemi olmasa ara vermeyecektik sanki obur ay yapcakti ama iyi olur 1 ay dinlenme

3 tane mi toplandı sizin
4 tane toplandi ama biri cok kucukmus. ona islem yapılmadı 3 taneden 2 si dollendi. 1 tanesi 3. gune gitti. diger toplamamda da 1 tane embriyom vardi 2 tame dondurulmus var. esim artik yapma neyse o bunları versinler diyor. 5. gune giderse gider canina yazik diyor. zaten basindan beri yapmami istemedi. bilmiyrum hocaya desem ne diycek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…