Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

ben ilk randevululu muayeneye gittigimde dikkat etmedim de sabah 7de siraya ismimizi nasil yazdiriyoruz bankamatik sirasi gibi sira alma cihazi mi var.cunku o saatte sekreterler gelmezki.beni aydinlatir misiniz☺bir de kan verme sonucunu alma dozlarin ayarlanmasi toplam kac saat oralarda oluruz gun icinde.her gun de ultrasona cagirilcak mi

Merhabalar bugün reglin 2.günü muayeneye gittim.tahmini 6 temmuzda transfer yaparız dedi hoca. Ama sadece folik asit kullan dedi. Estrofem de yazdı ama şimdilik kullanma dedi. Çok yoğundu soramadım. Acaba rahim iyiydide mi başlamadı estrofem i

Evet sıramatik var. Benim 7.20 de bile sıra aldığım oldu. Ama en güzeli randevulu gitmek. 8.30 a kadar kanlarıda verirseniz sonucunuz erken çıkar. Kovid arttığı için hoca çok bekletmemeye çalışıyor. Hatta ilk gün ilaç dozu ayarlanır. Sonraki zamanlarda siz eve gidin ararız kan sonuçları çıkınca diyorlar. İğnelerin dozu için. Bana 2kez telefondan anlattılar. Çok kalabalık olduğu için

Canim bugun ş.dışı hastalar vardi ve baya kalabalıkti. Gelir gelmez ustümdekileri makineye atip,duş aldim. Bence erteleme derim, okul sezonu acildiginda ve dugunler araya girince sayi dahada artmadan tedavini ol derim..
yok ben de gidiyorum trenle. ama diyorum ya trende covidli cikar da karantina olyrsa falan aklıma surekli bisiy geliyor. dediginiz gibi tum esyalari makineye atip dus aliyorum. hatta ben canta yerine poset goturuyorum. icindekileri steril edip poseti atıyorum

cok kalabalıkti gecen haftada da boyle pek hijyen saglanamaz ama artık biz dikkat edicez.

Kızlar yine ben , yarın transferim olacak inşallah, Pazartesi opu olmuştum , dün ve bugün aranmadım , olması gereken böyle mi ? Çok endişe ediyorum

Kızlar yine ben , yarın transferim olacak inşallah, Pazartesi opu olmuştum , dün ve bugün aranmadım , olması gereken böyle mi ? Çok endişe ediyorum
Üçüncü gün arıyorlar sonra durum iyiyse beşinci gün transfer ... saati kaçta inşallah güzel sonuçlar alırsın

Üçüncü gün arıyorlar sonra durum iyiyse beşinci gün transfer ... saati kaçta inşallah güzel sonuçlar alırsın
Yanlış yazmışım üçüncü gün aranmadım ben , opu sonrası gün arandım yani 1. Gün bir de onun ertesi gün arandım ikinci gün değişiklik oldu diye , üçüncü gün arayan olmadı

İyi akşamlar Hulusi beye bu hafta ilk kez gideceğim elimde hsg spermiyogram var . Bir yılımız bitti gebelik olmadı. Beni neler bekliyor ilk muayenede ve sonrasında kısaca cevaplayabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…