Sadece ertesi günden haberim var 3 Tü , inşallah güzelce gelişmişlerdir , bir daha haberim olmadıÇok heyecanlıkaç Embriyo vardi
ilk muayenede vajinal ultrason ve bazi hormon degerlerime bakmisti.histeroskopi gerekirse ona karar veriyor rahimde polip ya da farkli birsey varsa.ben histeroskopi sonrasi 6 ay bekledim.25i gibi basliyorum insallahİyi akşamlar Hulusi beye bu hafta ilk kez gideceğim elimde hsg spermiyogram var . Bir yılımız bitti gebelik olmadı. Beni neler bekliyor ilk muayenede ve sonrasında kısaca cevaplayabilirmisiniz
Ilk gorusmenizde hulusi hoca odasına alır esinizle girersiniz kısaca hikayenizi anlatırsınız ne kadar denediniz ,daha önce tüp bebek yaptırdınız mi?v.s kısaca anlatırsınız sonra sizi muayene odasına eşinizi dışarı alır vajinal ultrason ile muayene eder sonrasında rahim filmi,sperm testi,hormon testleri ister bunları yaptırır bi sonraki görüşmeye gidersiniz elindeki verilerle bi yol haritası çizer hoca. sonrası herkes için farklı olabiliyor. Bu arada yoğunluktan dolayı bekleyebilirsiniz pes etmeyin sabırlı olun.gecmis olsunİyi akşamlar Hulusi beye bu hafta ilk kez gideceğim elimde hsg spermiyogram var . Bir yılımız bitti gebelik olmadı. Beni neler bekliyor ilk muayenede ve sonrasında kısaca cevaplayabilirmisiniz
Kaç yumurtanız oluştuSadece ertesi günden haberim var 3 Tü , inşallah güzelce gelişmişlerdir , bir daha haberim olmadı
7Kaç yumurtanız oluştu
Maşallah müjdeli haberinizi yazarsınız buraya insallah
İnşallah inşallah hepimiz için sağlıklı pozitif hayırlı haberler olsun inşallahMaşallah müjdeli haberinizi yazarsınız buraya insallah
Amin Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasınİnşallah inşallah hepimiz için sağlıklı pozitif hayırlı haberler olsun inşallah
Üzülmek yokSadece ertesi günden haberim var 3 Tü , inşallah güzelce gelişmişlerdir , bir daha haberim olmadı
Transferim olsun inşallah daha olumlu düşüneceğimÜzülmek yokhep olumlu düşünelim eğer böyle olursa rahîm Embriyo yu daha rahat kabul ediyormuş bende bu sebeplerden dolayı meditasyon yapıyorum her gün:)
Bende salı günü gittiğimde öğrenicem transfer hazırlığı mi yoksa ara mi verecek gorucezTransferim olsun inşallah daha olumlu düşüneceğimÇok iyi yapıyorsun
Gönlüne göre hayırlısı ile olsun dua edeceğimBende salı günü gittiğimde öğrenicem transfer hazırlığı mi yoksa ara mi verecek gorucez
Bende de kist var 13 yumurta toplandı ama 4 Embriyo donduruldu , sayı mühim değil önemli olan kalitesiArkadaşlar bende 3 yumurta görünüyor su an kist olan taraftan yumurta çıkmıyor bu kadar az yumurtası olup sonuç alan var mı
Çok teşekkür ederimGönlüne göre hayırlısı ile olsun dua edeceğim
Arkadaşlar bende 3 yumurta görünüyor su an kist olan taraftan yumurta çıkmıyor bu kadar az yumurtası olup sonuç alan var mı
[/QUOTEsaykaliteli olması daha onemli sayi sadece yumurta toplama sayisi acisindan onemli yani bi defada 4 5 yumurta doldurulabilse hoca bi daha toplama yapmiyor sanirim. mesela benim bu ikinci ilkinde 1 tane oldu. bu da 3 sanki yani gorunen yumurta 3 kac dondurulur bilmiyorumArkadaşlar bende 3 yumurta görünüyor su an kist olan taraftan yumurta çıkmıyor bu kadar az yumurtası olup sonuç alan var mı
Yarin bende ordayım, sana dua ederim yukari kattanKızlar yine ben , yarın transferim olacak inşallah, Pazartesi opu olmuştum , dün ve bugün aranmadım , olması gereken böyle mi ? Çok endişe ediyorum
Çok teşekkür ediyorumYarin bende ordayım, sana dua ederim yukari kattanhadi bakalim güzel haberlerle gel inş..
anladım teşekkür ederimBende de kist var 13 yumurta toplandı ama 4 Embriyo donduruldu , sayı mühim değil önemli olan kalitesi