Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

İyi akşamlar Hulusi beye bu hafta ilk kez gideceğim elimde hsg spermiyogram var . Bir yılımız bitti gebelik olmadı. Beni neler bekliyor ilk muayenede ve sonrasında kısaca cevaplayabilirmisiniz
ilk muayenede vajinal ultrason ve bazi hormon degerlerime bakmisti.histeroskopi gerekirse ona karar veriyor rahimde polip ya da farkli birsey varsa.ben histeroskopi sonrasi 6 ay bekledim.25i gibi basliyorum insallah

İyi akşamlar Hulusi beye bu hafta ilk kez gideceğim elimde hsg spermiyogram var . Bir yılımız bitti gebelik olmadı. Beni neler bekliyor ilk muayenede ve sonrasında kısaca cevaplayabilirmisiniz
Ilk gorusmenizde hulusi hoca odasına alır esinizle girersiniz kısaca hikayenizi anlatırsınız ne kadar denediniz ,daha önce tüp bebek yaptırdınız mi?v.s kısaca anlatırsınız sonra sizi muayene odasına eşinizi dışarı alır vajinal ultrason ile muayene eder sonrasında rahim filmi,sperm testi,hormon testleri ister bunları yaptırır bi sonraki görüşmeye gidersiniz elindeki verilerle bi yol haritası çizer hoca. sonrası herkes için farklı olabiliyor. Bu arada yoğunluktan dolayı bekleyebilirsiniz pes etmeyin sabırlı olun.gecmis olsun

Arkadaşlar bende 3 yumurta görünüyor su an kist olan taraftan yumurta çıkmıyor bu kadar az yumurtası olup sonuç alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…