- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Canım ne oldu transfer oldun muTransferim olsun inşallah daha olumlu düşüneceğimÇok iyi yapıyorsun
Oldu çok şükürCanım ne oldu transfer oldun mu
Çok şükür çok sevindimOldu çok şükür ☺Dinleniyorum şimdi
Guzel haberlerini almak dilegiyle hayirlisiyla elbetteOldu çok şükür ☺Dinleniyorum şimdi
1 embriyo zaten iyi bir tane kalmış ,biri gelişimi durmuş 3. Gün , biri düzgün gelişmiyormuş geriden gelmiş bu iyi kalite imişÇok şükür çok sevindimkaç Embriyo koyuldu, kaçıncı kalite
Hepimizin canımmmm, inşallah emeklerimiz boşa gitmezGuzel haberlerini almak dilegiyle hayirlisiyla elbette
En kaliteli nasıl oluyor pekiÇok şükür çok sevindimkaç Embriyo koyuldu, kaçıncı kalite
AminnnHepimizin canımmmm, inşallah emeklerimiz boşa gitmez
Ne güzel Haber, inşallah hepimize olsunAminnnbugün ciftlerden biri bebek haberi aldı, darısı inş sana olsun..
5aa oluyor en iyi kaliteli olan , ama bakma benim arkadaşıma 5.gun 3 ab kalitesnde Embriyo transferi oldu tuttu bende tutmadı aynı kalitede ki. Rabbim Can verdikten sonra gerisi mühim değilEn kaliteli nasıl oluyor peki
Allah ol deyince kalite önemli olmuyor haklısın , yok benimki en kaliteli değilmiş, Rabnim nasip eder inşallah hepimize pozitifi5aa oluyor en iyi kaliteli olan , ama bakma benim arkadaşıma 5.gun 3 ab kalitesnde Embriyo transferi oldu tuttu bende tutmadı aynı kalitede ki. Rabbim Can verdikten sonra gerisi mühim değil
İnşallah canım herşeyin hayırlısıAllah ol deyince kalite önemli olmuyor haklısın , yok benimki en kaliteli değilmiş, Rabnim nasip eder inşallah hepimize pozitifi
MaşallahOldu çok şükür ☺Dinleniyorum şimdi
İnşallah , teşekkür ediyorumMaşallah10 gün sonra tuttuğunun haberini de verirsin inşallah
Alıyor sanırım telefondan net bilgi alabilirsinizMerhaba arkadaşlar hulusi hoca tüp bebek icin 40 yaş üstü hastaları alıyor mu. Bilgisi olan varsa yazarsa cok sevinirim.
Nasipten öte yol yok. Nasibinde varsa Allah ol der ve oluverir dedigin gibi. 1000 parcali puzzle iyi gider bu sürecte.Allah ol deyince kalite önemli olmuyor haklısın , yok benimki en kaliteli değilmiş, Rabnim nasip eder inşallah hepimize pozitifi