Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Evet hoca bir aksilik olmazsa taze dedi , inşallah hepimizin canım, opudan sonra ağrı ne zaman geçiyor
Opu dan sonra ağrı bir günde geçer merak etme.Benim çok ağrım olmadı hiçbir toplamamda genelde çok yumurtası toplananlarda oluyor fazla ağrı 10-20 arası yumurta toplananlarda.

Opu dan sonra ağrı bir günde geçer merak etme.Benim çok ağrım olmadı hiçbir toplamamda genelde çok yumurtası toplananlarda oluyor fazla ağrı 10-20 arası yumurta toplananlarda.
13 toplanmıştı bana serum verildi ağrısız geçti önceki 6 toplandı ondan ağrı bir kac günde geçti

Iyi gunler arkadaslar. Tup bebek uygulamasi ortalama kac gun sürüyor?bazı videolarda 15 ile 18 gun arasi diyor. Ama yazılan yorumlarda sanku daha uzun sürüyor. Bilgi verirseniz sevinirim

Iyi gunler arkadaslar. Tup bebek uygulamasi ortalama kac gun sürüyor?bazı videolarda 15 ile 18 gun arasi diyor. Ama yazılan yorumlarda sanku daha uzun sürüyor. Bilgi verirseniz sevinirim
Tedavi süresi tamamen kişiye bağlı. Benim yumurtalıklar yavaş çalıştığı için reglin ilk gününden itibaren sayarsak 17.gün toplandı yumurtalar. Tedavim uzun sürdüğü için ilaçlarım raporu aştı. 2 katı ilaç parası ödedim. Ama kimisinin 10. Veya 12. Günde vs yumurtası toplanıyor. Taze transfer de opu dan sonra 3. Veya 5.gün transfer ediliyor. Dondurulmuş embriyo transferinde ise doktor rahmin durumuna göre 1-2 ay sonra transfer yapıyor

Cok cok tesekkur ederim. Allah yardımcınız olsun sizin de,hepinizin de

Kızlar 3. Ve 5. Gün embriyosu arasında fark oluyor mu ? Hoca bana ilk 5. Gün transfer düşünüyorum dedi sonra 3 yada 5 dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…