- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Bana da 5.gun daha iyi bekleyelim denildi , Taze transfer de 3.gun yapıyor, dondurulmuş ta 5.gunBana taze transfer yapılacak canım, dün de aradılar 3. Gün transfer dediler ben de 5. Gün daha iyi biliyorum sordum çok fark yok dendi
Tüm tazelerde 3. Gün mü onu bilmiyordum , teşekkürlerBana da 5.gun daha iyi bekleyelim denildi , Taze transfer de 3.gun yapıyor, dondurulmuş ta 5.gun
Evet senin ne zaman transferTüm tazelerde 3. Gün mü onu bilmiyordum , teşekkürler
Dondurulmuş daha mi iyi oluyorHayır artık dondurulmuş embriyo daha çok yapılıyor katıldığı canlı yayında söylemişti
Çikolata kistinde pcos ya da daha farklı hormon değerlerinize göre dondurulmuş daha iyi, hatta çoğu doktor artık dondurulmuş ta daha şans olduğunu söylüyor .. ama büyük sıkıntısı cozulurken bozulma ihtimali...benim iki Embriyo dan biri cozulrken bozuldu, bir Embriyo da Orta kaliteliydi tutmadıDondurulmuş daha mi iyi oluyor
Transfer 5. Gün olacakmış ama kaliteli olursa dediler bu ne demek Kızlar ,kaliteli olmazsa ne oluyorEvet senin ne zaman transfer
5.güne dayanabilen yumurtayı koymak istiyolar çünkü 2 gün daha hayata tutunmuş dayanıklı oluyor.5.gündeki veya 3.gündeki kalite sınıfı da önemli.Fakat çok kişi var 5.gün koyulup tutmayan 3.gün koyulup tutan.Dolayısıyla 3. Gün de koysalar 5.gün de koysalar hiç canını sıkma dua et inşallah tutacak de.Transfer 5. Gün olacakmış ama kaliteli olursa dediler bu ne demek Kızlar ,kaliteli olmazsa ne oluyor
Kesinlikle. 3 veya 5 onemli olan netice.. İns guzel sonuclar aliriz hepimiz.5.güne dayanabilen yumurtayı koymak istiyolar çünkü 2 gün daha hayata tutunmuş dayanıklı oluyor.5.gündeki veya 3.gündeki kalite sınıfı da önemli.Fakat çok kişi var 5.gün koyulup tutmayan 3.gün koyulup tutan.Dolayısıyla 3. Gün de koysalar 5.gün de koysalar hiç canını sıkma dua et inşallah tutacak de.
Kaliteli olmazsa iptal, Hulusi hoca genelde Emin gidiyor boşuna paranda gitmiyor tutmayacaksa söylüyor sana , 5.gun 3ab transfer oldum tutmadı Orta kaliteliydiTransfer 5. Gün olacakmış ama kaliteli olursa dediler bu ne demek Kızlar ,kaliteli olmazsa ne oluyor
Bozulma nedeni kaliteden mi kaynaklanıyor bilginiz var mıÇikolata kistinde pcos ya da daha farklı hormon değerlerinize göre dondurulmuş daha iyi, hatta çoğu doktor artık dondurulmuş ta daha şans olduğunu söylüyor .. ama büyük sıkıntısı cozulurken bozulma ihtimali...benim iki Embriyo dan biri cozulrken bozuldu, bir Embriyo da Orta kaliteliydi tutmadı
İlk başta 3. Gün idi sonra 5. Gün oldu , 3. Gün olsaydı yine kalitesiz olunca iptal mi olacaktı ? Bunu telefonla mu söylüyorlarKaliteli olmazsa iptal, Hulusi hoca genelde Emin gidiyor boşuna paranda gitmiyor tutmayacaksa söylüyor sana , 5.gun 3ab transfer oldum tutmadı Orta kaliteliydi
Canım orta kalite olsa da 5. Gün transfer oluyor mu yani ? Tercih hakkını sana mı bırakıyorlar ? Sadece düşük kalitede olunca mi iptal oluyor ? Çok soruyorum hakkını helal etBana da 5.gun daha iyi bekleyelim denildi , Taze transfer de 3.gun yapıyor, dondurulmuş ta 5.gun
sormuştum Embriyo ya bağlı denilmistiBozulma nedeni kaliteden mi kaynaklanıyor bilginiz var mı
Evet bana oldu orta kaliteli Embriyo arkadaşımda tuttu bende tutmadı bu senin rahmine bağlı. Düşük kalite dediği şey Embriynun ilerlememesiCanım orta kalite olsa da 5. Gün transfer oluyor mu yani ? Tercih hakkını sana mı bırakıyorlar ? Sadece düşük kalitede olunca mi iptal oluyor ? Çok soruyorum hakkını helal et
Sokağa çıkma yasağı olamayacağı söyledi bence öyle birşey olmaz hele ki Ankara gibi büyük bir şehirdemerhaba sehirlerarasi giden var mi acaba. giris cikis kapanirsa kalcak mi tedaviler vakalar artiyor
Anladım canım, hayırlısı inşallah teşekkür ederimEvet bana oldu orta kaliteli Embriyo arkadaşımda tuttu bende tutmadı bu senin rahmine bağlı. Düşük kalite dediği şey Embriynun ilerlememesi
evet ben de dinledim şimdi. ama sanırım sınavların olduğu saatlerde olabilir dedi. bu hafta ve öbür hafta sanırım sınavlar.Sokağa çıkma yasağı olamayacağı söyledi bence öyle birşey olmaz hele ki Ankara gibi büyük bir şehirde
Olabilirevet ben de dinledim şimdi. ama sanırım sınavların olduğu saatlerde olabilir dedi. bu hafta ve öbür hafta sanırım sınavlar.
Canim bugun ş.dışı hastalar vardi ve baya kalabalıkti. Gelir gelmez ustümdekileri makineye atip,duş aldim. Bence erteleme derim, okul sezonu acildiginda ve dugunler araya girince sayi dahada artmadan tedavini ol derim..merhaba sehirlerarasi giden var mi acaba. giris cikis kapanirsa kalcak mi tedaviler vakalar artiyor