Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Dondurulmuş daha mi iyi oluyor
Çikolata kistinde pcos ya da daha farklı hormon değerlerinize göre dondurulmuş daha iyi, hatta çoğu doktor artık dondurulmuş ta daha şans olduğunu söylüyor .. ama büyük sıkıntısı cozulurken bozulma ihtimali...benim iki Embriyo dan biri cozulrken bozuldu, bir Embriyo da Orta kaliteliydi tutmadı

Transfer 5. Gün olacakmış ama kaliteli olursa dediler bu ne demek Kızlar ,kaliteli olmazsa ne oluyor
5.güne dayanabilen yumurtayı koymak istiyolar çünkü 2 gün daha hayata tutunmuş dayanıklı oluyor.5.gündeki veya 3.gündeki kalite sınıfı da önemli.Fakat çok kişi var 5.gün koyulup tutmayan 3.gün koyulup tutan.Dolayısıyla 3. Gün de koysalar 5.gün de koysalar hiç canını sıkma dua et inşallah tutacak de.

5.güne dayanabilen yumurtayı koymak istiyolar çünkü 2 gün daha hayata tutunmuş dayanıklı oluyor.5.gündeki veya 3.gündeki kalite sınıfı da önemli.Fakat çok kişi var 5.gün koyulup tutmayan 3.gün koyulup tutan.Dolayısıyla 3. Gün de koysalar 5.gün de koysalar hiç canını sıkma dua et inşallah tutacak de.
Kesinlikle. 3 veya 5 onemli olan netice.. İns guzel sonuclar aliriz hepimiz.

Çikolata kistinde pcos ya da daha farklı hormon değerlerinize göre dondurulmuş daha iyi, hatta çoğu doktor artık dondurulmuş ta daha şans olduğunu söylüyor .. ama büyük sıkıntısı cozulurken bozulma ihtimali...benim iki Embriyo dan biri cozulrken bozuldu, bir Embriyo da Orta kaliteliydi tutmadı
Bozulma nedeni kaliteden mi kaynaklanıyor bilginiz var mı

Kaliteli olmazsa iptal, Hulusi hoca genelde Emin gidiyor boşuna paranda gitmiyor tutmayacaksa söylüyor sana , 5.gun 3ab transfer oldum tutmadı Orta kaliteliydi
İlk başta 3. Gün idi sonra 5. Gün oldu , 3. Gün olsaydı yine kalitesiz olunca iptal mi olacaktı ? Bunu telefonla mu söylüyorlar

Canım orta kalite olsa da 5. Gün transfer oluyor mu yani ? Tercih hakkını sana mı bırakıyorlar ? Sadece düşük kalitede olunca mi iptal oluyor ? Çok soruyorum hakkını helal et
Evet bana oldu orta kaliteli Embriyo arkadaşımda tuttu bende tutmadı bu senin rahmine bağlı. Düşük kalite dediği şey Embriynun ilerlememesi

merhaba sehirlerarasi giden var mi acaba. giris cikis kapanirsa kalcak mi tedaviler vakalar artiyor

merhaba sehirlerarasi giden var mi acaba. giris cikis kapanirsa kalcak mi tedaviler vakalar artiyor
Canim bugun ş.dışı hastalar vardi ve baya kalabalıkti. Gelir gelmez ustümdekileri makineye atip,duş aldim. Bence erteleme derim, okul sezonu acildiginda ve dugunler araya girince sayi dahada artmadan tedavini ol derim..

X