Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Göbeğe geçtiğiniz iğne hangisi idi ? Hocaya söylesek acaba direk onu verir mi kalça yerine
prolutexti ben baska merkezde denemistim. vajinal verdi once dr cok kasinti yapti sonra kalcadan o da ates yapti ve oturamadım yanlarim mahvolmustu sonra gobege gectik onda sıkıntı olmadı

prolutexti ben baska merkezde denemistim. vajinal verdi once dr cok kasinti yapti sonra kalcadan o da ates yapti ve oturamadım yanlarim mahvolmustu sonra gobege gectik onda sıkıntı olmadı
Onun da farklı formları var o zaman teşekkür ediyorum , Kızlar fitil olarak progestan aynı şeyi karışlamıyor mu ? İlla enjeksiyon mu daha iyi

Yok hepsini aynı anda çözdürünce tek çözdürme ücreti + transfer ücreti alınır kaç tüp olduğu farketmeksizin.Fakat atıyorum iki toplamada 5+5 embriyonuz donduruldu sadece 5 ini çözdürdü ve bunlardan transfer etti ve tutmadı.Daha sonra kalan 5 için de yapılacak işlemler için çözdürme+transfer ücreti alınır.Veya çözdürülenler arasında transfer edilenler hariç kaliteli embriyolarınız kaldı diyelim bunlar için de tekrar dondurma ücreti alınır.

Evet canım çok güzel anlatmışsın

Yok öyle değilmiş bugün arkadaşim da öğrendi 4 Bin ödemesi var sadece 2 bin cozdurme 2 bin transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…