Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Az önce hemşire arkadaşim öyle bişi yok dedi tekrar dondurulamz imha edilir dedi
Burada forumda çok var ikinci kez dondurulan embriyo, çok kişi yazmış.Tabi dondurma çözme işleminin kendisi bir travma olduğu için çözülürken bozulma olasılığı yüksek.Dediğim gibi çözüldükten sonra 5. günde az birkaç iyi kaliteli embriyo kalırsa yapıyorlar bu işlemi diye biliyorum.

Burada forumda çok var ikinci kez dondurulan embriyo, çok kişi yazmış.Tabi dondurma çözme işleminin kendisi bir travma olduğu için çözülürken bozulma olasılığı yüksek.Dediğim gibi çözüldükten sonra 5. günde az birkaç iyi kaliteli embriyo kalırsa yapıyorlar bu işlemi diye biliyorum.
Olabilir yapan merkezler vardır mutlaka

Hoca reglin 2.günü çağırdı. Transfer için uygunmuyum diye bakmak için. Ortalama kaçıncı gün transfer yapıyor?donmuş 4 tane embriyom var. Ona göre yıllık izin ayarlicam. Malum yazın izin işi sıkıntılı

Hoca reglin 2.günü çağırdı. Transfer için uygunmuyum diye bakmak için. Ortalama kaçıncı gün transfer yapıyor?donmuş 4 tane embriyom var. Ona göre yıllık izin ayarlicam. Malum yazın izin işi sıkıntılı
15-17 gün sürüyor transfer hazırlığı birde transfer olduktan sonra 10 gün beklemedesin evde

Uff çok heyecanlı gerçekten sırada sen varsın.Senden önce Tugba 68 Tugba 68 vardı hamileydi nasıl gidiyor acaba hamileliği:anneadayı:Senden sonra cikolatakistim cikolatakistim var gibi görünüyo hepimizin tutcak inşallah.Hepimiz için dua ediyorum:dua:
Tuğba 4.ayina girmiş kız prensesi olacakmış 😍 sağlıkla alır kucağına inşallah 🤗 sıra Z Zmrkoc benimki belirsiz haftaya salı günü gidince belli olacak

Olabilir yapan merkezler vardır mutlaka
Baskentte de yapiliyor. Son dondurulmus transferimde 1 tame embriyom kaliteliydi. Hoca 6. Gune giderse dondururuz dedi cunkj pahali tedaviler sil bastan yumurta gelistirme ve toplamanvs diye kendisi acikladi ancak bikac saat sonra embriyo bozuldu dolayisiyla imha edildi

X