raporlu ucret miYok öyle değilmiş bugün arkadaşim da öğrendi 4 Bin ödemesi var sadece 2 bin cozdurme 2 bin transfer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
raporlu ucret miYok öyle değilmiş bugün arkadaşim da öğrendi 4 Bin ödemesi var sadece 2 bin cozdurme 2 bin transfer
Aynen senin daha fazla embriyon var 5. güne giden birkaç tane olursa tekrar dondurabilirsin.İlk kez duyuyorum çözülüp tekrar donduruldugunu iyi bişey benimde öyle olur o zaman
Rapor geçmiyor dondurma cozdurme transfer deraporlu ucret mi
Az önce hemşire arkadaşim öyle bişi yok dedi tekrar dondurulamz imha edilir dediAynen senin daha fazla embriyon var 5. güne giden birkaç tane olursa tekrar dondurabilirsin.
Burada forumda çok var ikinci kez dondurulan embriyo, çok kişi yazmış.Tabi dondurma çözme işleminin kendisi bir travma olduğu için çözülürken bozulma olasılığı yüksek.Dediğim gibi çözüldükten sonra 5. günde az birkaç iyi kaliteli embriyo kalırsa yapıyorlar bu işlemi diye biliyorum.Az önce hemşire arkadaşim öyle bişi yok dedi tekrar dondurulamz imha edilir dedi
Olabilir yapan merkezler vardır mutlakaBurada forumda çok var ikinci kez dondurulan embriyo, çok kişi yazmış.Tabi dondurma çözme işleminin kendisi bir travma olduğu için çözülürken bozulma olasılığı yüksek.Dediğim gibi çözüldükten sonra 5. günde az birkaç iyi kaliteli embriyo kalırsa yapıyorlar bu işlemi diye biliyorum.
Hoca reglin 2.günü çağırdı. Transfer için uygunmuyum diye bakmak için. Ortalama kaçıncı gün transfer yapıyor?donmuş 4 tane embriyom var. Ona göre yıllık izin ayarlicam. Malum yazın izin işi sıkıntılı
15-17 gün sürüyor transfer hazırlığı birde transfer olduktan sonra 10 gün beklemedesin evdeHoca reglin 2.günü çağırdı. Transfer için uygunmuyum diye bakmak için. Ortalama kaçıncı gün transfer yapıyor?donmuş 4 tane embriyom var. Ona göre yıllık izin ayarlicam. Malum yazın izin işi sıkıntılı
Uff çok heyecanlı gerçekten sırada sen varsın.Senden önce Tugba 68 vardı hamileydi nasıl gidiyor acaba hamileliğiSenden sonra cikolatakistim var gibi görünüyo hepimizin tutcak inşallah.Hepimiz için dua ediyorumBen transfer hazırlığina haziranın 1inde başladım 18inde trasfer olcak
Teşekkür ederim15-17 gün sürüyor transfer hazırlığı birde transfer olduktan sonra 10 gün beklemedesin evde
Tuğba 4.ayina girmiş kız prensesi olacakmış sağlıkla alır kucağına inşallah sıra Z Zmrkoc benimki belirsiz haftaya salı günü gidince belli olacakUff çok heyecanlı gerçekten sırada sen varsın.Senden önce Tugba 68 vardı hamileydi nasıl gidiyor acaba hamileliğiSenden sonra cikolatakistim var gibi görünüyo hepimizin tutcak inşallah.Hepimiz için dua ediyorum
Ay canım benim hayırlı olsun ne kadar toplandıKızlar bugün toplamam oldu , uyanınca Tülay hanım geldi yarın arayacağım dedi çok heyecanlı ☺
Çok teşekkür ediyorum canımm, 7 tane dedilerAy canım benim hayırlı olsun ne kadar toplandı
Şimdi her gün arayacaklar mi canım Çok heyecanlıyım inşallah kalitelidir , boş çıkan olmaz , döllenirAy canım benim hayırlı olsun ne kadar toplandı
Maşallah inşallah hepsi güzel güzel büyür, sana taze transfer olacak galiba.İnşallah en güzel haberi de verirsin buradan.Çok teşekkür ediyorum canımm, 7 tane dediler
Baskentte de yapiliyor. Son dondurulmus transferimde 1 tame embriyom kaliteliydi. Hoca 6. Gune giderse dondururuz dedi cunkj pahali tedaviler sil bastan yumurta gelistirme ve toplamanvs diye kendisi acikladi ancak bikac saat sonra embriyo bozuldu dolayisiyla imha edildiOlabilir yapan merkezler vardır mutlaka