Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Merhaba kızlar..
Bende Hulusi Hocadan yılbaşı sonrasına ilk randevumu aldım zamanının gelmesini bekliyorum. Bende çok araştırma yaptım ve hem arkadaşımın tavsiyesi hemde internetten okuduğum yorumlar sonucunda Hulusi Bey'e karar verdim. Nasıl bir görüşme olacak bakalım, heyecanlıyım açıkçası :) Arkadaşım Hulusi Bey için işinin ehli, zeki, bilgili ve işini para hırsıyla yapmayan bir doktor yorumlarında bulundu. Arkadaşımın ilk tüp bebek denemesinde tuttu ve bebeği şimdi kucağında.. Sadece herkesin bildiği gibi çok yoğunmuş ve hastane kalabalıkmış.
Şuan için olumlu ve umut dolu duygularla randevu zamanımı bekliyorum ve yine o duygularla tedavime başlamayı düşünüyorum. Umarım bu kez hayırlısıyla bebeğime kavuşurum.
Ne deyim Allah herkese bu süreçte maddi, manevi güç versin.
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın minnoş minnoş bebeklerimiz olsun inşallah...

slm arkadaşlar hulusi hocayla tedavi öncesi tetkiklere başladık hormon kilo hsg filmi histeroskopi vitaminler vb işlemlerle yola çıktık herşeyi araştrıo size arkadaş gibi davranıyo sohbet edio açıklıo telefon msjlarınıza dönüyo kapısında kuyruklar oluşuo randevusunu bitirmeden hastaneden çıkmıo akşam 8 e kadar kalabilio gerektiğinde inşallah bu ay değerlerim iyi çıkarsa başlıcaz tedaviye olana kadar denicez dedi ALLAH ın izniyle inşallah hayırlı sonucu hulusi hocayla alırım ve alırız hepimiz

Benim tercihimde hulisi hoca namını çok duydum peki fiyat konusunda nasıl anlaştınız acaba

Ben daha gidip görüşmedim bizim farklı bir durum benim bebeğim oluyor ama taşıyıcılık var bizde sma hastalığı tsşıyıcısıyız o yüzden pgt yapılacak bize ne fiyat verir bilmiyorum yazın bsşlayavagız

inşallah iyi sonuç alırız hepimiz hulusi hoca tecrübeli bi hoca ilgili bi hoca inşallah Allahın izniyle sağlıklı yawrularımıza kavuşuruz tabi tedaviye göre fiyat değişebilr sekreteryasını arayarak öğrenebilirsin tam fiyatı

İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz ve sonuç olumlu olur yazdıklarını okudum gözlerim doldu aynı duyguları yaşıyoruz çoğumuz birbirimizi tanımdan görmeden aynı hislere bürünüyoruz çünkü bizi biz anlarız bende 4 yıldır uğraş veriyorum elimden geleni yaptım yapmaya da devam edicem inşallah. Hakan hoca için maalesef hep kötü yorumlar duyuyorum işind çok iyi olduğunu fakat ilgisiz ve birazda para öncelikli olduğu yazılıyor hep tabi bilemem. Bizler zaten ufacık bir umudun peşindeyiz ve en ufak ayrıntısına kadar herşeye dikkat ediyoruz yeterki anne olalım diye. Yumurta rezerv sorunları hormonlar kilo gıda..vs bir çok problemi aşıp sonuca ulaşmak için herşeyi yapıyoruz ama dr ların çoğu maalesef bu inceliği göstermiyor.Bunca yıllık denemelerim ve deneyimlerime göre konuşuyorum. İlk defa Hulusi hoca bu kadar ince detaylarla bile ilgilendi araştırdı dinledi üzüldü destek verdi ve paraiçin değil değil sadece tedavinin olumlu olması için uğraş verdi. Şimdilik güvenim tam inşallah değişmez diye umut ediyorum elinden geleni yapması önemli gerisi Allahın taktiri

kesinlikle öyle ofis histeroskopi yaptı hulusi hoca cuma günü hala lekelenme ve ağrılarım her saat yazıyorum mesajla dönüş yapıyo endişelerim hafiflio sayesinde hayırlı doktor karşıma çıksın dedim ilk denememden sonra hulusi hocanın da elinden geleni yaptığını düşünüyorum tedavim için ve herkes için inşallah siz de yawrunuza kavuşursunuz inşallah

Amin inşallah şu emeklerimizin sıkıntılarımızın sonu güzel bitsin Hulusi hoca dışında şimdilik ankara da içime sinen dr yok gibi baya bir araştırdım çünkü işlerinde iyilerdir bişey diyemem ama insan biraz moral de istiyor muhatap arıyor kendine soru soracak

kesinlikle öyle aklıma takılan her şeyi her saat sorabiliyorum o da müsait olunca hemen dönüo sağolsun keşke ilk hulusi hocaya gitseydim dedim sizin kaçıncı denemeniz olacak bnm 2. denemem olacak inşallah

kesinlikle öyle aklıma takılan her şeyi her saat sorabiliyorum o da müsait olunca hemen dönüo sağolsun keşke ilk hulusi hocaya gitseydim dedim sizin kaçıncı denemeniz olacak bnm 2. denemem olacak inşallah
Benim 4. olacak tabi başlarsak

Ankaradayım canım bende. İnşallah ya inanki çok yorucu beklmek zaman kaybı
aynen öyle cnm haklısın benim de histeroskopi olduğum için süreç uzayabilir diye korkuyorum şuan çünkü tüm düzenim değişti şuan lekelenmeler kanamalar inşallah geç olsun da güç olmasın bakalım

Senin ofis histereskopimi yapılmıştı bende direk Histereskopi yapıldı 1 ay dinlen hemen başlarız demişti korkma yani düzelirsin hemen inşallah

Evet cnm yapıldı yrn gidicm Hulusi hocaya kontrole bakalm ne dicek başlayacak mı tedaviye paylarım yine neler sölediğini

İnş cnm şimdi hormon testleri için kan verdim sonuç bekliyorum Hulusi hoca her zmn ki çok yoğun bekleyen baya kişi var yine bakalım ne dicek
Ayy Allah yardımcın olsun canım benim inş iyi gelir sonuçların öğlene kadar çıkar. Aslında ben saat 7 de orda oluyodum ve en fazla 3.sırayı alıyodum her zaman. Erken gidersen çok beklemiyosun

Ayy Allah yardımcın olsun canım benim inş iyi gelir sonuçların öğlene kadar çıkar. Aslında ben saat 7 de orda oluyodum ve en fazla 3.sırayı alıyodum her zaman. Erken gidersen çok beklemiyosun
Aminnn canm inşallah az önce 2 çift odadan ağlayarak çıktı pozitif sonuç almşlar çok güzellerdi birbirlerine sarıldılar falan darısı bize dedim çok istiyorum aynı duyguları Rabbim nasip etsin bize de YOk böyle bi mutluluk böyle bi gözyaşı bittim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…