- 12 Şubat 2016
- 187
- 126
- 43
Bnm tedavi sebebim amh düşüklüğü olduğu için raporlu fiyatı 3000 raporsuz 4400 fiyatıBenim tercihimde hulisi hoca namını çok duydum peki fiyat konusunda nasıl anlaştınız acaba
inşallah iyi sonuç alırız hepimiz hulusi hoca tecrübeli bi hoca ilgili bi hoca inşallah Allahın izniyle sağlıklı yawrularımıza kavuşuruz tabi tedaviye göre fiyat değişebilr sekreteryasını arayarak öğrenebilirsin tam fiyatıBen daha gidip görüşmedim bizim farklı bir durum benim bebeğim oluyor ama taşıyıcılık var bizde sma hastalığı tsşıyıcısıyız o yüzden pgt yapılacak bize ne fiyat verir bilmiyorum yazın bsşlayavagız
İnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz ve sonuç olumlu olur yazdıklarını okudum gözlerim doldu aynı duyguları yaşıyoruz çoğumuz birbirimizi tanımdan görmeden aynı hislere bürünüyoruz çünkü bizi biz anlarız bende 4 yıldır uğraş veriyorum elimden geleni yaptım yapmaya da devam edicem inşallah. Hakan hoca için maalesef hep kötü yorumlar duyuyorum işind çok iyi olduğunu fakat ilgisiz ve birazda para öncelikli olduğu yazılıyor hep tabi bilemem. Bizler zaten ufacık bir umudun peşindeyiz ve en ufak ayrıntısına kadar herşeye dikkat ediyoruz yeterki anne olalım diye. Yumurta rezerv sorunları hormonlar kilo gıda..vs bir çok problemi aşıp sonuca ulaşmak için herşeyi yapıyoruz ama dr ların çoğu maalesef bu inceliği göstermiyor.Bunca yıllık denemelerim ve deneyimlerime göre konuşuyorum. İlk defa Hulusi hoca bu kadar ince detaylarla bile ilgilendi araştırdı dinledi üzüldü destek verdi ve paraiçin değil değil sadece tedavinin olumlu olması için uğraş verdi. Şimdilik güvenim tam inşallah değişmez diye umut ediyorum elinden geleni yapması önemli gerisi Allahın taktirikızlar mrb henüz 5 aylık evliyim ve genel kontrole gttiğimde sağ yumurtalığımın sola göre çok küçük olduğu ve yumurta üretmediği bu nedenle amh ın 0,49 olduğunu öğrendik, anatolia hakan hoca ile 22 günlük bi tüp bebek tedavisi gördüm dün negatif sonuç aldım 8 hücreli 1. kalite 1 tane 3. gün embriyosu transfer edildi tedaviye başlamadan önce ne rahim filmi çekildi ne başka bişi sadece klasik kan testleri yapıldı sordum rahim filmini gerek yok dedi snra 3. gün 2 tane embriyom oluşmasına rağmen 2 tane koymak riskli yaşın küçük tek tek koyalım dedi 5. güne çıkarsa dondururz dedi ama bnce 2 sinin de en iyi rahimde bölünebileceği laboratuvar ortamından rahimin daha iyi olduğu kanaattindeyim araştırmalara göre sanırım herşey ticarete dökülmüş çünkü yumurtam 5. güne gelemedi imha ettiler, şimdi araştırma yapıorum 2. denemem için Başkent hastanesi Hulusi Hocayla görüşmem var 4 ocak ta burda da okuduğum kadarıyla hiç kötü yorum yok ve araştırmacı bi hoca bu çok iyi bişi ücretler de daha uygun ve rapor olayını bnde bilmiyordum bu kez rapor alıp tedaviye başlıcm amh düşüklüğü için 10000tl verdik ilk denemede insan ztn psikoljik olarak yıpranıyor üstüne bide maddi yıpranma çok zor burda paylşcam yine ilk görüşme ve süreci Hulusi Hocayla umarım bu kez yavruma kavuşurum
kesinlikle öyle ofis histeroskopi yaptı hulusi hoca cuma günü hala lekelenme ve ağrılarım her saat yazıyorum mesajla dönüş yapıyo endişelerim hafiflio sayesinde hayırlı doktor karşıma çıksın dedim ilk denememden sonra hulusi hocanın da elinden geleni yaptığını düşünüyorum tedavim için ve herkes için inşallah siz de yawrunuza kavuşursunuz inşallahİnşallah Allah emeklerini boşa çıkarmaz ve sonuç olumlu olur yazdıklarını okudum gözlerim doldu aynı duyguları yaşıyoruz çoğumuz birbirimizi tanımdan görmeden aynı hislere bürünüyoruz çünkü bizi biz anlarız bende 4 yıldır uğraş veriyorum elimden geleni yaptım yapmaya da devam edicem inşallah. Hakan hoca için maalesef hep kötü yorumlar duyuyorum işind çok iyi olduğunu fakat ilgisiz ve birazda para öncelikli olduğu yazılıyor hep tabi bilemem. Bizler zaten ufacık bir umudun peşindeyiz ve en ufak ayrıntısına kadar herşeye dikkat ediyoruz yeterki anne olalım diye. Yumurta rezerv sorunları hormonlar kilo gıda..vs bir çok problemi aşıp sonuca ulaşmak için herşeyi yapıyoruz ama dr ların çoğu maalesef bu inceliği göstermiyor.Bunca yıllık denemelerim ve deneyimlerime göre konuşuyorum. İlk defa Hulusi hoca bu kadar ince detaylarla bile ilgilendi araştırdı dinledi üzüldü destek verdi ve paraiçin değil değil sadece tedavinin olumlu olması için uğraş verdi. Şimdilik güvenim tam inşallah değişmez diye umut ediyorum elinden geleni yapması önemli gerisi Allahın taktiri
Amin inşallah şu emeklerimizin sıkıntılarımızın sonu güzel bitsin Hulusi hoca dışında şimdilik ankara da içime sinen dr yok gibi baya bir araştırdım çünkü işlerinde iyilerdir bişey diyemem ama insan biraz moral de istiyor muhatap arıyor kendine soru soracakkesinlikle öyle ofis histeroskopi yaptı hulusi hoca cuma günü hala lekelenme ve ağrılarım her saat yazıyorum mesajla dönüş yapıyo endişelerim hafiflio sayesinde hayırlı doktor karşıma çıksın dedim ilk denememden sonra hulusi hocanın da elinden geleni yaptığını düşünüyorum tedavim için ve herkes için inşallah siz de yawrunuza kavuşursunuz inşallah
kesinlikle öyle aklıma takılan her şeyi her saat sorabiliyorum o da müsait olunca hemen dönüo sağolsun keşke ilk hulusi hocaya gitseydim dedim sizin kaçıncı denemeniz olacak bnm 2. denemem olacak inşallahAmin inşallah şu emeklerimizin sıkıntılarımızın sonu güzel bitsin Hulusi hoca dışında şimdilik ankara da içime sinen dr yok gibi baya bir araştırdım çünkü işlerinde iyilerdir bişey diyemem ama insan biraz moral de istiyor muhatap arıyor kendine soru soracak
Benim 4. olacak tabi başlarsakkesinlikle öyle aklıma takılan her şeyi her saat sorabiliyorum o da müsait olunca hemen dönüo sağolsun keşke ilk hulusi hocaya gitseydim dedim sizin kaçıncı denemeniz olacak bnm 2. denemem olacak inşallah
İnşallah hayırlısıyla başlarsn cnm nerden geleceksin ankara da değilsin sanırımBenim 4. olacak tabi başlarsak
Ankaradayım canım bende. İnşallah ya inanki çok yorucu beklmek zaman kaybıİnşallah hayırlısıyla başlarsn cnm nerden geleceksin ankara da değilsin sanırım
aynen öyle cnm haklısın benim de histeroskopi olduğum için süreç uzayabilir diye korkuyorum şuan çünkü tüm düzenim değişti şuan lekelenmeler kanamalar inşallah geç olsun da güç olmasın bakalımAnkaradayım canım bende. İnşallah ya inanki çok yorucu beklmek zaman kaybı
Senin ofis histereskopimi yapılmıştı bende direk Histereskopi yapıldı 1 ay dinlen hemen başlarız demişti korkma yani düzelirsin hemen inşallahaynen öyle cnm haklısın benim de histeroskopi olduğum için süreç uzayabilir diye korkuyorum şuan çünkü tüm düzenim değişti şuan lekelenmeler kanamalar inşallah geç olsun da güç olmasın bakalım
Tamam haber bekliyorum inş başlar güzel güzel gide tedavinEvet cnm yapıldı yrn gidicm Hulusi hocaya kontrole bakalm ne dicek başlayacak mı tedaviye paylarım yine neler sölediğini
İnş cnm şimdi hormon testleri için kan verdim sonuç bekliyorum Hulusi hoca her zmn ki çok yoğun bekleyen baya kişi var yine bakalım ne dicekTamam haber bekliyorum inş başlar güzel güzel gide tedavin
Ayy Allah yardımcın olsun canım benim inş iyi gelir sonuçların öğlene kadar çıkar. Aslında ben saat 7 de orda oluyodum ve en fazla 3.sırayı alıyodum her zaman. Erken gidersen çok beklemiyosunİnş cnm şimdi hormon testleri için kan verdim sonuç bekliyorum Hulusi hoca her zmn ki çok yoğun bekleyen baya kişi var yine bakalım ne dicek
Aminnn canm inşallah az önce 2 çift odadan ağlayarak çıktı pozitif sonuç almşlar çok güzellerdi birbirlerine sarıldılar falan darısı bize dedim çok istiyorum aynı duyguları Rabbim nasip etsin bize de YOk böyle bi mutluluk böyle bi gözyaşı bittim resmenAyy Allah yardımcın olsun canım benim inş iyi gelir sonuçların öğlene kadar çıkar. Aslında ben saat 7 de orda oluyodum ve en fazla 3.sırayı alıyodum her zaman. Erken gidersen çok beklemiyosun