Sizin neden gittiniz Hulusi hocaya? Kusuruma bakmayin dr. Arastiriyorumda benim gibi hastalarla pek ilgilenen yok. Rabbim tedavinizi hayırlı etsin ve evlat nasip etsinHulusi Hocayı herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. İşinin ehli bir doktor. Benim raporum olmadığı için ilaçlarla birlikte 10 bin liraya yakın tuttu.
Sizin neden gittiniz Hulusi hocaya? Kusuruma bakmayin dr. Arastiriyorumda benim gibi hastalarla pek ilgilenen yok. Rabbim tedavinizi hayırlı etsin ve evlat nasip etsin
Ayyy hayırlı uğurlu olsun . Allhım işallh allah bize de nasip eder:)benim daha 10 günüm var öğrenmemebizim sebepsiz infertilite vardı. 2 aşılama yaptırmıştım başka yerde ama tutmadı. Hulusi hoca miyom ameliyatımı yapmıştı. ameliyattan 1 sene sonra da tüp yaptırdık. ilkinde tuttu şükür.
Canım bak bu topiği baştan bir oku sanki orda durumu senin gibi olan ve hulusi hocadan hamile kalan bir arkadaş vardı. ÜmitsiLiğe kapılma önce Allah’a sonra hulusi hocaya güven :)Rezerv kötü fsh cok yuksek olan arkadaşlarım bi yazın şuraya lütfen bizim gibi hastaları kabul ediyor mu? Giden var mı? ?
Okudum canim .benim gibi fsh yüksek amh düşük bulamadımCanım bak bu topiği baştan bir oku sanki orda durumu senin gibi olan ve hulusi hocadan hamile kalan bir arkadaş vardı. ÜmitsiLiğe kapılma önce Allah’a sonra hulusi hocaya güven :)
Amin canım hepimiz işallahOkudum canim .benim gibi fsh yüksek amh düşük bulamadım
Gerçekten uç noktalarda. Bu arada pozitif görürsün inşallah
Olur canım. Allah razı olsun.Amin canım hepimiz işallahCanını sıkma işallh bi git bakalım hulusi hoca seni görsün mutlaka bişeler önerir . Sen kendini moral olarak düşürme olurmu
Ayyy hayırlı uğurlu olsun . Allhım işallh allah bize de nasip eder:)benim daha 10 günüm var öğrenmeme
Canım benim doktorum ahmet hocaydı .mehmet hoca ona göre daha iyi ve sıcak kanlı sanırım.benim tedavimde ben hiç memnun kalmadım çünkü benim hiç birşeyime bakmadan tüp bebeğe geçtiler hiç bir konuda bilgi vermediler. Ben hiç bir şekilde tatmin olmadım hep aklımda soru işaretleri oldu . Ama dediğim gibi bu benim hissettiklerim . Ama başka bir sürü hasta memnun kalabiliyor .o yüzden sen git bir görüş ne hissettiğine bak içine sinerse önemli olan o . Ben o hissi hulusi hoca da yakaladım . İşallah sen mehmet hoca da yakalarsın.ve bebeğine en kısa sürede kavuşursun .sizin problem neydi hulusi hoca neden olmadığı konusunda herhamgi bişe söyledi mineden pişman oldun novarrtan bende geçen 2 tedavimi hulusi hocada görüp dış gebelik yaşadım yeni tedavime mehmet hocada başlıycam. hulusi hocaya dicek tek kelimem yok çok iyi dr ama laboratuvarına güvenemedim başkentin
canım randevu alacaksın ama sabah erkenden gidip ismini de yazdırabilirsiniz listeye