Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Son toplamamda oldu 2 yumurtadan birisi dollendi ve donduruldu. Toplam 3 embriyom var dondurulmuş. Hoca adetin 2. Günü gel dedi. İnşallah bidaha toplama istemez çunku yumurta olmayınca bu süreç çok zor geciyo. Toplama istese bile ben istemeyecegim. Menepoza sokacağını söylemişti. İnşallah geçeriz o süreçlere..

Hayırlı olsun canım ben de 4 olunca bıraktım toplamayı 3 olsa da bırakacaktım şansıma dört oldu sen daha önemlisin boşver üç ay sonra transfer olursun olmazsa bi daha toplarsın o zaman üç ay dinlen biraz ben de menapozdayım ikinci aydayım şubat ta gideceğim sorun olmazsa transfer için ilaçlara başlayacağım bu arada era yaptırdım ona göre transfer olacak gerginim açıkcası yine olmazsa diye baya öncekilerde böyle gerilmemiştim artık çok yoruldum tam bir yıldır sıfır dinlenme 4 opu 3 transfer sığdırmış olacağım tükendim maddi manevi.süre kısa belki çok uzun yıllar uğraşanlar var ama hiç ara vermeden çok yoruyor iş yerinden izin istemek bile zorlaşıyor giderek her ay her ay istediğimden

C cuucuuk sen başka yerde devam ediyordun tedaviye degilmi ne asamadasin merak ettim canım.

cikolatakistim canım sen naptın??

KoncuyUmay canım bebisle hayat nasıl gidiyor ☺
Canım ben dinlenmedeym bu ay gel dedi de yoruldum bir ay daha gitmek istemiyorum Şubat'ta kontrol ve laporaskopi ameliyatı olucam sonra geçici menopoz

Era neymiski insallah bu sefer olur yaa gerçekten çok emek harciyoruz. Emeklerimizin karşılığını alırız hayirlisiyla insallah

Arkadaşlar merhaba Hulusi hocayı bende düşünüyorum ama bende değil eşimde problem var laboratuvar konusunda bilginiz var mı genelde kadında problem olursa başarılı diyorlar ne yapmalıyım
Ben hulusi beye gidiyorum yeni başladık sorun benden kaynaklı erkek kaynaklı sorunlara yaklaşımı nedir bilemiyorum ama iyi bir dr ve de laboratuvarlarının iyi olduğunu duyduk

C cuucuuk sen başka yerde devam ediyordun tedaviye degilmi ne asamadasin merak ettim canım.

cikolatakistim canım sen naptın??

KoncuyUmay canım bebisle hayat nasıl gidiyor ☺
Canım hayırlı olsun opular bitmiş en çok opu zor gelmişti bana sonu güzel olsun inşAllah bir daha gerek kalmaz Hamd olsun canım uğraşıyoruz bizde

Arkadaslar gebelikte mide bulantınız için hoca neler önerdi neler yaptınız birde rahim diktiren varmı acaba aranızda erken doğumu engelliyor mu

Arkadaşlar Hulusi bryde rapor geçerli mi geçerliyse tüp Bebek fiyatları nedir yakın zamanda yaptıranlar yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar Hulusi bryde rapor geçerli mi geçerliyse tüp Bebek fiyatları nedir yakın zamanda yaptıranlar yardımcı olursanız sevinirim ♥♥
rapor tedavide gecerli mi tam olarak bilmiyorum ama ilaclarda gecerli. guncel fiyatlarida bilmiyorum ama hastaneyi arayip sekreterle görüşürseniz detayli bir şekilde bilgilendiriyorlar

arkadaslar transferden sonra grip olan var mi aranizda. cumartesi gunu transfer oldu. olumsuz sonuclanacak diye cok kokuyorum
Ben oldum tabii ki havada yakalarım virüsü Ateş olmadığı sürece problem yok demişti hoca dinlen bol sıvı c vitamini tüket demişti. Tuttu sıkıntı olmadı şükür

Arkadaşlar Hulusi bryde rapor geçerli mi geçerliyse tüp Bebek fiyatları nedir yakın zamanda yaptıranlar yardımcı olursanız sevinirim ♥♥
Geçerli canım. Raporlu 6000 raporsuz 7150₺ civarı birşeydi diye hatırlıyorum geçen sene bu senenin fiyatlarını tam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…