Ben hulusi hocaya başladım iyi bir dr fakat yoğun bugün 4 saat bekleyiş sonunda hastaneden ayrıldım. Ama işini güzel yapıyor göğşen hoca da iyi diyorlar ama gitmedim yorum yapmam doğru olmazmerhabalar daha once de yazmistim. baskenti dusunuyorum henuz gidemedim ancak arastirdigim kadariyla orada gogsen hocayi da cok oneren oldu hulusi ve gogsen hoca arasinda kaldim siizn fikriniz nedir
Sadece muayene için mi 4 saat beklediniz yoksa tahlil vs mi yapıldı?Ben hulusi hocaya başladım iyi bir dr fakat yoğun bugün 4 saat bekleyiş sonunda hastaneden ayrıldım. Ama işini güzel yapıyor göğşen hoca da iyi diyorlar ama gitmedim yorum yapmam doğru olmaz
Bana taze yaptı kişiye ve embriyo durumuna göre karar veriyorArkadaşlar Hulusi hoca herkese illa dondurulmuş embriyo mu transfer ediyor ?
Bana da taze yaptı. Tek tip bi uygulaması yok Hulusi hocanın. Değişiyor.Arkadaşlar Hulusi hoca herkese illa dondurulmuş embriyo mu transfer ediyor ?
Polip mi dedi? Evet iğrenç bir antibiyotik ama dişini sık kullan demişti bana da canım midem korkunç bulanmıştı sanırım tedavinin en zor süreciydi benim için de.Kızlar Hulusi hoca histereskopiden sonra küçük iltihaplı yapılar gördüm temizledim dedi ve ağır bir antibiyotik tedavisi verdi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ?
Kac gün sürüyor pekı bu yerleşme kanaması canım o arkadasın ne kadar sürmüştü acaba progestan ne kadar kullandınız sız acaba günde kac taneCAnım benim 12.haftada olmuştu ama 5. Haftada kanaması olan arkadaşlarım da oldu. Progesteron takviyesi ve istirahatten başka yapılacak birşey duymadım yerleşme kanamasıdır, moral bozma doktora görün ihtiyatı elden bırakma ALLAH ın izniyle birşey olmaz inşAllah
Ben başka bir yerde yaptırmıştım 3 defe 2 si taze transferdi ve tuttu dondurulmuş tutmamıştı da tedirgin oldumBana taze yaptı kişiye ve embriyo durumuna göre karar veriyor
Benim taze transferlerim tutmuştu da dondurulmuş tutmadığı için tedirgin oldum birisi burda hep dondurulmuş yapıyor yazmış ta o yüzden sordum.Bana da taze yaptı. Tek tip bi uygulaması yok Hulusi hocanın. Değişiyor.
Kan tahlilleri hızlı bi şekilde alınıyor zaten hocamız ultrason muayenelerini kendisi yapıyor dolayısıyla bekleme süresi artabiliyor ilk gittiğimde de 2 saat falan bekledikSadece muayene için mi 4 saat beklediniz yoksa tahlil vs mi yapıldı?
Teşekkürler canım inşallah olumlu sonuç alırsınKan tahlilleri hızlı bi şekilde alınıyor zaten hocamız ultrason muayenelerini kendisi yapıyor dolayısıyla bekleme süresi artabiliyor ilk gittiğimde de 2 saat falan bekledik
Valla çok uzun süren de olmuştu 3 güne bitende gitgide azaldı rengi değişti ve bitti. Günde iki defa kullanmıştım benKac gün sürüyor pekı bu yerleşme kanaması canım o arkadasın ne kadar sürmüştü acaba progestan ne kadar kullandınız sız acaba günde kac tane
Amin inşallah.....rica ederimTeşekkürler canım inşallah olumlu sonuç alırsın
Aynı durumdayım canım erken Menepozla ugrasiyorum bende nisandan beri hastanedeyim. Ama benim bu sefer umudum var. İnşallah olacaktesekkurler cevaplar icin. benim durumum kritik erken menopiz ve kalitesiz embriyo cok umutlu gitmiycem nasip bakalim
İnşAllah hayırlısıylaAynı durumdayım canım erken Menepozla ugrasiyorum bende nisandan beri hastanedeyim. Ama benim bu sefer umudum var. İnşallah olacak
Benimde bir hafta oldu hala geliyorValla çok uzun süren de olmuştu 3 güne bitende gitgide azaldı rengi değişti ve bitti. Günde iki defa kullanmıştım ben
Renk ve miktarda değişim var mı doktora göründün mü canımBenimde bir hafta oldu hala geliyor
Doktora göründüm yerlesme kanamasıdır dedı ama benım ıcım rahat etmıyor renk kahve sulu gbı pembe gıbı sanki degısık bı rengı varRenk ve miktarda değişim var mı doktora göründün mü canım