Hayırlısı olsun en azından kış dönemini atlatmış olacaksın.az önce hastaneden geldim hava buz gibi gidip gelmek zor geliyor bazen.hulusi hocam durumumdan dolayı biraz acele ediyor p.tesi aspirasyon oldu 15 gün sonra Histereskopi günü verecek hatta histereskopiyi p.tesi yapayım dedi sonra vazgeçti vissanne yazdı.Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasınBenimde laparoskopi ve geçici menopoz ardından histeroskopi ve transfer 6 ay var
Canım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
İnanmıyorum yaa mucize işte rabbim ne büyük çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallahSelam kizlar, 14 Kasimda bos keseyi aldirmistim. Vazgectim ve bitti dedim, olmasa da olur dedim. Sonra sacimi boyattim, sigaraya basladim. Bugun doktora gittim grip sebebiyle ve 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Hayat gercekten cok tuhaf, sanirim bir sure şoktan cikamiycam.
Gercekten bunlar mucize degil de ne... anladim ki her seyi birakicaksin ona, vaktini saatini o biliyorBanada yarın histeroskopi yapilacak
İnanmıyorum yaa mucize işte rabbim ne büyük çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah
Geçmiş olsun canım bende de var o yapışıklıklar laparoskopi değil mi ameliyatı n adiHidrosalpenks ameliyatı oldum kasımda canım artı yapışıklık varmış onlar açıldı tüpünde biri bağlandı
Valla çok zor süreçten geçiyoruz ben tam 8 aydır 2.tup Bebek için uğraşıyorum ve daha da sürecek laparoskopi, geçici menopoz , histeroskopi derken bir beş altı ay daha varHayırlısı olsun en azından kış dönemini atlatmış olacaksın.az önce hastaneden geldim hava buz gibi gidip gelmek zor geliyor bazen.hulusi hocam durumumdan dolayı biraz acele ediyor p.tesi aspirasyon oldu 15 gün sonra Histereskopi günü verecek hatta histereskopiyi p.tesi yapayım dedi sonra vazgeçti vissanne yazdı.Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Mucize bu canım yaaaaSelam kizlar, 14 Kasimda bos keseyi aldirmistim. Vazgectim ve bitti dedim, olmasa da olur dedim. Sonra sacimi boyattim, sigaraya basladim. Bugun doktora gittim grip sebebiyle ve 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Hayat gercekten cok tuhaf, sanirim bir sure şoktan cikamiycam.
Sağol canım hoca tüplerde sıvı birikmesi var onun için ameliyat edeceğim dedi bu ameliyatın adı hidrosalpenks miş yapışıklıkların var onları açacağım demişti öyle işteGeçmiş olsun canım bende de var o yapışıklıklar laparoskopi değil mi ameliyatı n adi
Aaa çok sevindim canım. Ben de sen kadar şoka girdim.Selam kizlar, 14 Kasimda bos keseyi aldirmistim. Vazgectim ve bitti dedim, olmasa da olur dedim. Sonra sacimi boyattim, sigaraya basladim. Bugun doktora gittim grip sebebiyle ve 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Hayat gercekten cok tuhaf, sanirim bir sure şoktan cikamiycam.
Benimde öyle ama bağırsaklara iki üç delik açıp giricek değişik yöntemler var Allah yardımcımz varSağol canım hoca tüplerde sıvı birikmesi var onun için ameliyat edeceğim dedi bu ameliyatın adı hidrosalpenks miş yapışıklıkların var onları açacağım demişti öyle işte
Amin canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah iyi sonuçlar alırızBenimde öyle ama bağırsaklara iki üç delik açıp giricek değişik yöntemler var Allah yardımcımz var
Ben de merak ediyorum bu konuyu.Merhaba hanımlar Hulusi hoca kaç embriyo transfer ediyor ? Bazı merkezler ilk tedavide bile yaşa bakmadan 2 embriyo transfer ediyor ihtimali artırmak için Hulusi hocanın tavrı nedir bu konuda
Ayyyyy ne dersin çok iyi geldi bu haber hafi hayırlı olsun sağlıkla devam etsin kucağına al sağlıcakla inşAllahSelam kizlar, 14 Kasimda bos keseyi aldirmistim. Vazgectim ve bitti dedim, olmasa da olur dedim. Sonra sacimi boyattim, sigaraya basladim. Bugun doktora gittim grip sebebiyle ve 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Hayat gercekten cok tuhaf, sanirim bir sure şoktan cikamiycam.
Cok amin canimAyyyyy ne dersin çok iyi geldi bu haber hafi hayırlı olsun sağlıkla devam etsin kucağına al sağlıcakla inşAllah
Aksi bir durum olmadıkça çift embriyo transfer ederBen de merak ediyorum bu konuyu.
Canım sen nasılsın nasıl gidiyor bizlere de dua etAksi bir durum olmadıkça çift embriyo transfer eder
Aa çok sevindimAksi bir durum olmadıkça çift embriyo transfer eder
Bende de aynı sıkıntı vardı yüksek dozlu ilaca rağmen yumurtalar tepki vermiyordu. Sonra iki yumurta bı şekilde büyüdü ve döndürüldü. Biri transfer edildi. Şimdi gebeyim. Bu yol çok uzun ve sabretmesi zor ama umut etmekten hiç vazgeçme ve Hulusi hocaya sonuna kadar güvenip kararları ona bırak geç oluyor bazı şeyler fakat en azından hayal kırıklığı yasamiyorsun. Tez zamanda güzel haberler alman dileğiyleEvet canım 3 yumurta toplanmıştı ikisi döllenmişti fakat kalitesiz ve gelişimi yavaş olduğu için dondurma olmamıştı malesef sonra ameliyat oldum şuan tekrar başladık ama yumurta büyümüyor hoca kullandığın iğneler nereye gitti dedi
allahım yardımcın olsun canım inşallah sonu güzel olur