Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Benimde laparoskopi ve geçici menopoz ardından histeroskopi ve transfer 6 ay var
Hayırlısı olsun en azından kış dönemini atlatmış olacaksın.az önce hastaneden geldim hava buz gibi gidip gelmek zor geliyor bazen.hulusi hocam durumumdan dolayı biraz acele ediyor p.tesi aspirasyon oldu 15 gün sonra Histereskopi günü verecek hatta histereskopiyi p.tesi yapayım dedi sonra vazgeçti vissanne yazdı.Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Selam kizlar, 14 Kasimda bos keseyi aldirmistim. Vazgectim ve bitti dedim, olmasa da olur dedim. Sonra sacimi boyattim, sigaraya basladim. Bugun doktora gittim grip sebebiyle ve 4 haftalik hamile oldugumu ogrendim. Hayat gercekten cok tuhaf, sanirim bir sure şoktan cikamiycam.

Banada yarın histeroskopi yapilacak İnanmıyorum yaa mucize işte rabbim ne büyük çok sevindim rabbim tamamına erdirsin inşallah

Valla çok zor süreçten geçiyoruz ben tam 8 aydır 2.tup Bebek için uğraşıyorum ve daha da sürecek laparoskopi, geçici menopoz , histeroskopi derken bir beş altı ay daha var

Mucize bu canım yaaaa Rabbim inşallah kucağına da almayı nasip etsin, işte Rabbim ol der olur dedikleri bu o yüzden umut her zaman var

Aaa çok sevindim canım. Ben de sen kadar şoka girdim. inşallah tez zamanda sağlıkla kucağına da alırsın

Merhaba hanımlar Hulusi hoca kaç embriyo transfer ediyor ? Bazı merkezler ilk tedavide bile yaşa bakmadan 2 embriyo transfer ediyor ihtimali artırmak için Hulusi hocanın tavrı nedir bu konuda

Ayyyyy ne dersin çok iyi geldi bu haber hafi hayırlı olsun sağlıkla devam etsin kucağına al sağlıcakla inşAllah

Bende de aynı sıkıntı vardı yüksek dozlu ilaca rağmen yumurtalar tepki vermiyordu. Sonra iki yumurta bı şekilde büyüdü ve döndürüldü. Biri transfer edildi. Şimdi gebeyim. Bu yol çok uzun ve sabretmesi zor ama umut etmekten hiç vazgeçme ve Hulusi hocaya sonuna kadar güvenip kararları ona bırak geç oluyor bazı şeyler fakat en azından hayal kırıklığı yasamiyorsun. Tez zamanda güzel haberler alman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…