Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Kızlar bişey soracağım. Benim önceki tedavimden gonal f kaldı dolapta duruyor. Üzerinde açıldıktan sonra 28 gün içinde kullanılır yazıyo. Benim bir bicuk ay oldu.
Dolapta olduğu için bişey olacağını sanmiyorum.Sizcee yeni tedavimde kullaniyimi kullanmayimi onu arada kaldım 🙄
Kullandın mı canım dolapta bekleyen iğneyi

Herkese merhabalar,kızlar Hulusi hoca tüp bebek öncesi histereskopi yaptı 30 aralıktı , histereskopi sonrası adet ne zaman oldunuz ? Gecikme olur mu , 10 gün de antibiyotik kullandım.

Herkese merhabalar,kızlar Hulusi hoca tüp bebek öncesi histereskopi yaptı 30 aralıktı , histereskopi sonrası adet ne zaman oldunuz ? Gecikme olur mu , 10 gün de antibiyotik kullandım.
Histereskopi nasıl oluyor zor mu ?Bana da yapılacak bi de fiyatı nedir

İkinci tedaviye başladım ben canım ama yumurtalar büyümüyor yaa anlayamıyorum :KK43: iğnenin dozunu yükseltti hulusi hoca bugün göreceğiz bakalım hayırlısı sen ne yaptın nasıl gidiyor

Allah Allah önceden de olmuş muydu böyle bişi?
Ben evde bu ay da dinlenmece Şubat'ta laparoskopi
Evet canım 3 yumurta toplanmıştı ikisi döllenmişti fakat kalitesiz ve gelişimi yavaş olduğu için dondurma olmamıştı malesef sonra ameliyat oldum şuan tekrar başladık ama yumurta büyümüyor hoca kullandığın iğneler nereye gitti dedi:KK61:
allahım yardımcın olsun canım inşallah sonu güzel olur

Evet canım 3 yumurta toplanmıştı ikisi döllenmişti fakat kalitesiz ve gelişimi yavaş olduğu için dondurma olmamıştı malesef sonra ameliyat oldum şuan tekrar başladık ama yumurta büyümüyor hoca kullandığın iğneler nereye gitti dedi:KK61:
allahım yardımcın olsun canım inşallah sonu güzel olur
Ne ameliyatı olmuştun canım sen

X