Ayy Allah razı olsunCanım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
Canım benim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı evladın olsun. Allah tüm isteyenlere de nasip etsinCanım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
Amiiiiin canımm amiiin ALLAH razı olsunAllah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.
Amiiin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ; aynı derdi paylaşan insanların arasında da bir bağ kuruluyor unutmak nedir mümkün; RABB im tez zamanda tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşAllahSağlıkla büyüsün canım benimGüzel bir hayat diliyorum ailecek size Bizi unutmadığın içim de çok teşekkürler
Amiiin canım ALLAH razı olsunCanım benim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı evladın olsun. Allah tüm isteyenlere de nasip etsin
Canım hayırlı olsun nerede yaptın doğumuBiz iyiyiz 2 hafta önce yaptım doğumu. Kordon dolanmış erken aldı hoca doğuma. Senle aramızda 1 hafta vardı diye hatırladım bir sorayım ne alemdesin diye =)
Teşekkür ederim. Allah razı olsun darısı size olur inşallah. Aksaray ilinde özel bir hastanede yaptım doğumu.Canım hayırlı olsun nerede yaptın doğumu
Tekrar hayırlı olsun çok güzel bir duyguTeşekkür ederim. Allah razı olsun darısı size olur inşallah. Aksaray ilinde özel bir hastanede yaptım doğumu.
Evet istedi ilk başlarken hormon testleri için ek ücret ödemiştik para vermedim amh hariçHerkese merhabalar, Hulusi hoca da tüp bebek için başlıyoruz. Sizlere bişey sormak istiyorum. Hoca lupus antikoagülam taraması ve protein s-C APCR işaretlemiş. Bunları sizden de istedi mi ? Pahalı testler mi
İlk aşılama başlarken amh için ben de ödemiştim dediğiniz gibi şimdi artık tüp bebek başlıyoruz bunları ilk defa istedi ve histereskopi istediEvet istedi ilk başlarken hormon testleri için ek ücret ödemiştik para vermedim amh hariç
Histeroskopi herkes için istiyor benim üçüncü olacak iki üç ay sonraİlk aşılama başlarken amh için ben de ödemiştim dediğiniz gibi şimdi artık tüp bebek başlıyoruz bunları ilk defa istedi ve histereskopi istedi
Öyle mi , benim orda tüp bebek yaptıran arkadaşımdan istememişti .Dış Gebelik geçirdiğin için dediHisteroskopi herkes için istiyor benim üçüncü olacak iki üç ay sonra
Sanırım olmuyorMerhaba. Hulusi hoca kadın hastalıklarına bakıyor mu yani benim rahim filmi cektirmem ve histeroskopi yaptırmam lazım sırf bunun için gelsem olur mu? Birde yapışıklık kist vs işlerinde nasıl iyi bi doktor mu? Rahimdeki sorunu görebiliyor mu?
Göğsen hoca genelde taze transfer yapıyor, ek takviye kullanmıyor , ve yoğun değil...merhabalar daha once de yazmistim. baskenti dusunuyorum henuz gidemedim ancak arastirdigim kadariyla orada gogsen hocayi da cok oneren oldu hulusi ve gogsen hoca arasinda kaldim siizn fikriniz nedir
Gogsen hoca da çok iyidir eminim ama hulisı hoca bitane yaa çok iyi yapıyo işini. Ama aşırı yoğun olduğu için çok beklemek zorunda kalınıyor. Buna alıştım artık Nisan ayından beri gidip geldiğim içinmerhabalar daha once de yazmistim. baskenti dusunuyorum henuz gidemedim ancak arastirdigim kadariyla orada gogsen hocayi da cok oneren oldu hulusi ve gogsen hoca arasinda kaldim siizn fikriniz nedir
CAnım benim 12.haftada olmuştu ama 5. Haftada kanaması olan arkadaşlarım da oldu. Progesteron takviyesi ve istirahatten başka yapılacak birşey duymadım yerleşme kanamasıdır, moral bozma doktora görün ihtiyatı elden bırakma ALLAH ın izniyle birşey olmaz inşAllahKızlar 5.haftada kanaması olan oldumu neler yaptınız acil yazarsanız sevınırım