Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

merhabalar daha once de yazmistim. baskenti dusunuyorum henuz gidemedim ancak arastirdigim kadariyla orada gogsen hocayi da cok oneren oldu hulusi ve gogsen hoca arasinda kaldim siizn fikriniz nedir
Ben hulusi hocaya başladım iyi bir dr fakat yoğun bugün 4 saat bekleyiş sonunda hastaneden ayrıldım. Ama işini güzel yapıyor göğşen hoca da iyi diyorlar ama gitmedim yorum yapmam doğru olmaz

Kızlar Hulusi hoca histereskopiden sonra küçük iltihaplı yapılar gördüm temizledim dedi ve ağır bir antibiyotik tedavisi verdi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ?

Kızlar Hulusi hoca histereskopiden sonra küçük iltihaplı yapılar gördüm temizledim dedi ve ağır bir antibiyotik tedavisi verdi. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı ?
Polip mi dedi? Evet iğrenç bir antibiyotik ama dişini sık kullan demişti bana da canım midem korkunç bulanmıştı sanırım tedavinin en zor süreciydi benim için de.

CAnım benim 12.haftada olmuştu ama 5. Haftada kanaması olan arkadaşlarım da oldu. Progesteron takviyesi ve istirahatten başka yapılacak birşey duymadım yerleşme kanamasıdır, moral bozma doktora görün ihtiyatı elden bırakma ALLAH ın izniyle birşey olmaz inşAllah
Kac gün sürüyor pekı bu yerleşme kanaması canım o arkadasın ne kadar sürmüştü acaba progestan ne kadar kullandınız sız acaba günde kac tane

tesekkurler cevaplar icin. benim durumum kritik erken menopiz ve kalitesiz embriyo cok umutlu gitmiycem nasip bakalim

Kac gün sürüyor pekı bu yerleşme kanaması canım o arkadasın ne kadar sürmüştü acaba progestan ne kadar kullandınız sız acaba günde kac tane
Valla çok uzun süren de olmuştu 3 güne bitende gitgide azaldı rengi değişti ve bitti. Günde iki defa kullanmıştım ben

X