- 20 Şubat 2019
- 302
- 282
Amin inşallah canımAllah esirgesin canım korktuğunuza uğratmasın
Alt Ultrason muayenesinde anlaşılır, ilaçlı mr da, ca125 testinde ve hasta şikayetlerine göre belli oluyorMerhaba kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere geçen yıl gittiğim doktor çikolata kisti var demişti 5 cm bu yıl tedaviminyapan doktor hiç çikolata kistinden bahsetmedi rahim dışında myom var dedi yine 5 cm. çikolata kisti ultrason muayenede anlaşılır dimi
Çok stres yapmışsın, sakin ol rahatla kendini mutlu hissettiğinde başla en başta tavsiyem bu E2 bu yüzden yükseliyor...Merhaba kızlar.
Ben de 5 cm çikolata kisti var. Ve adenomyozis de var. Tüp bebek yapılacak.
Ama aklıma takılıyor bu ilaçlar kisti daha fazla büyütecek nasıl olacak daha be kadar büyütecek anlamadım aklım karıştı
amh 1.32
E2 98
Fsh 9
çıktı.
e2 yüksek gibi geliyor bana ama dr Bişi demedi.
cikolatakistim tüp bebek de büyümedi mi kistin neler yaptın sonrasında küçükmesi için?
Çok stres yapmışsın, sakin ol rahatla kendini mutlu hissettiğinde başla en başta tavsiyem bu E2 bu yüzden yükseliyor...
Hulusi hoca E2 yi 50 ve altında başlar âdetin ikinci günü kan testi ister ona göre karar verir...
Ben küçültmek için bir kürü kür ve beslenme alışkanlıkları ek takviyeler kullandım.ise de yaradı tâbi ama Hulusi hoca çikolata kisti için bişi yapmıyor yumurta toplama sonrası geçici menopoz dönemine sokuyor geçici olarak ve o ara küçülüyor kistler
Bal polen propolis i sormadan kullanma bence canım e2 yükseltebilir diyorlar emin değilim tabi bir sor doktorunaStrese sokuyorum kendimi durduk yere
Ne gibi kürler uyguladın?
Ben takviye olarak bal polen propolis kullanıyorum.
Ama kür denemedim hiç.
Bal Polen yumurta kalitesi için kullandim, kist için aslan pençesi, İngiliz karbonati, Akdeniz tıpı beslenme, soğan kürü bildgmz klâsik şeylerStrese sokuyorum kendimi durduk yere
Ne gibi kürler uyguladın?
Ben takviye olarak bal polen propolis kullanıyorum.
Ama kür denemedim hiç.
Bal Polen yumurta kalitesi için kullandim, kist için aslan pençesi, İngiliz karbonati, Akdeniz tıpı beslenme, soğan kürü bildgmz klâsik şeyler
Çatlatma iğnesini kaç gün oldu vuralıMerhaba arkadaşlar benn hulusi hoca da takipliyim bu ay aşılama yaptık rapor almak için başka hastaneye gitmistimm oradaki doktor kan testi baktırdı bethcg değerim 9.30 gelmişti sizce gebelik var mıdır yoksa yalancı pozitiflik olur mu
8 gün olmuştuÇatlatma iğnesini kaç gün oldu vuralı
Benim 13. Gün bile etkisi devam ediyordu iğnenin ama embriyo tutunup yeni yeni yükseliyor da olabilir daha erken anca başlamıştır çünkü gebeysen de yükselmeye anlamanın tek yolu iki gün sonra artış var mı bakmak umarım artar ve gebesindir8 gün olmuştu
İnşallahBenim 13. Gün bile etkisi devam ediyordu iğnenin ama embriyo tutunup yeni yeni yükseliyor da olabilir daha erken anca başlamıştır çünkü gebeysen de yükselmeye anlamanın tek yolu iki gün sonra artış var mı bakmak umarım artar ve gebesindir
Canım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
Canım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
Sağlıkla büyüsün canım benimCanım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
Ayyy çok sevindm Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsin inşallahCanım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
İki litre suya bir çay kaşığı karbonat attim canım günlükTeşekkür ederim ☺ İngiliz karbonatını ben de duydum ama nasıl kullanılacak bilmiyorum?