Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Merhaba kızlar.
Ben de 5 cm çikolata kisti var. Ve adenomyozis de var. Tüp bebek yapılacak.
Ama aklıma takılıyor bu ilaçlar kisti daha fazla büyütecek nasıl olacak daha be kadar büyütecek anlamadım aklım karıştı

amh 1.32
E2 98
Fsh 9
çıktı.

e2 yüksek gibi geliyor bana ama dr Bişi demedi.
cikolatakistim tüp bebek de büyümedi mi kistin neler yaptın sonrasında küçükmesi için?

arkadaşlar hamilelik sonrasında bu progestan ve kan sulandırıcı iğneleri doktor ne kadar daha kullandırttı sizlere

Alt Ultrason muayenesinde anlaşılır, ilaçlı mr da, ca125 testinde ve hasta şikayetlerine göre belli oluyor

Çok stres yapmışsın, sakin ol rahatla kendini mutlu hissettiğinde başla en başta tavsiyem bu E2 bu yüzden yükseliyor...
Hulusi hoca E2 yi 50 ve altında başlar âdetin ikinci günü kan testi ister ona göre karar verir...
Ben küçültmek için bir kürü kür ve beslenme alışkanlıkları ek takviyeler kullandım.ise de yaradı tâbi ama Hulusi hoca çikolata kisti için bişi yapmıyor yumurta toplama sonrası geçici menopoz dönemine sokuyor geçici olarak ve o ara küçülüyor kistler

Strese sokuyorum kendimi durduk yere
Ne gibi kürler uyguladın?
Ben takviye olarak bal polen propolis kullanıyorum.
Ama kür denemedim hiç.

Merhaba arkadaşlar benn hulusi hoca da takipliyim bu ay aşılama yaptık rapor almak için başka hastaneye gitmistimm oradaki doktor kan testi baktırdı bethcg değerim 9.30 gelmişti sizce gebelik var mıdır yoksa yalancı pozitiflik olur mu

Çatlatma iğnesini kaç gün oldu vuralı

Benim 13. Gün bile etkisi devam ediyordu iğnenin ama embriyo tutunup yeni yeni yükseliyor da olabilir daha erken anca başlamıştır çünkü gebeysen de yükselmeye anlamanın tek yolu iki gün sonra artış var mı bakmak umarım artar ve gebesindir

İnşallah önden bakmayacagim ama haftaya pazartesiye kadar bekleyecem önde bakınca çok kafam karisti olumsuz çıkarsa şimdiden moralim bozulmasin en azından Allah hayırlısını eylesin size de teşekkür ederim cevabınız icin

Canım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur

Allah analı babalı büyütsün, hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah.

Canım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur
Sağlıkla büyüsün canım benim Güzel bir hayat diliyorum ailecek size Bizi unutmadığın içim de çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…