Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Oooo benim transfer için en erken Haziran
İkinci adetinde gel laporaskopi yapalım dedi, iki ay tekrar dinlenip üç ay geçici menopoz en az 6 ay
Olsun canım opular bitti mi gerisi kolay bence.ben de geçici menapozdayım şimdi şubat sonu gibi olacak ancak transfer o da era sonucunda bir aksilik yoksa daha çıkmadı.laparoskospi niye istedi peki

Bi de üçüncü gün transfer i mi beş mi yapacak hoca embriyon çok olmuş ya merak ettim o yüzden beşinci gün önerdi mi
Canım bana hep beşinci güne bekletip transfer etmekten yana oldu bu ikincisi de öyle olacak , toplam iki tüp var 4+4 8 Embriyo var, ilkinde iki tane vardı ikiside beşinci güne bekletti biri gitmedi bir tanesi transfer olmuştu, laporaskopi de yumurta kisti var hemde kitle gördü kanser olabilir öyleyse önlem alalım dedi

Allah esirgesin parça alındı mı canım nedir son durum?

Allah korusun ama bence düşük bir riskten bahsediyor yoksa toplamayı önden yapmazdı gibi düşündüm.bu embriyolar üçüncü hün mü çözdürüp beşi mi deneyecekler yoksa hepsi beşinci gün mü? Bana da ilkinde 3.gün transferi yapmıştı sonra 5.gün istedi embriyolar 6.gün blast oldu iki tane başta 6.gün diye koymak istemedi ben istedim sonra da transfer günü embriyolar 6.gün ama çok iyi durumda dedi yine de olmamıştı bu sefer tam 5. Gün olanlarla deneteceğim ben de inşallah olur

Evet üçüncü gün donduruyor çözülunce beşinci güne bekletiliyor blastokist seviyesine ulaşıyor transfer ediyor

Merhaba kızlar bişey danışmak istiyorum sizlere geçen yıl gittiğim doktor çikolata kisti var demişti 5 cm bu yıl tedaviminyapan doktor hiç çikolata kistinden bahsetmedi rahim dışında myom var dedi yine 5 cm. çikolata kisti ultrason muayenede anlaşılır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…