Gözün aydın canim. Rabbim size bağışlasın uzun ömürler versinBiz iyiyiz 2 hafta önce yaptım doğumu. Kordon dolanmış erken aldı hoca doğuma. Senle aramızda 1 hafta vardı diye hatırladım bir sorayım ne alemdesin diye =)
CAnım çok Şükür sağlıkla kavuşma zamanı geldiCanım çok şükür iyiyim bu Pazar nasipse sen nasılsın nasıl gidiyor
Canım sen n’aptın embriyolar dondu mu transfere mi geçiyorsunuzGeriden gelenler benimde vardı onlar daha kaliteli oluyor hızlı büyümedigi için
Bu rahim içinden enjekte ettikleri iğne de bi Hulusi hoca da var bi Amerika da , hocamız işinin ehli onca yoğunluğuna rağmen en iyisi o sana da vesile olacak inŞAllahYaa inşallahdaha önce bu yöntemi hiç duymamıştım ilk defa hulisi hocada duydum geriden gelenleri toplamayı.
İnşAllah canım darısı tez zamanda hepinize olacak inŞAllah dua ediyorum edeceğimYarın yaniisağlıkla gelsin inşallah canım ne güzel bı mutluluk
İnşAllah canım haberdar ederim beni de dualarınızda unutmayın RABB im tez zamanda sizlere nasip etsinCAnım çok Şükür sağlıkla kavuşma zamanı geldigüzel haberlerini yaz bize mutlaka fırsatın olduğunda merakta bırakma
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim size ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin =)Gözün aydın canim. Rabbim size bağışlasın uzun ömürler versin
Oooo benim transfer için en erken HaziranCanım sen n’aptın embriyolar dondu mu transfere mi geçiyorsunuz
Olsun canım opular bitti mi gerisi kolay bence.ben de geçici menapozdayım şimdi şubat sonu gibi olacak ancak transfer o da era sonucunda bir aksilik yoksa daha çıkmadı.laparoskospi niye istedi pekiOooo benim transfer için en erken Haziran
İkinci adetinde gel laporaskopi yapalım dedi, iki ay tekrar dinlenip üç ay geçici menopoz en az 6 ay
Bi de üçüncü gün transfer i mi beş mi yapacak hoca embriyon çok olmuş ya merak ettim o yüzden beşinci gün önerdi miOooo benim transfer için en erken Haziran
İkinci adetinde gel laporaskopi yapalım dedi, iki ay tekrar dinlenip üç ay geçici menopoz en az 6 ay
Canım bana hep beşinci güne bekletip transfer etmekten yana oldu bu ikincisi de öyle olacak , toplam iki tüp var 4+4 8 Embriyo var, ilkinde iki tane vardı ikiside beşinci güne bekletti biri gitmedi bir tanesi transfer olmuştu, laporaskopi de yumurta kisti var hemde kitle gördü kanser olabilir öyleyse önlem alalım dediBi de üçüncü gün transfer i mi beş mi yapacak hoca embriyon çok olmuş ya merak ettim o yüzden beşinci gün önerdi mi
Erayı nereye ve ne kadara yaptırdınız canımOlsun canım opular bitti mi gerisi kolay bence.ben de geçici menapozdayım şimdi şubat sonu gibi olacak ancak transfer o da era sonucunda bir aksilik yoksa daha çıkmadı.laparoskospi niye istedi peki
Allah esirgesin parça alındı mı canım nedir son durum?Canım bana hep beşinci güne bekletip transfer etmekten yana oldu bu ikincisi de öyle olacak , toplam iki tüp var 4+4 8 Embriyo var, ilkinde iki tane vardı ikiside beşinci güne bekletti biri gitmedi bir tanesi transfer olmuştu, laporaskopi de yumurta kisti var hemde kitle gördü kanser olabilir öyleyse önlem alalım dedi
Son durum da toplama günü gittim yanına o Zaman da tekrar etti hamilelikte sıkıntı yaşanır doğumdan sonra da dedi kanser şüphesi var bı onu halledelim sağlık daha önemli dediAllah esirgesin parça alındı mı canım nedir son durum?
Allah korusun ama bence düşük bir riskten bahsediyor yoksa toplamayı önden yapmazdı gibi düşündüm.bu embriyolar üçüncü hün mü çözdürüp beşi mi deneyecekler yoksa hepsi beşinci gün mü? Bana da ilkinde 3.gün transferi yapmıştı sonra 5.gün istedi embriyolar 6.gün blast oldu iki tane başta 6.gün diye koymak istemedi ben istedim sonra da transfer günü embriyolar 6.gün ama çok iyi durumda dedi yine de olmamıştı bu sefer tam 5. Gün olanlarla deneteceğim ben de inşallah olurCanım bana hep beşinci güne bekletip transfer etmekten yana oldu bu ikincisi de öyle olacak , toplam iki tüp var 4+4 8 Embriyo var, ilkinde iki tane vardı ikiside beşinci güne bekletti biri gitmedi bir tanesi transfer olmuştu, laporaskopi de yumurta kisti var hemde kitle gördü kanser olabilir öyleyse önlem alalım dedi
Bahçecide canım 850 Euro verdikErayı nereye ve ne kadara yaptırdınız canım
Evet üçüncü gün donduruyor çözülunce beşinci güne bekletiliyor blastokist seviyesine ulaşıyor transfer ediyorAllah korusun ama bence düşük bir riskten bahsediyor yoksa toplamayı önden yapmazdı gibi düşündüm.bu embriyolar üçüncü hün mü çözdürüp beşi mi deneyecekler yoksa hepsi beşinci gün mü? Bana da ilkinde 3.gün transferi yapmıştı sonra 5.gün istedi embriyolar 6.gün blast oldu iki tane başta 6.gün diye koymak istemedi ben istedim sonra da transfer günü embriyolar 6.gün ama çok iyi durumda dedi yine de olmamıştı bu sefer tam 5. Gün olanlarla deneteceğim ben de inşallah olur
Hayırlısı olsun canım sayı çok iyi en az iki Transfer olursun inşallah bi daha opuya gerek kalmaz artıkEvet üçüncü gün donduruyor çözülunce beşinci güne bekletiliyor blastokist seviyesine ulaşıyor transfer ediyor
Allah esirgesin canım korktuğunuza uğratmasınSon durum da toplama günü gittim yanına o Zaman da tekrar etti hamilelikte sıkıntı yaşanır doğumdan sonra da dedi kanser şüphesi var bı onu halledelim sağlık daha önemli dedi