Ankara başkent Hulusi Bülent Zeyneloğlu nda tüp bebek yaptiranlar

Canım çok şükür geldi minnak; iyiyiz ALLAH razı olsun uğraşıyoruz işte dua ettim giderken hepiniz için her ne kadar normal Doğum olmasa da kabul olur inşAllah; darısı tez zamanda başınıza olur 🙏🏻💕
Canım benim Allah analı babalı büyütsün. Hayırlı sağlıklı evladın olsun. Allah tüm isteyenlere de nasip etsin

Sağlıkla büyüsün canım benim 🤗🙏🏼 Güzel bir hayat diliyorum ailecek size 🙏🏼 Bizi unutmadığın içim de çok teşekkürler 🤗
Amiiin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ; aynı derdi paylaşan insanların arasında da bir bağ kuruluyor unutmak nedir mümkün; RABB im tez zamanda tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin inşAllah 🙏🏻

Herkese merhabalar, Hulusi hoca da tüp bebek için başlıyoruz. Sizlere bişey sormak istiyorum. Hoca lupus antikoagülam taraması ve protein s-C APCR işaretlemiş. Bunları sizden de istedi mi ? Pahalı testler mi

Herkese merhabalar, Hulusi hoca da tüp bebek için başlıyoruz. Sizlere bişey sormak istiyorum. Hoca lupus antikoagülam taraması ve protein s-C APCR işaretlemiş. Bunları sizden de istedi mi ? Pahalı testler mi
Evet istedi ilk başlarken hormon testleri için ek ücret ödemiştik para vermedim amh hariç

Merhaba. Hulusi hoca kadın hastalıklarına bakıyor mu yani benim rahim filmi cektirmem ve histeroskopi yaptırmam lazım sırf bunun için gelsem olur mu? Birde yapışıklık kist vs işlerinde nasıl iyi bi doktor mu? Rahimdeki sorunu görebiliyor mu?

merhabalar daha once de yazmistim. baskenti dusunuyorum henuz gidemedim ancak arastirdigim kadariyla orada gogsen hocayi da cok oneren oldu hulusi ve gogsen hoca arasinda kaldim siizn fikriniz nedir

merhabalar daha once de yazmistim. baskenti dusunuyorum henuz gidemedim ancak arastirdigim kadariyla orada gogsen hocayi da cok oneren oldu hulusi ve gogsen hoca arasinda kaldim siizn fikriniz nedir
Göğsen hoca genelde taze transfer yapıyor, ek takviye kullanmıyor , ve yoğun değil...
Hulusi hoca da tam tersi genelde dondurma işlemi yapıyor Havuz yöntemi uygulanıyor bazılarına, ek takviye kullanmamızı istiyor ve çok yoğun
Ben Hulusi hoca dan çok çok memnunum 👍

Gogsen hoca da çok iyidir eminim ama hulisı hoca bitane yaa çok iyi yapıyo işini. Ama aşırı yoğun olduğu için çok beklemek zorunda kalınıyor. Buna alıştım artık Nisan ayından beri gidip geldiğim için😂Gogsen hocada bekleme olmuyo pek çünkü Hulusi hocaya göre daha az hastası var

Kızlar 5.haftada kanaması olan oldumu neler yaptınız acil yazarsanız sevınırım
CAnım benim 12.haftada olmuştu ama 5. Haftada kanaması olan arkadaşlarım da oldu. Progesteron takviyesi ve istirahatten başka yapılacak birşey duymadım yerleşme kanamasıdır, moral bozma doktora görün ihtiyatı elden bırakma ALLAH ın izniyle birşey olmaz inşAllah

X