38+1 in 1 günü nasıl gözümden kaçtı tühALLAH razı olsun canım amin inşAllah tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin RabbimŞuan 38+1 iz canım
Tam isabet müthiş hafızaamin canım tüm bekleyenler sağlıkla kavuşsunlar ; isteyenlere de tez zamanda nasip olsun inşALlah ❤
Yarın taburcu olacak inş CanımÇok geçmiş olsun. Umarım şimdi iyidir annenin durumu.
Son olacak inşallah canımBenim toplama iptal oldusadece 1 yumurta gelişti hoca bunu alalım geride gelenlerde var sonra da geriden gelenleri alalım dedi. Yani iki kez toplama parası demek oluyo bu. Bende hocayla konuştum artık maddi olarak çok daraldik dedim 2 kez toplama yaptırmıştım zaten sonkez daha toplama olsun başka olmasın dedim. Hocada tamam bu 1 taneyi almayalım ozaman geriden gelenleri alayım bı kactane gözüküyor geriden gelenler dedi öyle yapacaz. Yarın çatlama iğnesi ile 1 yumurtayı kiste dönüşmemesi için catlatacaz sonra diğer geriden gelenler için gonalf iğne vuruncam.hakkimizda hayırlısı
Kuzum geç oluyor ama güç olmaz inşAllah arkadan gelenler can olsunlar sanaBenim toplama iptal oldusadece 1 yumurta gelişti hoca bunu alalım geride gelenlerde var sonra da geriden gelenleri alalım dedi. Yani iki kez toplama parası demek oluyo bu. Bende hocayla konuştum artık maddi olarak çok daraldik dedim 2 kez toplama yaptırmıştım zaten sonkez daha toplama olsun başka olmasın dedim. Hocada tamam bu 1 taneyi almayalım ozaman geriden gelenleri alayım bı kactane gözüküyor geriden gelenler dedi öyle yapacaz. Yarın çatlama iğnesi ile 1 yumurtayı kiste dönüşmemesi için catlatacaz sonra diğer geriden gelenler için gonalf iğne vuruncam.hakkimizda hayırlısı
Hocanın dediğine göre benim geriden gelenler daha çok ve daha iyiymis. Bilmiyorum nasip artık nolacak gorecezSon olacak inşallah canımTek bir tane için yaptırma bence de embriyon var nasılsa arkadan gelenlerden embriyo olacaktır bence geriden gelenler daha iyi oluyo sanki kişisel gözlemim
Çok Sağol canım inşallah sonu güzel olurKuzum geç oluyor ama güç olmaz inşAllah arkadan gelenler can olsunlar sanaHayırla neticelenir inşAllah
Önceden Kac tane vardı pekiBenim toplama iptal oldusadece 1 yumurta gelişti hoca bunu alalım geride gelenlerde var sonra da geriden gelenleri alalım dedi. Yani iki kez toplama parası demek oluyo bu. Bende hocayla konuştum artık maddi olarak çok daraldik dedim 2 kez toplama yaptırmıştım zaten sonkez daha toplama olsun başka olmasın dedim. Hocada tamam bu 1 taneyi almayalım ozaman geriden gelenleri alayım bı kactane gözüküyor geriden gelenler dedi öyle yapacaz. Yarın çatlama iğnesi ile 1 yumurtayı kiste dönüşmemesi için catlatacaz sonra diğer geriden gelenler için gonalf iğne vuruncam.hakkimizda hayırlısı
İlk ilaç kullanmadan ultrasyonda baktığında 3 tane görmüştü ama 1 tanesi büyüdü sadeceÖnceden Kac tane vardı peki
Hocada öyle diyor daha kaliteli oluyomus bakalım gerçekten sayıdan çok kalite önemliGeriden gelenler benimde vardı onlar daha kaliteli oluyor hızlı büyümedigi için
Ben de ilk aşılama denemişdim Hulusi hocayla yumurta sayısı ve büyüklüğü gayet iyi görünüyor bunlarla da olmazsan işimiz zor demişti; bende Hocam bu 4. Aşılama Herseferinde durum buydu anlaşılan işimiz zor demiştim. O da dur kız hemen enseyi karartmayalım dedi nitekim negatif oldu tüpte direk adetin 21. Günü tedaviye başlayıp geriden gelenleri çatlatmamak ve yumurtalığı uyarmakla denedi tedaviyi. Yani bende geriden gelenle gebe kaldım yüksek olasılıkla inşAllah sende kalacaksınHocada öyle diyor daha kaliteli oluyomus bakalım gerçekten sayıdan çok kalite önemli
Canım çok şükür iyiyim bu Pazar nasipse sen nasılsın nasıl gidiyorKoncuyUmay nasılsın doğum ne zaman =)
Sen doğurdun mu yoksaKoncuyUmay nasılsın doğum ne zaman =)
Biz iyiyiz 2 hafta önce yaptım doğumu. Kordon dolanmış erken aldı hoca doğuma. Senle aramızda 1 hafta vardı diye hatırladım bir sorayım ne alemdesin diye =)Sen doğurdun mu yoksa
Allah yardımcın olsun. İnşallah sağ salim alırsın bebişini kucağına =)Canım çok şükür iyiyim bu Pazar nasipse sen nasılsın nasıl gidiyor
Hay MaşAllah sağlıkla büyüsün paşa ALLAH size bağışlasın korumuş Rabbim; evet canım daha var benim de ama son 10 günde kordon dolanır, kakasını yapar vs deyip biraz gözümüzü korkuttu hoca bizde beklemeyelim o halde dedik 39 u bitecek Pazar günü sezaryen olacağım. RABB im bekleyenlere sağlıkla kucağına almayı; isteyenlere de tez zamanda hamile kalmayı nasip etsin hayırlısıylaBiz iyiyiz 2 hafta önce yaptım doğumu. Kordon dolanmış erken aldı hoca doğuma. Senle aramızda 1 hafta vardı diye hatırladım bir sorayım ne alemdesin diye =)
Yaa inşallahBen de ilk aşılama denemişdim Hulusi hocayla yumurta sayısı ve büyüklüğü gayet iyi görünüyor bunlarla da olmazsan işimiz zor demişti; bende Hocam bu 4. Aşılama Herseferinde durum buydu anlaşılan işimiz zor demiştim. O da dur kız hemen enseyi karartmayalım dedi nitekim negatif oldu tüpte direk adetin 21. Günü tedaviye başlayıp geriden gelenleri çatlatmamak ve yumurtalığı uyarmakla denedi tedaviyi. Yani bende geriden gelenle gebe kaldım yüksek olasılıkla inşAllah sende kalacaksın
Yarın yaniiCanım çok şükür iyiyim bu Pazar nasipse sen nasılsın nasıl gidiyor