- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Canim evet Bülent Erol a tedavi oldu neredeyse 5 ay dedigi tüm şeyleri yaptık hatta artık tup bebeğe başlayalım dedi mecburen yapacak bisey yokCanim esinin hem sayi hem morfoloji bozuklugu hemde dna hasarimi var? Bunun icin tedavi oldumu herhangi bir uroloji dr'unda? Degerleri yukseltici antioksidan filan kullandimi tedavi öncesi?
Amin canim insallah kavuşuruz dediğin gibi vakti saati olduktan sonra hersey yolunu bulur diyorum bende ama gel gör ki bu kalbe akla söz geçiremiyorum zor bir süreç bende 6 senelik evliyimBizde 6 yıllık evliyiz. Sebepsiz infertile bizimki. Kromozom testimiz, sperm tahlilleri, dna hasarı, rahîm filmi, histeroskopi hepsi temiz çok şükür. Vakti saati var demekki bekliyoruz. Genetik test yapmadılar embriyolara hem yaşımız küçük hemde kromozom testi sorunsuz çıkınca yapma gereği görmediler. Inşallah gerek kalmadan kavuşuruz bebeğimize
İnş faydasi olmustur. Ve bu sonucuna yansimistir. Bu yolda kim uğraş veriyorsa, ins emeginin karsiligini alsin. Kimse uzulmesin sonunda. Çunku yasayan bilir, zor bir sinav. Allah herkesin gönlüne göre versin.Canim evet Bülent Erol a tedavi oldu neredeyse 5 ay dedigi tüm şeyleri yaptık hatta artık tup bebeğe başlayalım dedi mecburen yapacak bisey yok
Amin canim insallah sizin durumun nedir ?İnş faydasi olmustur. Ve bu sonucuna yansimistir. Bu yolda kim uğraş veriyorsa, ins emeginin karsiligini alsin. Kimse uzulmesin sonunda. Çunku yasayan bilir, zor bir sinav. Allah herkesin gönlüne göre versin.
Peki ordaki fiyatlar nasil? burdaki bahçeciyle aynimi?Canim evet Bülent Erol a tedavi oldu neredeyse 5 ay dedigi tüm şeyleri yaptık hatta artık tup bebeğe başlayalım dedi mecburen yapacak bisey yok
Fiyat politikası ayni olmasi gerekiyor diye biliyorumPeki ordaki fiyatlar nasil? burdaki bahçeciyle aynimi?
Sebepsiz infertilite canim, ayni senin gibi benim de bu yil 5.yilim doluyo. 3 basarisiz denemem var.Amin canim insallah sizin durumun nedir ?
11.250 mi ordada? Tup bebek fiyati?Fiyat politikası ayni olmasi gerekiyor diye biliyorum
Dogru da 2021 fiyati o şekilde sanirim biz embriyo dondurma ücreti verdik ekstradan 2550 tlPeki ordaki fiyatlar nasil? burdaki bahçeciyle aynimi?
Hem ilac hem igne ve testlerimizi pandemiden dolayi orada yaptırdık bize aşağı yukarı maliyeti 20 bin civari oldu ilaçlar cok pahali11.250 mi ordada? Tup bebek fiyati?
Rapor kullanmismiydin?Hem ilac hem igne ve testlerimizi pandemiden dolayi orada yaptırdık bize aşağı yukarı maliyeti 20 bin civari oldu ilaçlar cok pahali
Allah herkese kolaylıklar nasip etsin cok zorlu bir süreç tup bebekSebepsiz infertilite canim, ayni senin gibi benim de bu yil 5.yilim doluyo. 3 basarisiz denemem var.
Benim raporum vardi normalde ben ilk tedavimi devlette yaptim sonra tekrar rapor çıkarttım pandemi cikti.Rapor kullanmismiydin?
Amin canım insallah.Allah herkese kolaylıklar nasip etsin cok zorlu bir süreç tup bebek
Amin inşallah canimAmin canım insallah.ins seninkide tutarda hayırlısıyla anneligi tadarsin
Malesef o duyguyu hic yasamadimAmin inşallah canimsenin suanda tuttu mu tuttuysa kaçıncı haftadasin
İns bu kacinci haftandasin sorusu bize de sorulur bir günAmin inşallah canimsenin suanda tuttu mu tuttuysa kaçıncı haftadasin
Allah im insallah yaşarsınMalesef o duyguyu hic yasamadimben şubat-mart gibi başlayacağim bakalım
Evet ya dimi yeter ki tutsun saglikli gebelik oluşsun haftalık, aylık ,bulantilara ignelere razıyızİns bu kacinci haftandasin sorusu bize de sorulur bir gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?