- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
opunuz nasıldı nasıl geçti memnun kaldınız mı çok ağrı oldu mu ?Merhaba kızlar. Benim 23 yumurtam toplandı bakalım kaç tanesi döllenip 5. Gün dondurulacak bekleyip görücez.
Öyle mi hayırlı olur inşallah işlemler nasıl oluyor sıralaması nedir? Ben adet olamadım bir türlü adet sökücü kullanıyorum ama olmadı daha ilk defa böyle oldum stresten galiba?ücret ne dediler size?Evet bn bu defa kendisine gidiyorum yavuz emre sükür ilgili sorulara cvp veriyo beyefendi biri yarn yumurta toplamam var hatta ins
Canım çok iyi toplanmış umarım bol bol döllenir sağlıklı bir biçimdeMerhaba kızlar. Benim 23 yumurtam toplandı bakalım kaç tanesi döllenip 5. Gün dondurulacak bekleyip görücez.
Ümiversite hastanesnde ilaçalr ve tüp bebek raporlu ilk denemeÖyle mi hayırlı olur inşallah işlemler nasıl oluyor sıralaması nedir? Ben adet olamadım bir türlü adet sökücü kullanıyorum ama olmadı daha ilk defa böyle oldum stresten galiba?ücret ne dediler size?
Opu’dan korkmayın hiçbir şey hissetmiyorsunuz.Çıkınca regl ağrısı gibi ağrınız oluyor ama zaten ağrı kesici serum ilaç verdikleri için o da uzun sürmüyor.Toplam 1 saat yatıp çıkmıştım ben.Sonrasında kanamam da olmamıştı.Opu esnasında ise anestezi yapıldıpı için uykuya geçiyorsunuz hemen bir bakmışsınız her şey bitmiş odaya çıkıyorsunuzopunuz nasıldı nasıl geçti memnun kaldınız mı çok ağrı oldu mu ?
ben şu opudan korkuyorum ilk tüp bebekte o içimde korku kaldı
Haber geldi mi merkezden?Merhaba kızlar. Benim 23 yumurtam toplandı bakalım kaç tanesi döllenip 5. Gün dondurulacak bekleyip görücez.
Işlem sırası ne acaba? Bana dr ilaç falan vermedi. Adet ol ikinci günü gel dedi. Benim raporum yok çocuğum olduğu için devlet karşılamıyormuşÜmiversite hastanesnde ilaçalr ve tüp bebek raporlu ilk deneme
İlaçlar 1650
Hastane 1000
ikinci deneme aynı yerde yne ikiside raporlu kaşan ilaçlar oldugu için
İlaç 820
Hastane 1500
ama cok git gel yaptk 3000 de yol masrafı tuttu
Merak ettim seni canım ne durumdasın inşallah kaliteli embriyoların olmuşturMerhaba kızlar. Benim 23 yumurtam toplandı bakalım kaç tanesi döllenip 5. Gün dondurulacak bekleyip görücez.
opunuz nasıldı nasıl geçti memnun kaldınız mı çok ağrı oldu mu ?
ben şu opudan korkuyorum ilk tüp bebekte o içimde korku kaldı
Canım çok iyi toplanmış umarım bol bol döllenir sağlıklı bir biçimdehaberdar et bizi
Merak ettim seni canım ne durumdasın inşallah kaliteli embriyoların olmuştur
Geldini geldi. Inşallah yarın 3. Gün daha güzel haberler gelir.Haber geldi mi merkezden?
Çok güzel haberler alacaksın kuzumOpudan korkmayın gerçekten kolay bir işlem. Uyuyorsunuz zaten uyandığınızda odanızda oluyorsunuz. Hafif bir ağrı oluyor ama geçiyor 1 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi yürüyüp hareket edebiliyorsunuz. Benimde kanamamolmadi. İlk tuvalete gittiğimde peçeteye geldi sonra bitti. Kızlar 19 tanesi dolu çıkmış 18i döllenmişti dün aradıklarında. Dua edin inşallah yarın 3. gün güzel haberler alayım.
5. Gün donduracaklarÇok güzel haberler alacaksın kuzumsana 3. Gün mü transferi yapacaklar peki 5 mi
Gelir gelir.Ben toplamda 2 kayıpla dondurdum hepsini.Senin de bol bol 5. güne gelsinler inşallah.Geldini geldi. Inşallah yarın 3. Gün daha güzel haberler gelir.
Toplam kaç toplandı? Kaç döllendi? Kaç donduruldu?Gelir gelir.Ben toplamda 2 kayıpla dondurdum hepsini.Senin de bol bol 5. güne gelsinler inşallah.
İnşallah kuzum çok güzel sayılar şuanda benim de pazartesi toplamam var benimkiler 3. Güne bile gitmiyorOpudan korkmayın gerçekten kolay bir işlem. Uyuyorsunuz zaten uyandığınızda odanızda oluyorsunuz. Hafif bir ağrı oluyor ama geçiyor 1 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi yürüyüp hareket edebiliyorsunuz. Benimde kanamamolmadi. İlk tuvalete gittiğimde peçeteye geldi sonra bitti. Kızlar 19 tanesi dolu çıkmış 18i döllenmişti dün aradıklarında. Dua edin inşallah yarın 3. gün güzel haberler alayım.
9 tane olgun toplandı 8’i döllendi 6sı 5.güne ulaştı.Toplam kaç toplandı? Kaç döllendi? Kaç donduruldu?
Nasılsın aradılar mi5. Gün donduracaklar
hastaneye ne kadar verdiniz fiyatlarda artma oldu yeni yılla beraber heralde...Opudan korkmayın gerçekten kolay bir işlem. Uyuyorsunuz zaten uyandığınızda odanızda oluyorsunuz. Hafif bir ağrı oluyor ama geçiyor 1 saat sonra hiçbirşey olmamış gibi yürüyüp hareket edebiliyorsunuz. Benimde kanamamolmadi. İlk tuvalete gittiğimde peçeteye geldi sonra bitti. Kızlar 19 tanesi dolu çıkmış 18i döllenmişti dün aradıklarında. Dua edin inşallah yarın 3. gün güzel haberler alayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?