- 30 Haziran 2020
- 883
- 899
- 53
- 33
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Merak etme canim icini ferah tut hic endise etme tedavide hepimiz zorlukla karsilastik. Asla pes etme olacagina inan cunku senden baska kimse bu surece senin kadar anlam katamazAy inşallahbı ara icirmistim sonra bazı firarda bazen ters etki yarattığını duydum onun bıraktım. Yarın bi gidicem bahceciye tekrar uroloja ins olumlu bişi derler
hiç bilmiyorum canım sebepsiz infertilite diyorlar embriyolarım da kaliteliydi 5. gün embiriyolarıydı ikisinde de çiftkondu ama olmadı..Sen şimdiden başla muhakkak ben 31 Aralık'ta gittiğimde 93 tüm 88 e düştüm 16 günde bende de pko var ve çok zor kilo veriyorum ama muhakkak gidene kadar verebildiği kadar ver. Senin neden sekiz yıldır olmadı peki erkek faktörü mü
Ya yerim seni teşekkür ederim güzel enerjin için ta burdan hissettimMerak etme canim icini ferah tut hic endise etme tedavide hepimiz zorlukla karsilastik. Asla pes etme olacagina inan cunku senden baska kimse bu surece senin kadar anlam katamaz
Genetiklere bakıldı mi canım? Esin sperm testi filan verdi mihiç bilmiyorum canım sebepsiz infertilite diyorlar embriyolarım da kaliteliydi 5. gün embiriyolarıydı ikisinde de çiftkondu ama olmadı..
histeroskopide oldum 2 aşılama olumsuz tüplerim deaçık...
eşimde de sorun yok dendi
Canim hic uzulme biz neler neler okuduk ki ne mucizeler okuduk burdan. Hem o spermleri aliyorlar labaratuvarda kaliteli olanlari seciliyor ve her yumurta icin 1 tane seciliyor bak sizin 8bin yani. Oyle dusun.Ya yerim seni teşekkür ederim güzel enerjin için ta burdan hissettimama işte 8 bin çok düşük olunca spermler çözümü var mı çok tedirginim
İnşallah o sekizbinden kaliteli olan çıkar size güzel haberler veririm yarın urologa gidicez yazicam burayaCanim hic uzulme biz neler neler okuduk ki ne mucizeler okuduk burdan. Hem o spermleri aliyorlar labaratuvarda kaliteli olanlari seciliyor ve her yumurta icin 1 tane seciliyor bak sizin 8bin yani. Oyle dusun.
Insallah canim benim burdan takip edemezsem ozelden de yaz olur mu ne zaman ihtiyacin olursa soru sormak istersen bildigim kadariyla yanindayim bol sanslarİnşallah o sekizbinden kaliteli olan çıkar size güzel haberler veririm yarın urologa gidicez yazicam buraya
Ayyy canim benim agzin bal yesin insallah senin de ve burda evlatlarina kavusmak icin cabalayan fedakar anne adaylarinin hepsine hepimize rabbim evlatlarimiza kavusmayi nasip eylesin insallahG gofretlisut
Dilkenn
I inadkar usaqlar
Canlarim inş 3'nüzunde sonucu pozitif olur. Bu yıl annelik sevincini yaşarsınızbebisleriniz sıkıca tutunmustur inş.
Allah razı olsun canımInsallah canim benim burdan takip edemezsem ozelden de yaz olur mu ne zaman ihtiyacin olursa soru sormak istersen bildigim kadariyla yanindayim bol sanslar
BizdeAyyy canim benim agzin bal yesin insallah senin de ve burda evlatlarina kavusmak icin cabalayan fedakar anne adaylarinin hepsine hepimize rabbim evlatlarimiza kavusmayi nasip eylesin insallah
Insallah canim benim dedigim ne zaman istersen bana ulas elimden geleni aktariririm.BizdeNevermindjustsmile la birkaç aya sizlere haber vericez G gofretlisut Dilkenn I inadkar usaqlar sizde bize deneyimlerinizi ogreticeksiniz
Eğer çok kilonuz varsa gidene kadar verebildiğinizi verinbenimde kilom var 2 tüp bebek olumsuzum var yaş 36 8 yıllık evliyim hiç hamilekalmadımpkoyum..
2 şubatta berfu hocaya gideceğim nasipse samsundan heyecanlıyımçok ozaman bana da kilo ver gel diyecektir heralde
Berfu hoca ilk görüşmede benimşe hemen hemen sadece bunu konuşmuştu çok güzel destek vermişti bana.Ama zaten tüp bebek ya da değil ben hiç duymak istemiyordum ama maaşesef herkes haklıydı.Gebelikte kilo çok tehlikeliydi ve bir an önce vermem gerekiyordu.ben de 99 -98 kiloyum canım...
tüp bebeğe başlayacağını desin de o azimle kilo veririm gittiğim doktorlar başında savıyor ilgilenmiyor ne yazık ki birbirimizi motive etsek aslında kilo konusunda
Çok teşekkür ederim canımInsallah canim benim dedigim ne zaman istersen bana ulas elimden geleni aktariririm.
Çok güzel anlatıyorsunBerfu hoca ilk görüşmede benimşe hemen hemen sadece bunu konuşmuştu çok güzel destek vermişti bana.Ama zaten tüp bebek ya da değil ben hiç duymak istemiyordum ama maaşesef herkes haklıydı.Gebelikte kilo çok tehlikeliydi ve bir an önce vermem gerekiyordu.
Canımm inşallah amiiinnG gofretlisut
Dilkenn
I inadkar usaqlar
Canlarim inş 3'nüzunde sonucu pozitif olur. Bu yıl annelik sevincini yaşarsınızbebisleriniz sıkıca tutunmustur inş.
kaç ay içinde tüp bebeğe başladınız canım?Berfu hoca ilk görüşmede benimşe hemen hemen sadece bunu konuşmuştu çok güzel destek vermişti bana.Ama zaten tüp bebek ya da değil ben hiç duymak istemiyordum ama maaşesef herkes haklıydı.Gebelikte kilo çok tehlikeliydi ve bir an önce vermem gerekiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?