- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
G gofretlisut merhaba kan verdiniz mi?Merak ettim sizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canim cok tesekkur ederim ilgine. Verdik de sonuc bekliyoruz dualariniza ihtiyacim varG gofretlisut merhaba kan verdiniz mi?Merak ettim sizi
Dualarımız sizinle. Ben de sabah merkezdeydim. 10.30 gibi ayrıldım. Çarşamba günü transferim var. Garip duygular içerisindeyimMerhaba canim cok tesekkur ederim ilgine. Verdik de sonuc bekliyoruz dualariniza ihtiyacim var
Canım üzülme sakın,daha zamani var demekki. Her nasip vaktini bekler. Hayirlisi olsun herseyin, tekrar denersin. Dondurulmusun kalmisti degilmi?Arkadaslar maalesef degerim 23 ten 19 a dusmus kimyasal olmus hayirlsi
ben transferden sonra hep bana tutunsun diye dua ettim ve ekledim eğer sağlıksızsa da hemen başında belli olsun sonradan bir kayıp yaşamayalım istedim.Üzülme desem de üzüleceğini biliyorum ama inan 4. ayda belki sonrasında çok daha kötü sonuçlarla senden gideceğine böyle olması daha iyi olmuş.Her şeyde var bir hayır.Dilerim bir sonrakinde mis gibi haberler alırsın.Dualarım hep sizlerle.Arkadaslar maalesef degerim 23 ten 19 a dusmus kimyasal olmus hayirlsi
Canimm Üzülme demekle olmaz biliyorum ama hayırlısı böyleymiş demekki nolursun kendini üzmemeye çalış en azından herşeyin bir vakti var demekki zamanı değildi dondurulmuş var dimi başka kuzumArkadaslar maalesef degerim 23 ten 19 a dusmus kimyasal olmus hayirlsi
Doç.Dr. Yavuz Emre nasıl biliyor musun?Kesinlikle doçent doktora gitmelisin
Evet bn bu defa kendisine gidiyorum yavuz emre sükür ilgili sorulara cvp veriyo beyefendi biri yarn yumurta toplamam var hatta insDoç.Dr. Yavuz Emre nasıl biliyor musun?
Merkezden hangi saatleri verdilerse mutlaka o saatte vurun.Benim gece 01:30 du çatlatmalar uyumayıp beklemiştim.Cetro ise öğlendi.Kızlar son gün cetrotide ve çatlatma iğnesini hengi saatlerde vuruldunuz hatırlıyormusunuz. Benim gündüz 1 de cetrotide vurulcam. Gece 11de çatlatma iğnesi. Biraz arası uzun gibi geldi Bana
Merkezden hangi saatleri verdilerse mutlaka o saatte vurun.Benim gece 01:30 du çatlatmalar uyumayıp beklemiştim.Cetro ise öğlendi.
Canim hangi aşamadasin şuandaO zaman normal saatlerde sıkıntı yok. Zaten o saatte vurunucam ama saat farkı biraz fazla gelmişti :)
Yarın opu var. Çoğu bitti azı kaldıCanim hangi aşamadasin şuanda
Ayy hadi inşallah heyecanlisin dimiYarın opu var. Çoğu bitti azı kaldı
Çok hayecanlı değilim ya. 5. Deneme olduğu için korku ve endişe daha fazla. Inşallah hayırlısı olur hakkımızda bu sefer kavuşuruz bebişimize.Ayy hadi inşallah heyecanlisin dimi
Çok güzel olacak herşey merak etme endiselenmen çok normal yarın muhakkak haberdar et olur muÇok hayecanlı değilim ya. 5. Deneme olduğu için korku ve endişe daha fazla. Inşallah hayırlısı olur hakkımızda bu sefer kavuşuruz bebişimize.
Inşallah canım. Yazarım tabiki. Bencede güzel olacakÇok güzel olacak herşey merak etme endiselenmen çok normal yarın muhakkak haberdar et olur mu
Ben bile heyecanlandım hayırlısı olsunÇok hayecanlı değilim ya. 5. Deneme olduğu için korku ve endişe daha fazla. Inşallah hayırlısı olur hakkımızda bu sefer kavuşuruz bebişimize.