- 27 Şubat 2018
- 2.129
- 4.279
- 133
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Kizlar merhaba bugun beta gunumdu. Kan verdim degerim 23 cikti. Biraz dusuk buldu berfu hoca ama embriyo tutunmus dedi. Persembe gunu tekrarlicaz testi 2 kat artarsa umut var hala dedi saglikliysa ilerler dedi. Degeri dusuk baslayip sonradan artaniniz var mi desteginize ve dualariniza ihtiyacim var tatli anne adaylari
Canim olabilir belki karilasmisizdirCanım bende bugün merkezdeydim belkide karşılaştık.değerin umarım artar yükselir. Perşembe günü 100 gibi bir değer görürsün inşallah.
Dualarım sizinle inşallah kat kat artarKizlar merhaba bugun beta gunumdu. Kan verdim degerim 23 cikti. Biraz dusuk buldu berfu hoca ama embriyo tutunmus dedi. Persembe gunu tekrarlicaz testi 2 kat artarsa umut var hala dedi saglikliysa ilerler dedi. Degeri dusuk baslayip sonradan artaniniz var mi desteginize ve dualariniza ihtiyacim var tatli anne adaylari
Insallah canim dunden beri regl sancisi gibi agrilar var kasiklarimda hayra yoruyorum umarim guzel artarDualarım sizinle inşallah kat kat artarBu şekilde düşük çıkanları okumuştum ben.Dua edelim bol bol size sımsıkı tutunsun.
Bende o ağrılar hep olmuştu.Sancı gibi vurup geçiyordu.İnşallah tutunma için sizde de oluyordurInsallah canim dunden beri regl sancisi gibi agrilar var kasiklarimda hayra yoruyorum umarim guzel artar
Oyle mi canim insallah icime su serptin biraz. Yarin bakalim insallah duzenli artis olmusturBende o ağrılar hep olmuştu.Sancı gibi vurup geçiyordu.İnşallah tutunma için sizde de oluyordur
Canım benimde cumartesi günü kan testim var senin gibi beklemedeyim Allah ım İnşallah tutunsun sana bebişlerimizi alalım kucağımızaCanim olabilir belki karilasmisizdirinsallah belki artar bakalim hayirlisi ne ise rabbim onu nasip eder insallah
Sizin kaçıncı denemeniz? Embriyo kalitesi nasıldı?Canım benimde cumartesi günü kan testim var senin gibi beklemedeyim Allah ım İnşallah tutunsun sana bebişlerimizi alalım kucağımıza
Benim 2 denemem ilk deneme negatif olacağını biliyordumSizin kaçıncı denemeniz? Embriyo kalitesi nasıldı?
Sizin durumunuz nedir kaçıncı denemenizSizin kaçıncı denemeniz? Embriyo kalitesi nasıldı?
Bugun adet olacakmisim gibi bir his olustu karnim ağrıyorSizin kaçıncı denemeniz? Embriyo kalitesi nasıldı?
Bu arada bende İstanbulda yaptirdim bahcecideSizin kaçıncı denemeniz? Embriyo kalitesi nasıldı?
Canim bu iyiye isaret tutunurken oyle oluyormusBugun adet olacakmisim gibi bir his olustu karnim ağrıyor
Amin canim dualarin icin tesekkurlerCanım benimde cumartesi günü kan testim var senin gibi beklemedeyim Allah ım İnşallah tutunsun sana bebişlerimizi alalım kucağımıza
Bugun dayanamayıp idrar testi yspacagim herhalde icim içimi yiyorAmin canim dualarin icin tesekkurlerRabbum senin dilegini de versin dualarim seninle
Bence yap cikacak ben yapmadim bekledim son gune kadar ama bi faydasini gormedim yapsam da olurmusBugun dayanamayıp idrar testi yspacagim herhalde icim içimi yiyor
Benim 5. Denemem inşallah son olur.Bu arada bende İstanbulda yaptirdim bahcecide
Insallah son olur cok zor bir süreçBenim 5. Denemem inşallah son olur.
Insallah son olur cok zor bir süreç
Genetik testleriniz yapıldı mı?
Özel olmazsa sorununuz nedir
Benim esimde sperm düşüklüğü ,bozukluk ve genetik hasar mevcut dedi doktor genetik testlerimizi ilk denemede tutmayınca 2 denemede artik yaptırmak istedim 6 senedir bekliyoruz
Canim esinin hem sayi hem morfoloji bozuklugu hemde dna hasarimi var? Bunun icin tedavi oldumu herhangi bir uroloji dr'unda? Degerleri yukseltici antioksidan filan kullandimi tedavi öncesi?Insallah son olur cok zor bir süreç
Genetik testleriniz yapıldı mı?
Özel olmazsa sorununuz nedir
Benim esimde sperm düşüklüğü ,bozukluk ve genetik hasar mevcut dedi doktor genetik testlerimizi ilk denemede tutmayınca 2 denemede artik yaptırmak istedim 6 senedir bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?