- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
- 333
- Konu Sahibi huzun kovan kusu
-
Merhabalar bende ankara da tup.bebek.tedavisi almayi dusunuyorum da fiyatlar konusunda hic bilgim.yok sizin ne kadar.tuttu tup bebek.tedaviniz acaba? Cevap.verirseniz inaninn cok sevinirimHerkese merhaba,forumda bahçeci için başlıklar var ama genelde İstanbul'daki merkezler için açılmış ben de burada tedavi olanlar için başlık açmak istedim.
Ben Berfu hocanın hastasıyım ilk tüp bebek denemem şu an transfer aşamasındayım.Merkezden genel olarak memnunum,benim gibi şu an Ankara'da tedavi olan var mı?Varsa gelin birlikte bekleşelim!
Merhaba günaydınMerhabalar bende ankara da tup.bebek.tedavisi almayi dusunuyorum da fiyatlar konusunda hic bilgim.yok sizin ne kadar.tuttu tup bebek.tedaviniz acaba? Cevap.verirseniz inaninn cok sevinirim
Bu yil yaptirdiniz degilmi ? Boyle fiyat arasririyoruzda iste ne deseler kabul edicez zaten bebegimiz olsn diyeMerhaba günaydınBütün tedavilerde sabit fiyatın haricinde kişiye göre değişen ilaç fiyatları oluyor ama genel olarak hem ilaçlar hem merkez hem rahim dinlendirme ücretini dahil edersem yaklaşık olarak 16bin tl gibi tuttu.Kalan 6 embriyonun dondurulmasını da katarsam 18-19bin tl’yi bulacak gibi
Evet evet şu an tedavim devam ediyor,Cumartesi günü transferim var hatta :)Bu yil yaptirdiniz degilmi ? Boyle fiyat arasririyoruzda iste ne deseler kabul edicez zaten bebegimiz olsn diye
Ben de Berfu hocaya gidiyorum canım 20 Kasım da ikinci transferim oldu. Pazartesi test günüm bakalımHerkese merhaba,forumda bahçeci için başlıklar var ama genelde İstanbul'daki merkezler için açılmış ben de burada tedavi olanlar için başlık açmak istedim.
Ben Berfu hocanın hastasıyım ilk tüp bebek denemem şu an transfer aşamasındayım.Merkezden genel olarak memnunum,benim gibi şu an Ankara'da tedavi olan var mı?Varsa gelin birlikte bekleşelim!
Ah nasıl az kalmış ben de bugün transfer oldum 8 Aralık test günüm inşallah inşallah ikimiz de güzel haberler alırızBen de Berfu hocaya gidiyorum canım 20 Kasım da ikinci transferim oldu. Pazartesi test günüm bakalım
Aminn canım inşallahAh nasıl az kalmış ben de bugün transfer oldum 8 Aralık test günüm inşallah inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Ah nasıl az kalmış ben de bugün transfer oldum 8 Aralık test günüm inşallah inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
merhaba nasıl gidiyor az kalmış test gününe bende verdi hocamın hastasıyımAh nasıl az kalmış ben de bugün transfer oldum 8 Aralık test günüm inşallah inşallah ikimiz de güzel haberler alırız
Merhaba şimdilik güzel gidiyor hafif regl ağrılarım var onun dışında çok büyük belirtiler vs yok :)Sizin oldu mu transfer,ne aşamadasınız?merhaba nasıl gidiyor az kalmış test gününe bende verdi hocamın hastasıyım
evet benim dün test günümdü sonuç 338 çıktı doktorum pazartesi testi tekrarlayalım dedi :) hafif hafif benimde ağrım olmuştu inşallah sonucun seninde pozitif olurMerhaba şimdilik güzel gidiyor hafif regl ağrılarım var onun dışında çok büyük belirtiler vs yok :)Sizin oldu mu transfer,ne aşamadasınız?
Ay inşallah inşallah!Maşallah size de sağlıklı doğumlar diliyorum.Verdi hoca yazmışsınız ama doktorunuz Berfu Hoca mıydı?evet benim dün test günümdü sonuç 338 çıktı doktorum pazartesi testi tekrarlayalım dedi :) hafif hafif benimde ağrım olmuştu inşallah sonucun seninde pozitif olur
evet onu yanlış yazmışım Berfu hoca doktorum :). amin inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Ay inşallah inşallah!Maşallah size de sağlıklı doğumlar diliyorum.Verdi hoca yazmışsınız ama doktorunuz Berfu Hoca mıydı?
Merhabalar. Bende şu an tedavideyim. Hatta şu an hastanedeyim:) az kaldı yumurta toplanmasına. Siz güzel haberlerinizi paylasirsiniz inşallah. Allah herkesin gonlundekini nasip etsinHerkese merhaba,forumda bahçeci için başlıklar var ama genelde İstanbul'daki merkezler için açılmış ben de burada tedavi olanlar için başlık açmak istedim.
Transfer yapıldı miEvet evet şu an tedavim devam ediyor,Cumartesi günü transferim var hatta :)
Ben de kan verdim çıktım az önceMerhabalar. Bende şu an tedavideyim. Hatta şu an hastanedeyim:) az kaldı yumurta toplanmasına. Siz güzel haberlerinizi paylasirsiniz inşallah. Allah herkesin gonlundekini nasip etsin
10.günüm bugün!Merkezdeydim az önce kan verdim bakalımTransfer yapıldı mi
Hadi insallah10.günüm bugün!Merkezdeydim az önce kan verdim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?