- Konu Sahibi kararsizkararli
-
çocuklarından niye vazgeçmiş olsunki, ha sen bunu kızgınlıkla söylendi diye kabullendiysen bize b.k yemek düşer tabi, ama ben sana katılmıyorum anneme çok kızsamda belli kelimeleri nasıl söyleyemiyosam eşimde benim için o derece kutsaldır, bu arada umarım tahlillerinde sıkıntı yoktur
bence birbirinizi sevmiyorsunuz, en azından eşiniz sevmediğini açıkça söylemiş. zararın neresinden dönseniz kardır. boşanın.
buyrun cenaze namazına
konu sahibi sen eşini tanımadanmı evlendin naptın millet sizin biribiriniz sevmediğine kanaat getirmiş boşanın yorumları gelmekte Allahım yarabbim ya :))))
Valla ne yapsam ki? Acaba boşansam mı?
Şu bir gerçek, eşim olayı odunluk yaparak abarttı, bilinçaltında ailesini sevmediğime dair bir yargı oluşmuş ve onu da söylemiş oldu. Boşanmak ne demekse, onu da söyledim; daha önce de yazmıştım biz bazı konularda söz vermiştik birbirimize, sofra ve yatakta küslük olmaz, boşanma lafı asla geçmeyecek vs. diye...Eşim beni aradı ve özür diledi, yemeğe davet etti. Kendince açıklama yaptı ve daha fazlasını yemekte konuşalım dedi...Bu dünyada kendi cennetlerini oluşturan kişilerin var olduğunu kk da görmüş oldum. Benim için öyle bir cennetim yok, beklemiyorum da...Eşimin söylediği laflar ağır mı? Evet, çok ağır ve bunları duyan benim. Bu konuda gereken tavrı göstereceğim ama bu kesinlikle boşanmak, uzun süre küs kalmak olmayacak.
ilkduyansenol, kızçe acaba kabul etmesem mi yemeği...Beni sevmiyorsa bi de...)
Valla ne yapsam ki? Acaba boşansam mı?
Şu bir gerçek, eşim olayı odunluk yaparak abarttı, bilinçaltında ailesini sevmediğime dair bir yargı oluşmuş ve onu da söylemiş oldu. Boşanmak ne demekse, onu da söyledim; daha önce de yazmıştım biz bazı konularda söz vermiştik birbirimize, sofra ve yatakta küslük olmaz, boşanma lafı asla geçmeyecek vs. diye...Eşim beni aradı ve özür diledi, yemeğe davet etti. Kendince açıklama yaptı ve daha fazlasını yemekte konuşalım dedi...Bu dünyada kendi cennetlerini oluşturan kişilerin var olduğunu kk da görmüş oldum. Benim için öyle bir cennetim yok, beklemiyorum da...Eşimin söylediği laflar ağır mı? Evet, çok ağır ve bunları duyan benim. Bu konuda gereken tavrı göstereceğim ama bu kesinlikle boşanmak, uzun süre küs kalmak olmayacak.
ilkduyansenol, kızçe acaba kabul etmesem mi yemeği...Beni sevmiyorsa bi de...)
Madem sorununun çözümünü biliyordun da bu konuyu niye açtın ki?
4 aylık evlisiniz ve sürekli kavga ediyorsunuz..Eşiniz sizi boşanmakla tehdit ediyor..Üstelik siz ilk iletinizde şöyle bir yorumda bulunmuşsunuz..
"Şimdi bu adamla konuşsan ne değişir, terapiste gitsen ne değişir?"
Peki bu adamı değiştirmenin bir yolu olmayacağını biliyorsanız ve boşanmayı da istemiyorsanız, merak ediyorum bizden ne gibi bir yardım bekliyorsunuz..
Biz mi konuşalım eşinizle ?
Madem sorununun çözümünü biliyordun da bu konuyu niye açtın ki?
canım dertleşmek istemiş açıldı kız ne varki bunda burda illa çözümü olmayan konularmı açılıyo.benide çok güldürdü ayrıca bazı yorumlr
hahhahah sevmese özür dilermi senin eşinde benimki gibi samanalevi anladığım kadarıyla önce parlıyo sonra pişman seninde bu dönemlerin olacaktır sende ölem karşılık vericeksin eşine boşver alttan al ama ipleride çok salma yani alıştırma sonra yapar eder nasıl olsa özür dileerim affeder olayınada sokma canım afiyet olsun size
bencee yeni evliliğin ve alışma döneminin patlaması
şimdi evliliğimin ilk yıllarını hatırlıyorumda eften püften sebeplerden dolayo ne çok kavga ederdik
halbuki en güzel dönemler keşke daha iyi değerlendire bilseydim keşke şimdiki aklım ozaman olsaydı
cicim aylarının tadını çıkarın zamanla taşlar yerine oturacaktır merak etmeyin
birde sebin ailen benim ailem diye çekişmeyin evliliği % 50 yıpratan budur
şu boşanın diyenleride anlamıyorum biraz kendinizi koyun onların yerine sanki herşey okadar kolay
onu kaybedersem köpek olurum diyen ben değilim heralde hem ayrılırsam böle olurum yaparsada boşarım nasıl bir çelişki psikolojinizden şüphe etmeye başladım en iyisi seviyeyi korumak . sen bence çok genişsin canım ben dar gelirim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?