- Konu Sahibi kararsizkararli
-
insanı eğreti edecek kadar ukala ve sevimsizsin kusura bakma, sen konunu açtığından beri kendi kafana yatkın yorumlar bekledin, ama farklı görüşlerde çıktı, kimse sana boşan demedi ama bu yaşadığında normal değil, sen kabullenmek istemesende nişanlılıktan beri eşinin tavırlarının aynı olduğu senin bunu kabul etmediğin ortaya çıktı, ayrıca konu açıpta artık yazmayın diyemezsin o senin insiyatifin değil kapattırma talebinde bulunmuşsun bu talep gerçekleşene kadar isteyen yorum yapar
Arkadaşlar, bir kızçe kadın kadının düşmanıdır yazmış. Çokta doğru yazmış, nasıl yorumlar bunlar??? Ben fikir akmak, tecrubelerden yararlanmak istiyorum. Ben olsan şöyle olurdu, yok ben 15 değil 8 yıldır evliyim, yine de 2 çocuğa rağmen bırakı giderim. Git arkadaşım, seni tutan mı var. Boşan, boşan yorumları...Seni sevmiyor tarzında kesin yorumlar, sen nasıl yorumlar APTAL dersin...Bazı yorumları aptalca bulmuş olabilir, benim paylaştıım yazıdan kesin çıkan yorumların bazılarını böyle buldum.
Çok acımasızsınız, gerçekten çaresiz bir insanı bunalıma sürükleyecek kadar!!! Çok şükür ki, ben neyin ne olduğunu biliyorum ve burada tecrubeli insanlardan da fikir aldım. Onlara da teşekkür ediyorum. Yorum yapmayın yazıyorum ama yorumlar geliyor, o zaman ne diyeyim
Arkadasim,
Burasi buyuk bir plartform 3-5 kisi yok 250 bin uyesi var
Burada bir konu acarken karsit goruslerin gelecegini dusunmeliydin!
Bu nasil bir fikir anlamiyorum tapulu mali gibi birde yorum yapmayin artik diyor.
Esinin cekecegi var yazik!...
kadınların hayatından bir kesit alıp tartışmak yanlış oluyor genelde.....dışardan görmek ve teşhis koymak çok kolay.....burdan baktığımda evliliğine saygı duymayan bir adam görüyorum tıpkı benim eşim gibi......üstelik benimkiside tutku derecesinde bir aşktı.....ama zamanla öyle bir güzel köreliyor ki yanında durmak istemiyorsunuz.....benim odunun tek argumanı ailesinin zengin olmasıydı.......ama ortada öyle para yok orta düzey geçinen bir aile aileden kalma arsaları varmış...........eeee neyapayım şimdi ....evleenmeden önce pervane olan adam iki lafından biri dediğimi yapmazsan boşanırız.......aaaaa ne duruyorsun eşyalarını topla git derdim bu lafım bile biraz toparlanmasına sebep olurdu........ama değişmiyor.......kabul edilemeyecek şartlar sunmaya başladı üstelik şiddet yok hakaret yok aldatma yok ama evliliğine saygısı da yok
konu sahibi arkadaşım kocanı seviyorsun belli.....ama düşün bir evliliği bitirme sınırına ne zaman yaklaşırsın işte bu nokta çok önemli
çünkü ben evliliğe konsantrasyonumu kaybetmiştim
ne konunuzda boşanın dedim ne de aleyhinizde yorum yaptım ancak konu sahibi olarak konuyu açarken beklentiniz neydi çok merak ediyorum? elbette farklı farklı görüşler çıkacak..neden insanlarla dalga geçip hakaret ediyorsunuz? biri 10 yıllık kocasını 2 çocukla terk eder diğeri etmez..sizinle aynı düşünmeyenleri neredeyse döveceksiniz,ne kadar ilgilnç ya..
bence bundan sonra açacağınız konulara " benimle aynı fikirde olmayanlar yorum yapmasın" diye belirtin..
Bana kızartma dokunur yiyemem midem hemen yanar ama oda arkadaşım çok sever tabak tabak yer.
Onun bana niye yemiyorsun bak bana birşey olmuyor ki deme şansı yok çünkü benim MİDEM HAZMETMİYOR.
Hazmedene afiyet olsun bol bol yesin yarasın.
Hazmetmeyene soda verelim, hazmedene de yarasın; bol bol et olsun
Hazmetmeyene soda verelim, hazmedene de yarasın; bol bol et olsun
Esine kendine hakaret ettirme
kendine deger ver dedik
cozum sunduk yine suclu biz olduk
kusura bakma arkadasim sen bu muameleyi kendine hak gorursen
her tartismada dozu artar
ucu siddete bile gider
ve evet ben bosanirim
cunku 15 yilda esimin agzindan bana karsi lan kelimesi bile cikmadi
senin esin gibi
su an karilik yapmiyorsun dese bosanirim
cunku alismamisin duymamisim
anlatabiliyor muyum?
sen alismissin bahane de hazir sinir ani...
benim esim de cok sinirli
ama sinirli olmasi hakaret etmesine sebep degil ....
o nedenle normal degil diyoruz
yanlis anlasiliyoruz
Sağol ama ben soda da almayayım, benim mide böyle şeyleri sodayla bile hazmetmez. Sana afiyet olsun, bol bol yiyeceğe benziyorsun
saol tatlim gerek yok, ama sana edep dersi şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?