Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Seviyorum ya! Valla şu amerikan severleri iyi ki varsınız. siz olmasanız biz bu ülkeyi nasıl tanıyacağız.ufkumuzu açıyorsunuz sevgiler size...

Hakkında zerre bir şey bilmediğiniz ülke hakkında konuşmayacaksınız , konuşuyorsanız da aksi yönde fikir beyan edenleri "Amerikan sever diye" yaftalayamazsınız, çok Amerikan sever arıyorsanız Amerika'nın NATO ülkelerindeki örgütlenmelerine, bunların hangi siyasi kanatlarca temsil edildiğine veya işbirliği halinde olduğuna, ve bu ülkelerde nelerle meşgul olduğuna bakacaksınız, bunları yaparken Türkiye yi es geçmeyin ama!

Yahu bun sunniyim. Heteroseksüelim. Zamanında Akpye oy verdim ailem halen veriyor. Yılbaşı kutlamam. Çocuklarımı dini bütün yetiştirmek isterim. Ben gidişattan korkuyorum. Kaldı ki ateist olanlar, başka dinlere inananlar, eşcinsel olanlar, çocuklarının din eğitimi almasını istemeyenler korkmasın mı. Yapmayın rica ediyorum.

Bak güzel bir noktaya değindin. Ama inan en az sokaklarımız tertemiz hizmet geliyor o yüzden evet diyoruz denilmesi kadar saçma.

Ben ciddi anlamda korkuyor ve endişeleniyorum mesela.
Hakikaten korkuyorum yalan yok.

Hayir o uyeyi uyarmam, belli ki ortaligi bulandirmak icin burada ve bulandiriyorda.. sen kendi tarafindakileri acik ve net iyi niyetinle gormek istiyorsun, is karsiya gelince ezme oluyor o ama oyle degil.. 200 sayfada bana dinden rahatsiz olunan tek mesaj gosterebilir misin? Eger gosteremezsen o arkadasi uyarmak once sana duserken o mesajlari sen de begeniyorsun lina.. o da hepimizi genelliyor farkinda misin? Kaldi ki ben asagilamiyorum, o mesajlara cevap verildi ben mi gormedim? Olmayan ve olmayacak bir seye olmadi / olmayacak demek asagilamak midir? Ayrica kusura bakma sen haric evetcilerde seviye magmada..

Ben ciddi anlamda korkuyor ve endişeleniyorum mesela.
Hakikaten korkuyorum yalan yok.

Ben her türlü korkuyorum. Bu saatten sonra Akp seçilmeyip de sol görüşlü ya da x görüşlü biri gelse ondan da korkuyorum. Çünkü herkes birbirine inanılmaz kinlendi. Birleştirici bütünleştirici noktamızı kaçırdık. Güç el değiştirdikçe birileri hep ezilecek. İnançlı olduğunu iddia eden insanlardan ben biraz daha sağduyu ve anlayış bekliyorum da işte çok bekliyorum.

O adama ne ceza verildi deynep? Hic.. evet kapali bir kadin olarak benim de korkum bu.. satranca haram diyor adam, ne ceza aliyor hadis sallamadan? Hic.. evet bu da korkutuyor.. yarin kizlar okumasin denilmeyecegine emin misin? Fizik sirktir denilmeyecegine? Kime gore neye gore bu guvenceyi verebilirsin o insanlar cezalandirilmiyorken?

Gerçekten doğru inanılmaz bir kutuplaşma oldu hakikaten
Görmek istemiyor çoğunluk ama arada inanılmaz bir uçurum var artık ben de hissediyorum bunu ne yazık ki.

He canım bilmiyorum yani sizin bildiğiniz gibi değil demek maksat. Ancak hep söylediğim gibi üzerinize alındınız zira cevap yazdınız!! Haklısınız der geçerim ben tartışmak için burada değilim.sizin doğrularınız size benimki bana...

Siz çok akıllı bir kadınsınız,yazdıklarınınız eleştirileriniz gerçekçi, keşke gündelik hayatta karşı karşıya gelsek de konuşabilsek. İslamcı camiadan gelip de böyle eleştiriler yapabilen çok az insan gördüm, teşekkür ediyorum size

office beni niye tagledin ya. Ben iki güzel güzel konuşabilince sevindiydim. umut dolduydum. Şu seviyeyi görünce gene gitti tüm güzellikler.

office beni niye tagledin ya. Ben iki güzel güzel konuşabilince sevindiydim. umut dolduydum. Şu seviyeyi görünce gene gitti tüm güzellikler.

Bende gidiyordu kendimi yalniz hissetmeyeyim dedim

Saka bir tarafa artik 2-3 kutup fala degiliz, avuc avuc olduk, emegi gecenler sagolsun..

Üzülme hala tartışabiliriz
Üslup farklı gelince o şekilde algılanabiliyor
Hepimizin genel bir tavrı var burada
İnsan ister istemez kişiye göre okuyabiliyor
Sen yazsan başka ben yazsam başka algılanabilir
Yanlış ama bu böyle malesef
Sözler hep aynı fıstık çalınan sorular patlayan bombalar benim bunlara vereceğim cevaplar yine klişe olacak
Diğer taraftan örnekler versem sizin cevaplarınızda belli
Ama yol yaptı ama sağlık iyileştilere hiç girmiyorum
Burada pek görmedim aslında bu şekilde yazan ama genel kanı bu
Oturmuş artık
Halk cahil yola ona buna bakıyor diye
Kaçıncı yüzyıldayız heralde hastaneler bu düzeyde olacak
Ne bileyim netten randevu alınacak
Yollar mevbur yapılacak ihtiyaç bu
Demem o ki ne senin sorduğun örnekler ne benim vereceğim örnekler bunların sonu yok
Sonunda varılacak bir kanı yok
Ne sen ikna olursun ne ben
Okuyanlarda geçmişe doğru kötü bir yolculuk yapmış olacak o kadar
Ev curcuna ne yazacağımıda unutuyorum
Neyse şimdilik elimden gelen bu

Baya küçümsüyorsunuz
Bu ülkede bi siz gerçekleri görüyorsunuz
Okuduğumu anlama yetisine sahibim çok şükür
Sizde kalıp söylemlerden uzaklaşıp daha uslüplu yorum yaparsanız daha uygun olur
Benim üslubumda bişey yok sen anlamak istediğin gibi anlıyorsun o kadar

Hehh iste aranan kansın.Yahu tamam sev sev de hic mi olumsuz hic mi kötü gelen bir sey yok dedigimde hede hödö konuşanlar değil iste boyle objektif olabilen lazim
Ama yine de o son oyu vermeseydiniz iyiydi

Gerçekten doğru inanılmaz bir kutuplaşma oldu hakikaten
Görmek istemiyor çoğunluk ama arada inanılmaz bir uçurum var artık ben de hissediyorum bunu ne yazık ki.

Hayır öyleki ben karşıt görüşte olan arkadaşlarıma ısındırmaya çalışıyorum bazı fikirlere. Hani belki bir ortak noktada buluşabiliriz. Bazen bir ılımanlaşma oluyor ama sağolsunlar bir şey yapıp ya caninfistiği bu insanlarla mı beni ortak paydaya çekmeye çalışıyorsun diyorlar.
Yani insanları islama ısındırmaya çalışırken ölen karınızla 6 saat cinsel ilişkiye girebilirsiniz diye fetva verenler gibiler. Benim emeğimin içine ediyorlar.
Bunun vebalini nasıl verecek bu insanlar bilmiyorum. Amaç nefret ettirmekse aferim çok güzel başarıyorlar.

Hehh iste aranan kansın.Yahu tamam sev sev de hic mi olumsuz hic mi kötü gelen bir sey yok dedigimde hede hödö konuşanlar değil iste boyle objektif olabilen lazim
Ama yine de o son oyu vermeseydiniz iyiydi

Yok o son oyu vermedim zaten. Bir süredir vermiyorum.
O verdiğim oyun da vebali var çünkü. Benim inancım bana bunu söylüyor.

Herkesin işine gelmediği durumlarda islamı ağıza almasına ,kanıt göstermemesinden memnun değilim.Ama benim bahsettiğim bu değil.Ona kalırsa islama önyargılar yüzünden ,mağdur olanlar da yok mu?

Veremeyecekler.. bizim amacimiz dengeyi tutturabilmek, ama elimizden kayip gidiyor..

Burdan yola çıkanlar olur fıstık bu şekilde ayrıntıya girmeye bu kadar kendimizi açıklamaya hiçbirimiz mecbur değiliz sende bende onlarda
Bu kadar girme boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…