Güzel arkadaşım ama senin dışında düzgünce cevap veren yok ki. Cidden cevap vermiyorlar. Ben orda satır satır rahatsız olduğum ve eleştirilmesini beklediğimi belirttiğimi maden kazasından tut da çalınan kpss sorularını, dış politikamızdaki bir öyle bir böyle olan durumu belirttim. Kimse cevap verdi mi? Sen dahi sadece biz de eleştiriyoruz demekle yetindin. Office'in yanlış söylediği bir şey mi var. Cevap vermezler dedi ve evet kimse cevap vermedi. Evet kimse cevap vermiyor. Artık klişe olmaya başlamış cevaplar geliyor ya da. Dış politika diyorsun 3. havaalanı diyorlar. Tarım öldü diyorsun yol yaptı diyorlar. Siz bugünden bugüne rahatsız olduğunzu belirttiğiniz cevap istediğiniz ne yazdınız da cevap gelmedi. Hepsine cevap veriliyor. Küçümseme yoluna gidene de ben de itiraz ediyorum. Geçen imamlarla ilgili olan durumda bu şekilde tartışma olmaması gerektiğini söyledim zaten. Cevap vermezler demek küçümseme değil. Veremezler dese belki bir derece. O da verme yeteneğinizi küçümsemeden çok verilecek bir cevap olmamasından öyle der. Küçümseme ile gerçekleri ifade etme arasında fark var. Tabiki de gerçekleri ifade ederken de üslup önemli. Ben o konuda da uyarırım insanları ama cevap vermezler cümlesinde hiç bir hakaret ve aşağılama yok.
Üzüldüm açıkçası düzgün düzgün tartışırken böyle olmasına.
Üzülme hala tartışabiliriz
Üslup farklı gelince o şekilde algılanabiliyor
Hepimizin genel bir tavrı var burada
İnsan ister istemez kişiye göre okuyabiliyor
Sen yazsan başka ben yazsam başka algılanabilir
Yanlış ama bu böyle malesef
Sözler hep aynı fıstık çalınan sorular patlayan bombalar benim bunlara vereceğim cevaplar yine klişe olacak
Diğer taraftan örnekler versem sizin cevaplarınızda belli
Ama yol yaptı ama sağlık iyileştilere hiç girmiyorum
Burada pek görmedim aslında bu şekilde yazan ama genel kanı bu
Oturmuş artık
Halk cahil yola ona buna bakıyor diye
Kaçıncı yüzyıldayız heralde hastaneler bu düzeyde olacak
Ne bileyim netten randevu alınacak
Yollar mevbur yapılacak ihtiyaç bu
Demem o ki ne senin sorduğun örnekler ne benim vereceğim örnekler bunların sonu yok
Sonunda varılacak bir kanı yok
Ne sen ikna olursun ne ben
Okuyanlarda geçmişe doğru kötü bir yolculuk yapmış olacak o kadar
Ev curcuna ne yazacağımıda unutuyorum
Neyse şimdilik elimden gelen bu