• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Seviyorum ya! Valla şu amerikan severleri iyi ki varsınız. siz olmasanız biz bu ülkeyi nasıl tanıyacağız.ufkumuzu açıyorsunuz sevgiler size...

Şu an senin yaptığın kışkırtma olmuyor mu?Ama haklısın yazmayacağız.

Yo yaz, ciddiyim yaz cok merak ediyorum.. hatta kacirmis olabilirsin sabah C caninfistigi da yazdi lutfen ona da cevap ver.. bu kitap kurdu denen arkadasin kacinci iftirasi farkedebiliyor musun deyne? Yoksa edemiyor musun? Benim attigim tek iftirayi gosterir misin?

Seviyorum ya! Valla şu amerikan severleri iyi ki varsınız. siz olmasanız biz bu ülkeyi nasıl tanıyacağız.ufkumuzu açıyorsunuz sevgiler size...

Ben olmasam taniyamayacaksan bu benim sorunum degil afzelya, kendini gelistirmelisin yoksa cevap vermek zorunda kaliyoruz.. ama olayin iyi tarafindan bak artik Amerika hakkinda bisiler biliyorsun :)

Yo yaz, ciddiyim yaz cok merak ediyorum.. hatta kacirmis olabilirsin sabah C caninfistigi da yazdi lutfen ona da cevap ver.. bu kitap kurdu denen arkadasin kacinci iftirasi farkedebiliyor musun deyne? Yoksa edemiyor musun? Benim attigim tek iftirayi gosterir misin?
Ben yazacaklarımı yazdım geçen dün.Sonradan gördüm ki kaç kişi tarafından alıntılanmadan alaya alınmış,daha önce de dediğim gibi aslında hiç okuyup yazmamak .Herkesin doğrusu kendine.

Ben kimseyi küçümsemiyorum sadece artı gerçeği görsünler
Baya küçümsüyorsunuz
Bu ülkede bi siz gerçekleri görüyorsunuz
Okuduğumu anlama yetisine sahibim çok şükür
Sizde kalıp söylemlerden uzaklaşıp daha uslüplu yorum yaparsanız daha uygun olur

Ben yazacaklarımı yazdım geçen dün.Sonradan gördüm ki kaç kişi tarafından alıntılanmadan alaya alınmış,daha önce de dediğim gibi aslında hiç okuyup yazmamak .Herkesin doğrusu kendine.

O zaman kim alaya almissa ona yazarsin, sana verilen cevaplar beni baglamiyor..

Ben olmasam taniyamayacaksan bu benim sorunum degil afzelya, kendini gelistirmelisin yoksa cevap vermek zorunda kaliyoruz.. ama olayin iyi tarafindan bak artik Amerika hakkinda bisiler biliyorsun :)
He canım cevap verme tenezülünde bulundun ya bak nasıl sevindim. Sen anlat ben dinlerim problem yok sen istedin ya ben kendimi geliştiririm sana söyleyecek sözüm çok ama inan hiç lüzum yok!

Genelde bu şekilde ilerliyor burası bende açıklamalı mesajlar yazdım
Oradan bazı cümleler alınıp alıntı yapmadan küçümseme yoluna gidiliyor
Yada cevap versende yok sayılıyor

Senin office office yazdığın kışkırtma mesajına katılıyorum bende offıce her soru sorulduğunda cevap veremezler zaten boşa yazıyoruz onlar ne anlar minvalinde karşıdakileri küçümsemiş oluyorsun bunun sonucunda belki bilinçli belki farkında olmadan kışkırtmış oluyorsun

Ayni din icerisinde bile binlerce farkli fikir var dinin sadece insanlarin kendi hayatlarinda kalmasi bundan daha ileriye gitmemesi dusuncesindeyim..inanan biriyim ama biri yanimda dinden bahsettiginde artik rahatsizlik duymaya basliyorum cunku bu kdr onemli manevi bir duygu insanlarin elinde oyuncak oldu herkes kafasina gore insanlari din uzerinden yargiliyor bunlari asamadigimiz surece gelismeyi beklemiyorum ben gercekten klise olucak ama millet uzaya uydu yollarken bizim tartistigimiz seyler bunlar devamli

Başkasının başkasına verdiği cevaplar bağlıyor ama,savunma ihtiyacı hissediyorsun.:KK66:

Senin office office yazdığın kışkırtma mesajına katılıyorum bende offıce her soru sorulduğunda cevap veremezler zaten boşa yazıyoruz onlar ne anlar minvalinde karşıdakileri küçümsemiş oluyorsun bunun sonucunda belki bilinçli belki farkında olmadan kışkırtmış oluyorsun

"Onlar ne anlar" diye dusunsem zaten yazmam.. sunu kabul etmek zorundasiniz sevgili lina, elinizde karsidakini vurmak icin sadece ama sadece din kozu var.. bu arkadas yaklasik 10 seferdir bizi dinden rahatsiz olarak etiketlerkeb hic biriniz napiyorsun demiyorsaniz benim yorumuma cevap verme hakkiniz var mi size birakiyorum :) kaldi ki benim ki asagilama degil tespit, cevap geldi mi o mesajlara? Hayir.. bu durumda haksiz miyim?

Elvan sen Müslümanlığından rahatsız olmayabilirsin. Olan yok mu?
Pek tabii var.
Yöneticilerimiz muhafazakar diye, öyle olmayanları gözden çıkarmış değil.
"Biriz, kardeşiz, ne olursak olalım birlikte Türkiye yiz" diye kendilerini yırtmalarını neden görmezden geliyorsun. Neden endişelisin bu kadar. Bana göre yersiz bu korku.
Alevi vatandaşları incitmek umrunda olmadan
3. Köprüye tarihteki acıları anımsatan ismin verilmesi,
Şu anda tüm alevi radyo ve kanalların kapatılmaya çalışılması
"Biliyorsunuz cehape genel başkanı alevidir"
"Reyhanlı da 53 sunni vatandaşımız şehit oldu"
"Onlar solcu, onlar ateist"
Bunlar korkmak için yeterli sebep değil mi?
Ben sunni ve inançlı bir insan olarak bunlardan hicap duyuyorum.

Güzel arkadaşım ama senin dışında düzgünce cevap veren yok ki. Cidden cevap vermiyorlar. Ben orda satır satır rahatsız olduğum ve eleştirilmesini beklediğimi belirttiğimi maden kazasından tut da çalınan kpss sorularını, dış politikamızdaki bir öyle bir böyle olan durumu belirttim. Kimse cevap verdi mi? Sen dahi sadece biz de eleştiriyoruz demekle yetindin. Office'in yanlış söylediği bir şey mi var. Cevap vermezler dedi ve evet kimse cevap vermedi. Evet kimse cevap vermiyor. Artık klişe olmaya başlamış cevaplar geliyor ya da. Dış politika diyorsun 3. havaalanı diyorlar. Tarım öldü diyorsun yol yaptı diyorlar. Siz bugünden bugüne rahatsız olduğunzu belirttiğiniz cevap istediğiniz ne yazdınız da cevap gelmedi. Hepsine cevap veriliyor. Küçümseme yoluna gidene de ben de itiraz ediyorum. Geçen imamlarla ilgili olan durumda bu şekilde tartışma olmaması gerektiğini söyledim zaten. Cevap vermezler demek küçümseme değil. Veremezler dese belki bir derece. O da verme yeteneğinizi küçümsemeden çok verilecek bir cevap olmamasından öyle der. Küçümseme ile gerçekleri ifade etme arasında fark var. Tabiki de gerçekleri ifade ederken de üslup önemli. Ben o konuda da uyarırım insanları ama cevap vermezler cümlesinde hiç bir hakaret ve aşağılama yok.
Üzüldüm açıkçası düzgün düzgün tartışırken böyle olmasına.

"Onlar ne anlar" diye dusunsem zaten yazmam.. sunu kabul etmek zorundasiniz sevgili lina, elinizde karsidakini vurmak icin sadece ama sadece din kozu var.. bu arkadas yaklasik 10 seferdir bizi dinden rahatsiz olarak etiketlerkeb hic biriniz napiyorsun demiyorsaniz benim yorumuma cevap verme hakkiniz var mi size birakiyorum :) kaldi ki benim ki asagilama degil tespit, cevap geldi mi o mesajlara? Hayir.. bu durumda haksiz miyim?
Offıce tespiti genele yayıyorsun ama bizleride alıyorsun içine
Halbuki tespitin benim için doğru değil mesela
Ben bir çoğu mesajımda herhangi bir yargı ile karşıdakine sataşarak yazan hangi taraftan olursa olsun yanlış diye defalarca söyledim
Senin dinin sana benimki bana
Arkadaşta cumhur başkanının dinini yaşaması mevzu oluyor demek istedi sizlere direk sataşmadı diye algıladım
Ama sen bu mesajı sataşma olarak görüp rahatsız olmuş olabilirsin bu normal birşey
O zamanda aşağılama dediğimiz tarza girmeden uyarsan bence daha etkili olur
Karşılıklı bir zıtlık oluşmuş sanırım gereksiz yere

Canım dinden bahseden ,konuya alet eden ,insanın aklına düşüren esasında sizsiniz.Dün mesela otobüste aslı astarı olmayan ,doğruluğu kesin bile olmayan bilet mevzusu yazışmalarını okudum,yok bu yüzden hayır diyoruz da,şeriat getirmek isteniliyor da ,ne alaka yani,mantıklı mı sence bu yazılanlar.Sen bari yapma.

Back