- 2 Aralık 2015
- 31.745
- 105.773
- 598
Şu an senin yaptığın kışkırtma olmuyor mu?Ama haklısın yazmayacağız.Buna da cevap gelmeyecek, ama eline saglik :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu an senin yaptığın kışkırtma olmuyor mu?Ama haklısın yazmayacağız.Buna da cevap gelmeyecek, ama eline saglik :)
Şu an senin yaptığın kışkırtma olmuyor mu?Ama haklısın yazmayacağız.
Seviyorum ya! Valla şu amerikan severleri iyi ki varsınız. siz olmasanız biz bu ülkeyi nasıl tanıyacağız.ufkumuzu açıyorsunuz sevgiler size...
Ben yazacaklarımı yazdım geçen dün.Sonradan gördüm ki kaç kişi tarafından alıntılanmadan alaya alınmış,daha önce de dediğim gibi aslında hiç okuyup yazmamak .Herkesin doğrusu kendine.Yo yaz, ciddiyim yaz cok merak ediyorum.. hatta kacirmis olabilirsin sabah C caninfistigi da yazdi lutfen ona da cevap ver.. bu kitap kurdu denen arkadasin kacinci iftirasi farkedebiliyor musun deyne? Yoksa edemiyor musun? Benim attigim tek iftirayi gosterir misin?
Baya küçümsüyorsunuzBen kimseyi küçümsemiyorum sadece artı gerçeği görsünler
Ben yazacaklarımı yazdım geçen dün.Sonradan gördüm ki kaç kişi tarafından alıntılanmadan alaya alınmış,daha önce de dediğim gibi aslında hiç okuyup yazmamak .Herkesin doğrusu kendine.
He canım cevap verme tenezülünde bulundun ya bak nasıl sevindim. Sen anlat ben dinlerim problem yok sen istedin ya ben kendimi geliştiririm sana söyleyecek sözüm çok ama inan hiç lüzum yok!Ben olmasam taniyamayacaksan bu benim sorunum degil afzelya, kendini gelistirmelisin yoksa cevap vermek zorunda kaliyoruz.. ama olayin iyi tarafindan bak artik Amerika hakkinda bisiler biliyorsun :)
He canım cevap verme tenezülünde bulundun ya bak nasıl sevindim. Sen anlat ben dinlerim problem yok sen istedin ya ben kendimi geliştiririm sana söyleyecek sözüm çok ama inan hiç lüzum yok!
Başkasının başkasına verdiği cevaplar bağlıyor ama,savunma ihtiyacı hissediyorsun.O zaman kim alaya almissa ona yazarsin, sana verilen cevaplar beni baglamiyor..
Genelde bu şekilde ilerliyor burası bende açıklamalı mesajlar yazdımBen yazacaklarımı yazdım geçen dün.Sonradan gördüm ki kaç kişi tarafından alıntılanmadan alaya alınmış,daha önce de dediğim gibi aslında hiç okuyup yazmamak .Herkesin doğrusu kendine.
Tamam az ötede o zaman bende çok sevinirim zira benim tartışmaya hiç niyetim yok...Sevinirim , zira ders veremeyecek kadar yorgunum bu gece :)
Başkasının başkasına verdiği cevaplar bağlıyor ama,savunma ihtiyacı hissediyorsun.
Genelde bu şekilde ilerliyor burası bende açıklamalı mesajlar yazdım
Oradan bazı cümleler alınıp alıntı yapmadan küçümseme yoluna gidiliyor
Yada cevap versende yok sayılıyor
Senin office yazdığın kışkırtma mesajına katılıyorum bende offıce her soru sorulduğunda cevap veremezler zaten boşa yazıyoruz onlar ne anlar minvalinde karşıdakileri küçümsemiş oluyorsun bunun sonucunda belki bilinçli belki farkında olmadan kışkırtmış oluyorsun
Tamam az ötede o zaman bende çok sevinirim zira benim tartışmaya hiç niyetim yok...
Valla!! sen olmasan ne ederdi buradakiler!!Oyun yasini gecmemis oldugunuzu anlamaliydim,benim hatam coluk cocuk doldu buraya :)
Alevi vatandaşları incitmek umrunda olmadanElvan sen Müslümanlığından rahatsız olmayabilirsin. Olan yok mu?
Pek tabii var.
Yöneticilerimiz muhafazakar diye, öyle olmayanları gözden çıkarmış değil.
"Biriz, kardeşiz, ne olursak olalım birlikte Türkiye yiz" diye kendilerini yırtmalarını neden görmezden geliyorsun. Neden endişelisin bu kadar. Bana göre yersiz bu korku.
Genelde bu şekilde ilerliyor burası bende açıklamalı mesajlar yazdım
Oradan bazı cümleler alınıp alıntı yapmadan küçümseme yoluna gidiliyor
Yada cevap versende yok sayılıyor
Senin office yazdığın kışkırtma mesajına katılıyorum bende offıce her soru sorulduğunda cevap veremezler zaten boşa yazıyoruz onlar ne anlar minvalinde karşıdakileri küçümsemiş oluyorsun bunun sonucunda belki bilinçli belki farkında olmadan kışkırtmış oluyorsun
Offıce tespiti genele yayıyorsun ama bizleride alıyorsun içine"Onlar ne anlar" diye dusunsem zaten yazmam.. sunu kabul etmek zorundasiniz sevgili lina, elinizde karsidakini vurmak icin sadece ama sadece din kozu var.. bu arkadas yaklasik 10 seferdir bizi dinden rahatsiz olarak etiketlerkeb hic biriniz napiyorsun demiyorsaniz benim yorumuma cevap verme hakkiniz var mi size birakiyorum :) kaldi ki benim ki asagilama degil tespit, cevap geldi mi o mesajlara? Hayir.. bu durumda haksiz miyim?
Canım dinden bahseden ,konuya alet eden ,insanın aklına düşüren esasında sizsiniz.Dün mesela otobüste aslı astarı olmayan ,doğruluğu kesin bile olmayan bilet mevzusu yazışmalarını okudum,yok bu yüzden hayır diyoruz da,şeriat getirmek isteniliyor da ,ne alaka yani,mantıklı mı sence bu yazılanlar.Sen bari yapma."Onlar ne anlar" diye dusunsem zaten yazmam.. sunu kabul etmek zorundasiniz sevgili lina, elinizde karsidakini vurmak icin sadece ama sadece din kozu var.. bu arkadas yaklasik 10 seferdir bizi dinden rahatsiz olarak etiketlerkeb hic biriniz napiyorsun demiyorsaniz benim yorumuma cevap verme hakkiniz var mi size birakiyorum :) kaldi ki benim ki asagilama degil tespit, cevap geldi mi o mesajlara? Hayir.. bu durumda haksiz miyim?