• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Ben cocugumu gectim kuzenimin cocugunu bile yollattirmadim.. kimseye de onermiyorum..
Tebrik ediyorum canım.
Peki bişi sorucam?
Neden bu imam hatipli düşmanlığı.
Üstelik hayatınızın her köşesinde imam hatipliler varken ve hayatınızı kolaylaştırırken:KK200:

yok, sizi sadece imam hatiplerin sayısı değil varlığı da rahatsız ediyor, o yüzden.
Şimdi O şahısa da bir şey diyemiyorum ben.Sonuçta O da İmam Hatip mezunu olduğunu söylüyor.Demek ki yaşadıkları o düşünceye itti ama Onun zamanı ile şimdiki İmam Hatipler arasında fark vardır diye düşünüyorum.Her kurum aynı olamaz ki.

yok, sizi sadece imam hatiplerin sayısı değil varlığı da rahatsız ediyor, o yüzden.

Sebep? Yazdim okumadiniz galiba ben imam hatipliyim.. kurani nasil tasimasi gerektigini bilmeyen, abdestin gereksizligini anlatan nice ogretmenle mucadele ede ede okudum bir de.. hele imam hatiplerde cemaatlerin varligini inkar edeni rabbim carpar o derece.. peki herhangi bir inceleme, denetim var mi? Yok.. allah dendigi surece iceriginin bir onemi yok bu yuzden evet rahatsizim..

Şimdi O şahısa da bir şey diyemiyorum ben.Sonuçta O da İmam Hatip mezunu olduğunu söylüyor.Demek ki yaşadıkları o düşünceye itti ama Onun zamanı ile şimdiki İmam Hatipler arasında fark vardır diye düşünüyorum.Her kurum aynı olamaz ki.
illa vardır. hatta bence de var. ama zaten hangi şey bizim dönemimizle aynı şuan?

Sebep? Yazdim okumadiniz galiba ben imam hatipliyim.. kurani nasil tasimasi gerektigini bilmeyen, abdestin gereksizligini anlatan nice ogretmenle mucadele ede ede okudum bir de.. hele imam hatiplerde cemaatlerin varligini inkar edeni rabbim carpar o derece.. peki herhangi bir inceleme, denetim var mi? Yok.. allah dendigi surece iceriginin bir onemi yok bu yuzden evet rahatsizim..
her alanda kötü örnek var. kötü örnekleri ele alırsak imam hatip de kalmaz, meslek lisesi de, düz liseler de, hatta anadolu ve fen liseleri de. hepsinde kötü örnekler mevcut

Tebrik ediyorum canım.
Peki bişi sorucam?
Neden bu imam hatipli düşmanlığı.
Üstelik hayatınızın her köşesinde imam hatipliler varken ve hayatınızı kolaylaştırırken:KK200:

Cok uzun anlatmak isterim ama keske sormasaydim dersiniz :) sadece su kadarini soyleyeyim, su an devletin yana yakila mucadele ediyor gorundugu olusum basta olmak uzere diger butun zararli olusumlarin cikis yeridir.. bulasmayanin da canina ot tikiyorlardi 6 senede.. oyle disaridan gorundugu gibi degil ici de disi da gireni yakiyor..

Yatılı kısmı cihat müziğiyle kaldırılıyor namaza.
Hangi değişim Allah aşkına ya.
Uzaktan yazmıyorum gördüğümü yazıyorum.
Dünyanın en basit sınav sorularını cevaplayan üç beş çocuk var sadece koca okulda.
Adam gibi bölümü kazanan on çocuk beş yüz kişilik okulda. Buna seviniyorlar okul yönetimi olarak o kadar basarisizlar.

her alanda kötü örnek var. kötü örnekleri ele alırsak imam hatip de kalmaz, meslek lisesi de, düz liseler de, hatta anadolu ve fen liseleri de. hepsinde kötü örnekler mevcut

Yalnis.. siz iyi oldugunu dusundugunuz icin durmadan sayilarini arttirdiginiz bir yeri bu sekilde gecistiremezsiniz.. fen lisesi ogrencilerine allah sayisini arttirsin demiyorsaniz imam hatierin cok daha iyi oldugunuzu dusundugunuz anlamina gelir bu.. bende diyorum ki degil, o yuzden sayilari azaltilip teftis edilmeli.. ne demek istedigimi bes on senede artan garip cemaatlerden anlayacaksiniz ama is isten gececek..

Herşeye anlamadan bilmeden düşünmeden kafa sallamayın her halta evet demeyin arada kendiniz için Hayır diyebilmeyi öğrenin artık ...
Küçük Adamlar Küçük Kadınlar olmayın . Birey olun .
Bu arada tavsiyemdir şu kitabı okuyun . Din ile siyaseti birbirine karıştırmayın . Allah muhafaza günaha girersiniz..

Niye yollasın?
Çocuk imam olmak istemiyorsa ozellikle, amacı dini bir meslek değilse neden yollayalim?
Keman çalmasını istiyorum diye güzel sanatlara yollamadigim gibi imam hatip'e de yollamam.

E kafası matematiğe, fene basan çocuk ne diye imam hatipe gitsin ki? Tabii ki düşük profiller toplanacak oraya.
Ay kızlar güldürdünüz beni :-)
Neyin kafası sizdeki.
İmam hatipler sadece imam değil, imamlık bilgisi ile dolu tümm meslekleri çıkarıyor maşallah.
Kaldıki cenazelerinizi bile onlarsız kaldıramadığınız imamlık mesleğine kör bakmanız hiç hoş değil.:duduk:

Yalnis.. siz iyi oldugunu dusundugunuz icin durmadan sayilarini arttirdiginiz bir yeri bu sekilde gecistiremezsiniz.. fen lisesi ogrencilerine allah sayisini arttirsin demiyorsaniz imam hatierin cok daha iyi oldugunuzu dusundugunuz anlamina gelir bu.. bende diyorum ki degil, o yuzden sayilari azaltilip teftis edilmeli.. ne demek istedigimi bes on senede artan garip cemaatlerden anlayacaksiniz ama is isten gececek..
ben sayılarının artırılmasını hiç savunmadım.

Ay kızlar güldürdünüz beni :-)
Neyin kafası sizdeki.
İmam hatipler sadece imam değil, imamlık bilgisi ile dolu tümm meslekleri çıkarıyor maşallah.
Kaldıki cenazelerinizi bile onlarsız kaldıramadığınız imamlık mesleğine kör bakmanız hiç hoş değil.:duduk:

Ben doktorumun iman gücüyle alakadar değilim. Beni değil onu bağlar. İster müslüman ister hıristiyan ister putatapar olsun benim için hiç önemli değil mesleğinde iyi olsun yeter. Bana ne onun imanından?
Önemli olan mesleğinde başarısı.
Bunun için de mesleğğini öğreneceği okul önemli imam hatip mezunu olması değil.

Sadece size yazmadim yukarida yazanlar vardi onlari da kattim ama cepten ve yemek yerken bu kadar toparlayabildim :)
benden alıntılayınca bana sandım. Allah hakeden okulların sayısını arttırsın diyelim o zaman. afiyet olsun bu arada :)

Gönül ister ki fen liselilerin de sayısı artsın,İmam Hatipten konu açıldı ,o yüzden öyle yazdım(taş bana idi galiba)

Gönül ister ki fen liselilerin de sayısı artsın,İmam Hatipten konu açıldı ,o yüzden öyle yazdım(taş bana idi galiba)

Acik soyleyeyim nicklere bakmadan alintiliyorum simdi seninkine baktim deynep, tas atmadim cidden yazdim.. sayilari kontrol altina alinip cok ciddi denetlemeler gelmeli..

İmam hatip mezunlari hayatimizi mi kolaylastiriyormus?
Bizim egitim sistemimizde sorun var kesinlikle. İman hatip mezunu imam olsun hafiz olsun. Nasil tip okuyan doktor oluyorsa, bu kadar duz bir mantik. Benim doktorumun icindeki iman gucunden bana ne ,isterse sogan zarina tapsin. Umurumda degil.
İste hep bu degisik dusunceler yuzunden gelisemiyoruz.

Hop hop hop....
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. Kazen Kazen bi bakın artık buraya
Burası iyice karışmış
Siyasetten imam hatiplere gitmiş konu.
Pardonda kimse imamhatipleri aşağılayamaz.imamhatiplerden sadece imam çıkmıyor.bu ne geri kafalılık.
Öğretmen mühendis sağlıkçı imam kuran kursu hocası ve daha bir sürü meslek çıkıyor.

Bilmiyorsanız öğrenin.konuşmayım dedim ama saygısızlığınıza tahammül edemedim.
Sizi ne ilgilendiriyor göndermeyin çocuğunu bu okullara.ama gönderenlerede saygı duyun sadece SAYGI...
en çokta zorunuza giden imam hatipli bir Cumhurbaşkanı olması.

Son mesajımdır.kimseye cevap vermicem.

Acik soyleyeyim nicklere bakmadan alintiliyorum simdi seninkine baktim deynep, tas atmadim cidden yazdim.. sayilari kontrol altina alinip cok ciddi denetlemeler gelmeli..
Denetlemeler sadece oraya değil,her okula gelmeli.Okula kadar gelen uyuşturucular,tacizleri görüyoruz.Kimbilir belki de aileler İmam Hatipleri güvenilir bulduğu için,korktukları için tercih ediyorlar.Hele ki kız çocuğuysa.Kişisel düşüncem ,aileler istediği için İmam Hatipe giden çocuklar başarılı olamıyor.Başarısızlığın faturasını aileye atıyor.

Back