- 28 Kasım 2010
- 41.764
- 138.333
- 798
Ölünce gelip gömüyorlar ya ,sanirim o vesileyle hayatimiz kolaylasiyorHayatının her köşesinde olan ve hayatını kolaylaştıran imamhatipliler kimmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölünce gelip gömüyorlar ya ,sanirim o vesileyle hayatimiz kolaylasiyorHayatının her köşesinde olan ve hayatını kolaylaştıran imamhatipliler kimmiş
Ataturk müfredat tan kaldirilmadi ilkokul 1.sinifta kim oldugunu ogrenecekler 2. Sinifta hayatini 3.sinifta yaptigi hizmetleri ogrenecekler bunlarin hepsi abarti istediginizi dusunun istediginizi oylayin tabikide fakat hakkinin hakkini verin dogru konusun dogru yonlendirin insanlariAtatürk müfredattan kaldırıldı ama sorsan rejim değişikliği olmayacak yeaaa. Nereden biliyorsun? Çözüm sürecinde de bir daha analar ağlamayacaktı. Sonuç?. Kurbağa kardeşim haşlanıyorsun farkına var artık. Yarın çok geç olacak
Dün bi milletvekili konuşması dinledim. Cumhurbaşkanı yardımcıları da uber yetkili olacakmış.Bu çok tehlikeli değil mi?
Valla onu bilmiyorum. Ama okuduklarımdan ilk başkanlık seçimi 2019da olacak diye çıkardımBaskan icin secim olacak mi koronfol? Yoksa rte direkt mi olacak?
Valla onu bilmiyorum. Ama okuduklarımdan ilk başkanlık seçimi 2019da olacak diye çıkardım
neden?Ha yani hemen yururluge girmiyor bu durumda Fevzioglu gibi biri de aday olabilir, dusunmek gerek.. gerci ben severim kendisini cidden dusunebilirim
neden?
Şu da var. Arapça öğretmeninin ingilizce öğretmeninden farkı yok. İkisi de yabancı dil, ikisi de yabancı dil öğretmeni.Ben hayatimda ilk ve son kez Arapca ogretmenim tqrafindan taciz edildim mesela.. ve o kadar kucuktum ki yillar sonra kiz arkadasim ile konusurken adamin goz altina alindigini soylediklerinde ayni seyleri yasadigimizi hatirladik..
basari kistasinin ne oldugu da belli degil, mesela ogretmen olmak basari mi hele hele bu kadar acikta ogretmen varken? Degil. Imam hatiplerden basarili ogrenci cikmasi imkansiz, cunku ogrenci profili ortada (iclerinden biri oldugum icin rahat yaziyorum) bilim adami cikmaz oradan, cikan ogretmen kendini basarili gorur.. ha benim gibi lanet gelsin deyip de kendini farkli dallara atarsan yazilimci falan cikiyor,benden cikti mesela :)
Yatılı kısmı cihat müziğiyle kaldırılıyor namaza.
Hangi değişim Allah aşkına ya.
Uzaktan yazmıyorum gördüğümü yazıyorum.
Dünyanın en basit sınav sorularını cevaplayan üç beş çocuk var sadece koca okulda.
Adam gibi bölümü kazanan on çocuk beş yüz kişilik okulda. Buna seviniyorlar okul yönetimi olarak o kadar basarisizlar.
eşim 3 yıl o yatılı imam hatiplerde okumuş mesela.
zoru başarmış, anne ve babası hacı olan, 7 sülalesi dindar eşimi ateist yapmışlar
anlattıklarını dinlemek bile psikoloji bozacak cinsten...
Şu da var. Arapça öğretmeninin ingilizce öğretmeninden farkı yok. İkisi de yabancı dil, ikisi de yabancı dil öğretmeni.
Aslında kızdıklarınız size seçtiğiniz siyasetçilerden daha yakın ama bunu anlayamayacak kadar körüz ve hep beraber ölüme gidiyoruz.
Bu arada bu referandum ile ilgili bir soru var kafamda.. gececegini dusunmuyorum ya gecti diyelim referandum da, rte hemen baskan mi oluyor yoksa baskanlik secimi mi yapilacak 2019 da?
Bu, bu, bu! Bir kk klasiğini de yazayım "Altına imzamı atarım"
2019. Yani RTE nin başkan olacağının garantisi de yok.
Bence olmayacak da zaten o zaman vay ne ettik dumuruna uğrayacak millet ama bakalım.
Valla eşim yetişkin insan o bile gün sayıyor. Bir an önce normal bir okula atanmak içim. Tahmin ederim
Meşhur kötü kedi seroryu çizen Bülent üstün de ateist olan bir imam hatipli. O da çok iyi anmaz orayı yazılarında.
Bu, bu, bu! Bir kk klasiğini de yazayım "Altına imzamı atarım"
2019. Yani RTE nin başkan olacağının garantisi de yok.
Bence olmayacak da zaten o zaman vay ne ettik dumuruna uğrayacak millet ama bakalım.
Burada evet diyecek olanlarin yuzde 95'i RTE yi baskan yapmak icin oyluyor cunku, ama olmama ihtimali de var.. bu kadar yetkiyi baska birine vereceklerse valla helal olsun..