- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendi gibi düşünmeyenlere; koyun, ot beyin, cahil, neye evet dediğini bilmeyen diye nitelendirip hakaret eden bir zihniyet ''hayır'' dediği için bile "EVET" demem yeterli bir sebep.
Denetlemeler sadece oraya değil,her okula gelmeli.Okula kadar gelen uyuşturucular,tacizleri görüyoruz.Kimbilir belki de aileler İmam Hatipleri güvenilir bulduğu için,korktukları için tercih ediyorlar.Hele ki kız çocuğuysa.Kişisel düşüncem ,aileler istediği için İmam Hatipe giden çocuklar başarılı olamıyor.Başarısızlığın faturasını aileye atıyor.
İnat için evet demiyorum, burda yapılan hakarete vurgu yaptığımı anlamıyorsunuz sanırım.Sırf inat uğruna, neye evet dediğini iyice okumadan, sonuçlarını düşünmeden verilen o oylar en çok da yine sizlerin başınızı ağrıtacak.
Hep beraber belirsiz bir sona gideceğiz. Ve sırf bu inat için düşünmeden karar verenler yüzünden olacak.
Dilerim o zaman pişman olduğunuzda biraz olsun anlarsınız.
Dileğim bu.
Çünkü şu an ekonomik kriz hepimizin belini büktü, o siyasetçilerin hiç birini değil bizi etkiledi.
Terör jammerlarla gezen korunanları değil sokakta gezen bizlere vuruyor en çok.
Yine yanan biz olacağız.
Sırf inat için oy verdiğiniz insanlar değil. Sen ben, kızdığınız hayırcılar, bizim kızdığımız evetçiler. Hep beraber biz bunun sorumluluğunu ödeyeceğiz.
O zaman çok geç olacak. Yazık.
Aslında kızdıklarınız size seçtiğiniz siyasetçilerden daha yakın ama bunu anlayamayacak kadar körüz ve hep beraber ölüme gidiyoruz.
Sen anlatsaydın da ben de sormasaydım deseydim ki öyle bişi olmazdı zaten dimi?Cok uzun anlatmak isterim ama keske sormasaydim dersiniz :) sadece su kadarini soyleyeyim, su an devletin yana yakila mucadele ediyor gorundugu olusum basta olmak uzere diger butun zararli olusumlarin cikis yeridir.. bulasmayanin da canina ot tikiyorlardi 6 senede.. oyle disaridan gorundugu gibi degil ici de disi da gireni yakiyor..
İmam Hatipliler başarısız zaten bu okulların bu kadar çoğalmasının sebebi bilimde fende başarılı öğrenciler yetiştirmek değil. Dindar nesil yetiştirmek. Onda da aşırı başarısızlar. Bir gitseler İmam Hatip Liselerine gerçekle yüzleşirler.Imam hatipliyim bana giren cikan bir sey yok yani.. abdest almayi bilmeyen ilahiyatcilardan girip, en baba ateist Matematik ogretmenlerinden cikarim istersen Nun :) imam hatililer basarili degil degil degil.. allah sayilarini arttirsin diye dua edeceginize neden bu cocuklar 40 soruda 2 net cikariyor deyin mesela.. ya da teog da bilmem kacinci olan bu cocuklarimizin kac tanesi egitimine yine imam hatipte devam ediyor, normal olarak bu kadar basarili bir okulsa orada devam etmeleri gerek degil mi? Ben buraya pisa sonucunu birakacagim da cepten zor sen kendin bul bir zahmet haydin![]()
Sen anlatsaydın da ben de sormasaydım deseydim ki öyle bişi olmazdı zaten dimi?
Çünkü anlatıcak uzun bişii yok sende.
O zararlı oluşumlar imam hatiplerden değil de batı maşası olan beyni yıkanmış batı hayranlarından çıkmıştır canım.
Hatta dilerseniz açık oylama yapalım .....
bu arada 2 oy geldi bile ....
İmam Hatipliler başarısız zaten bu okulların bu kadar çoğalmasının sebebi bilimde fende başarılı öğrenciler yetiştirmek değil. Dindar nesil yetiştirmek. Onda da aşırı başarısızlar. Bir gitseler İmam Hatip Liselerine gerçekle yüzleşirler.
KOnu imamhatiplere nerden geldi ya la
İnat için evet demiyorum, burda yapılan hakarete vurgu yaptığımı anlamıyorsunuz sanırım.
Evet diyorum ve bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim, hayır diyenlerin vermek zorunda olmadığı gibi.
İnat uğruna kimin ne oy verdiği ortada.
Hayatının her köşesinde olan ve hayatını kolaylaştıran imamhatipliler kimmişCok uzun anlatmak isterim ama keske sormasaydim dersiniz :) sadece su kadarini soyleyeyim, su an devletin yana yakila mucadele ediyor gorundugu olusum basta olmak uzere diger butun zararli olusumlarin cikis yeridir.. bulasmayanin da canina ot tikiyorlardi 6 senede.. oyle disaridan gorundugu gibi degil ici de disi da gireni yakiyor..
Hayatının her köşesinde olan ve hayatını kolaylaştıran imamhatipliler kimmiş
Evet işte onda da başarısızlar. Benim ablamda Bakırköy imamhatipe gitmişti ortaokulda. Neler gördük ne sen sor ne ben anlatayım. Şuanki durumları da aynı maalesef.Sorun su dindar da olamiyorlar.. neyse bu konu cok su goturur, evet arkadaslar imam hatipler sahane lutfen cocuklarinizi oraya gonderin en azindan veli ortaminda sizin gibilerle karsilasmayalim bakin allahin adini verdim :)
Evet işte onda da başarısızlar. Benim ablamda Bakırköy imamhatipe gitmişti ortaokulda. Neler gördük ne sen sor ne ben anlatayım. Şuanki durumları da aynı maalesef.
Evet işte onda da başarısızlar. Benim ablamda Bakırköy imamhatipe gitmişti ortaokulda. Neler gördük ne sen sor ne ben anlatayım. Şuanki durumları da aynı maalesef.
UNuttumablan kac mezunu?![]()