• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kendi gibi düşünmeyenlere; koyun, ot beyin, cahil, neye evet dediğini bilmeyen diye nitelendirip hakaret eden bir zihniyet ''hayır'' dediği için bile "EVET" demem yeterli bir sebep.

burda devletin yönetimine dair bir referandum ile ilgili anket var.
ama konu nedense hep, din, imam hatip, dinsizlik vs. bunun üzerinden gidiyor.
neden acaba

Kendi gibi düşünmeyenlere; koyun, ot beyin, cahil, neye evet dediğini bilmeyen diye nitelendirip hakaret eden bir zihniyet ''hayır'' dediği için bile "EVET" demem yeterli bir sebep.

Sırf inat uğruna, neye evet dediğini iyice okumadan, sonuçlarını düşünmeden verilen o oylar en çok da yine sizlerin başınızı ağrıtacak.
Hep beraber belirsiz bir sona gideceğiz. Ve sırf bu inat için düşünmeden karar verenler yüzünden olacak.
Dilerim o zaman pişman olduğunuzda biraz olsun anlarsınız.
Dileğim bu.
Çünkü şu an ekonomik kriz hepimizin belini büktü, o siyasetçilerin hiç birini değil bizi etkiledi.
Terör jammerlarla gezen korunanları değil sokakta gezen bizlere vuruyor en çok.
Yine yanan biz olacağız.
Sırf inat için oy verdiğiniz insanlar değil. Sen ben, kızdığınız hayırcılar, bizim kızdığımız evetçiler. Hep beraber biz bunun sorumluluğunu ödeyeceğiz.
O zaman çok geç olacak. Yazık.
Aslında kızdıklarınız size seçtiğiniz siyasetçilerden daha yakın ama bunu anlayamayacak kadar körüz ve hep beraber ölüme gidiyoruz.

Denetlemeler sadece oraya değil,her okula gelmeli.Okula kadar gelen uyuşturucular,tacizleri görüyoruz.Kimbilir belki de aileler İmam Hatipleri güvenilir bulduğu için,korktukları için tercih ediyorlar.Hele ki kız çocuğuysa.Kişisel düşüncem ,aileler istediği için İmam Hatipe giden çocuklar başarılı olamıyor.Başarısızlığın faturasını aileye atıyor.

Ben hayatimda ilk ve son kez Arapca ogretmenim tqrafindan taciz edildim mesela.. ve o kadar kucuktum ki yillar sonra kiz arkadasim ile konusurken adamin goz altina alindigini soylediklerinde ayni seyleri yasadigimizi hatirladik..
basari kistasinin ne oldugu da belli degil, mesela ogretmen olmak basari mi hele hele bu kadar acikta ogretmen varken? Degil. Imam hatiplerden basarili ogrenci cikmasi imkansiz, cunku ogrenci profili ortada (iclerinden biri oldugum icin rahat yaziyorum) bilim adami cikmaz oradan, cikan ogretmen kendini basarili gorur.. ha benim gibi lanet gelsin deyip de kendini farkli dallara atarsan yazilimci falan cikiyor,benden cikti mesela :)

Bu arada bu referandum ile ilgili bir soru var kafamda.. gececegini dusunmuyorum ya gecti diyelim referandum da, rte hemen baskan mi oluyor yoksa baskanlik secimi mi yapilacak 2019 da?

Sırf inat uğruna, neye evet dediğini iyice okumadan, sonuçlarını düşünmeden verilen o oylar en çok da yine sizlerin başınızı ağrıtacak.
Hep beraber belirsiz bir sona gideceğiz. Ve sırf bu inat için düşünmeden karar verenler yüzünden olacak.
Dilerim o zaman pişman olduğunuzda biraz olsun anlarsınız.
Dileğim bu.
Çünkü şu an ekonomik kriz hepimizin belini büktü, o siyasetçilerin hiç birini değil bizi etkiledi.
Terör jammerlarla gezen korunanları değil sokakta gezen bizlere vuruyor en çok.
Yine yanan biz olacağız.
Sırf inat için oy verdiğiniz insanlar değil. Sen ben, kızdığınız hayırcılar, bizim kızdığımız evetçiler. Hep beraber biz bunun sorumluluğunu ödeyeceğiz.
O zaman çok geç olacak. Yazık.
Aslında kızdıklarınız size seçtiğiniz siyasetçilerden daha yakın ama bunu anlayamayacak kadar körüz ve hep beraber ölüme gidiyoruz.
İnat için evet demiyorum, burda yapılan hakarete vurgu yaptığımı anlamıyorsunuz sanırım.
Evet diyorum ve bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim, hayır diyenlerin vermek zorunda olmadığı gibi.
İnat uğruna kimin ne oy verdiği ortada.

Cok uzun anlatmak isterim ama keske sormasaydim dersiniz :) sadece su kadarini soyleyeyim, su an devletin yana yakila mucadele ediyor gorundugu olusum basta olmak uzere diger butun zararli olusumlarin cikis yeridir.. bulasmayanin da canina ot tikiyorlardi 6 senede.. oyle disaridan gorundugu gibi degil ici de disi da gireni yakiyor..
Sen anlatsaydın da ben de sormasaydım deseydim ki öyle bişi olmazdı zaten dimi?
Çünkü anlatıcak uzun bişii yok sende.
O zararlı oluşumlar imam hatiplerden değil de batı maşası olan beyni yıkanmış batı hayranlarından çıkmıştır canım.

Imam hatipliyim bana giren cikan bir sey yok yani.. abdest almayi bilmeyen ilahiyatcilardan girip, en baba ateist Matematik ogretmenlerinden cikarim istersen Nun :) imam hatililer basarili degil degil degil.. allah sayilarini arttirsin diye dua edeceginize neden bu cocuklar 40 soruda 2 net cikariyor deyin mesela.. ya da teog da bilmem kacinci olan bu cocuklarimizin kac tanesi egitimine yine imam hatipte devam ediyor, normal olarak bu kadar basarili bir okulsa orada devam etmeleri gerek degil mi? Ben buraya pisa sonucunu birakacagim da cepten zor sen kendin bul bir zahmet haydin :KK53:
İmam Hatipliler başarısız zaten bu okulların bu kadar çoğalmasının sebebi bilimde fende başarılı öğrenciler yetiştirmek değil. Dindar nesil yetiştirmek. Onda da aşırı başarısızlar. Bir gitseler İmam Hatip Liselerine gerçekle yüzleşirler.

KOnu imamhatiplere nerden geldi ya la

Sen anlatsaydın da ben de sormasaydım deseydim ki öyle bişi olmazdı zaten dimi?
Çünkü anlatıcak uzun bişii yok sende.
O zararlı oluşumlar imam hatiplerden değil de batı maşası olan beyni yıkanmış batı hayranlarından çıkmıştır canım.

Imam hatipli misiniz? Degilseniz tartismayalim.. ben iceriden yaziyorum siz ise utopyanizdan :)

Hatta dilerseniz açık oylama yapalım .....

bu arada 2 oy geldi bile ....

Kesinlikle Hayır sonuna kadar Hayır. Nice şehitlerin kanları ile kurulmuş bu Cumhuriyet, halkın hic bir çıkarı bulunmayan, terörü bitirmeye yönelik hic bir madde içermeyen, yanlız kendi çıkarları için uğraşan bir adamın tekeline verilemez.
Hayır Hayır Hayır

İmam Hatipliler başarısız zaten bu okulların bu kadar çoğalmasının sebebi bilimde fende başarılı öğrenciler yetiştirmek değil. Dindar nesil yetiştirmek. Onda da aşırı başarısızlar. Bir gitseler İmam Hatip Liselerine gerçekle yüzleşirler.

KOnu imamhatiplere nerden geldi ya la

Sorun su dindar da olamiyorlar.. neyse bu konu cok su goturur, evet arkadaslar imam hatipler sahane lutfen cocuklarinizi oraya gonderin en azindan veli ortaminda sizin gibilerle karsilasmayalim bakin allahin adini verdim :)

İnat için evet demiyorum, burda yapılan hakarete vurgu yaptığımı anlamıyorsunuz sanırım.
Evet diyorum ve bunun hesabını kimseye vermek zorunda değilim, hayır diyenlerin vermek zorunda olmadığı gibi.
İnat uğruna kimin ne oy verdiği ortada.

Kendi adıma ben yürütme yargı ve yasama tek kişinin eline bırakılamaz diye hayır diyeceğim.
Bu kişi babam olsa kardeşim olsa yine hayır derdim.
Önce partisinden aday olacak kişileri seçip, sonra meclis kafasına uymazsa kapatmasını ve tekrar seçime götürmesini istemediğimden. Çünkü bir süre sonra meclis kapanmasın diye huyuna gidecek, seçilmek için o tek kişinin dediğini dinleyen bir yasama olacak.
Bizim vergilerimizin kullanılacağı yerleri de tek kişinin belirlemesini istemem yine aynı şekilde Bütçe denetlenemeyeceği için de hayır diyeceğim.
Aynı şekilde yargı yolu kendi seçtiği vekillerinin olur da kapatılma korkusuna karşı 400 oy verebilirlerse açılabilecel ki bu arada yargıçlar da yine o kişi seçecek. Bir anlamda kendi seçtikleri yargıya yollarsa yine kendi seçtikleri yargılayacak.
Bu da hiç demokratik değil.
Komple tüm ülkeyi babam olsa bu kadar yönetmesini istemem.
Sırf bu nedenle de hayır diyeceğim.
Geçerli pek çok sebep olduğu için gönül rahatlığıyla sayabiliyorum.
Ona sinir olduğumdan bunu dediklerinden değil yani. Halkın elinden tüm yetkiler alındığı için hayır diyuorum

Cok uzun anlatmak isterim ama keske sormasaydim dersiniz :) sadece su kadarini soyleyeyim, su an devletin yana yakila mucadele ediyor gorundugu olusum basta olmak uzere diger butun zararli olusumlarin cikis yeridir.. bulasmayanin da canina ot tikiyorlardi 6 senede.. oyle disaridan gorundugu gibi degil ici de disi da gireni yakiyor..
Hayatının her köşesinde olan ve hayatını kolaylaştıran imamhatipliler kimmiş

Sorun su dindar da olamiyorlar.. neyse bu konu cok su goturur, evet arkadaslar imam hatipler sahane lutfen cocuklarinizi oraya gonderin en azindan veli ortaminda sizin gibilerle karsilasmayalim bakin allahin adini verdim :)
Evet işte onda da başarısızlar. Benim ablamda Bakırköy imamhatipe gitmişti ortaokulda. Neler gördük ne sen sor ne ben anlatayım. Şuanki durumları da aynı maalesef.

Back