Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
helal olsun çocuklarımıza
Helal olsun ya maşallah hepsine. İnşallah daha da iyi olsunlar. Her çocuk gibi başarılara ulaşsınlar. Bunu demek bu kadar mı zor? İnşallah maşallah diyerek dalga geçeceğine destekle ve tebrik et. Bu insanı daha insani yapar. Yüceltir. Konu imam hatip olunca mı insan ağız kabızı oluyor?

Niye yollasın?
Çocuk imam olmak istemiyorsa ozellikle, amacı dini bir meslek değilse neden yollayalim?
Keman çalmasını istiyorum diye güzel sanatlara yollamadigim gibi imam hatip'e de yollamam.
sadece imam olmak isteyen çocuk mu imam hatibe gönderilir veya gönderilmeli? o zaman neden türkçe, matematik, ingilizce dersi veriliyor imam hatipte? yahu ben ilk sınıfta haftada 12 saat ingilizce dersi gördüm. arapçadan hadisten siyerden fazla gördüm. imam hatipten çıkan imam olacak diye bi kaide yok. değiştirin algılarınızı. imam hatipten çıkan istediği mesleği seçer. bu kadar basit.

Neden ama işte?
Bu müziğe ilgisi var doktor olmak istiyor ama güzel sanatlara yollamak gibi çünkü.
Müziği ilgisi varsa ama doktor olmak istiyorsa Fen lisesine yollar kursa yollarım özel hobisi icin. Bu kadar basit yani.

Peki..

verdikleri linki incelediğimde şunu gördüm. akşam liseleri, ticaret liseleri en sonda. ama adlarını bile anmayıp direk imam hatip en sonda diye çıkıveriyorlar işin içinden.

Başbakan,cumhurbaşkanı bile olabilir.

Canım arapça kuran fıkıh derslerinin ağır olduğunu söylüyosun demekki bu dersleri hiç görmedin bilmiyosun.
Zira fen matematik gibi sayısal içerikli dersler çok daha ağır.
Çocuklar araya serpiştirilen kuran arapça fıkıh dersleri ile beyinlerine nefes aldırırlar aslında. Matematiği de feni de daha iyi anlarlar.
Kuran Allahın kelamı. Öğrenmesi değil manevi yönü ağır.
Sen tamamiyle yanlış anlamışsın tatlım.

Imam hatipliyim bana giren cikan bir sey yok yani.. abdest almayi bilmeyen ilahiyatcilardan girip, en baba ateist Matematik ogretmenlerinden cikarim istersen Nun :) imam hatililer basarili degil degil degil.. allah sayilarini arttirsin diye dua edeceginize neden bu cocuklar 40 soruda 2 net cikariyor deyin mesela.. ya da teog da bilmem kacinci olan bu cocuklarimizin kac tanesi egitimine yine imam hatipte devam ediyor, normal olarak bu kadar basarili bir okulsa orada devam etmeleri gerek degil mi? Ben buraya pisa sonucunu birakacagim da cepten zor sen kendin bul bir zahmet haydin

"Onlar solcu, onlar ateist" "reyhanlı da 53 sunni vatandaşımız katledildi" "onlar istese de yapıcaz, istemese de yapıcaz" ve daha niceleri. Eğer ki gelirse bu sistem. Tvlerde biipp lenen seslerden ibaret olucaz herbirimiz!

verdikleri linki incelediğimde şunu gördüm. akşam liseleri, ticaret liseleri en sonda. ama adlarını bile anmayıp direk imam hatip en sonda diye çıkıveriyorlar işin içinden.
Yani görüyorsunuz sizde. Konu başarısızlık veya başarı değil. Konu imam hatip.

her çocuk fen lisesini kazanamıyor malesef

Ben anlamak istemiyorum. Kocam da ben de ateistiz ve çocuk yapınca da dini bir egitim asla almayacak haliyle.
Siz beni yanlış anlamışsınız belli ki "tatlim" diyebileceğimiz samimiyetimiz de yok.

Dünyanın en sevimli imam hatip lisesi mezunu office kesinlikle.
Valla diyorum ya eşim imam hatipte çalışmaya basladi simdi asla ama asla bir daha girmem kapısından dedi.
Şimdi motor meslek yazarım en azından sadece abaza olurlar sadece diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…