- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye göre suçtur hanimefendi???
milletvekilimiyim?? basbakanmiyim? CUMHURBASKANIMIYIM??
benim ne yetkim var??
tipki sizinde yetkinizin olmadigi gibi!!
yapinda görün diyene yapsinlarda gör demek mi suc??
Dokunmaya kalkan da sonuçlarına razı gelir.
Az önce instangramda söyle bir yazı gördüm ; başkanlığa evet mi hayır mı diye sormuşlar.
Birkaç kişi şöyle demiş :
Kadroları vermesseniz hayır diyecegiz.
Bu mu senin ülkenin geleceği için oy verme kriterin. İnsan biraz utanır şunu yazmaya. Ben utandım.
Evet bu.
Bugün hayır diyeceğim diyen halkın çoğunluğu ekonomik sebeplerle hayır diyor
Bizde hangi sistem, hangi hükümet ideolojiyle değişti ki şimdi değişsin
![]()
bu cümleye o kadar çok katılıyorum kiBizde hangi sistem, hangi hükümet ideolojiyle değişti ki şimdi değişsin
ben sana vatan haini demedim demem de desem ne geçecek elime??Ben yap göreyim demem, hakim der onu.
Aynı şeyi dedik. Suç arkadaşım, değiştiremezsin.
Şimdi o arkadaş akpli olunca vatansever oldu, ben apolitiğim vatan haini oldum.
Şimdi ayrıştırıcılığı kim yaptı?
neye göre suçtur hanimefendi???
milletvekilimiyim?? basbakanmiyim? CUMHURBASKANIMIYIM??
benim ne yetkim var??
tipki sizinde yetkinizin olmadigi gibi!!
yapinda görün diyene yapsinlarda gör demek mi suc??
o halde bunu neden sade bir sekilde yazmadin?Ben yapın da görün demedim.
Yapanlar sonuçlarına katlanır dedim.
Ortada bir suç var, hukuk varsa bir cezası da olur.
Bu da sonucudur.
Mesajımı alıntılayayım
Sözleri istediğimiz gibi alıp çarpıtmayalım.
Neyi oylayacagini bilmiyorsan neye hayir diyeceksin peki.80 anayasasına hayır diyen babanın çocuğu olarak buna da hayır diyeceğim
Ama neye evet, neye hayır diyeceğimi bilmiyorum. Yangından mal kaçırıyorlar.
Dağdaki çoban evet diyorsa Benim hayır demem lazım ( tek çıkardığım sonuç bu)![]()
dağdaki çoban müslüman isen senin din kardeşin uslub daha iyi olabilir80 anayasasına hayır diyen babanın çocuğu olarak buna da hayır diyeceğim
Ama neye evet, neye hayır diyeceğimi bilmiyorum. Yangından mal kaçırıyorlar.
Dağdaki çoban evet diyorsa Benim hayır demem lazım ( tek çıkardığım sonuç bu)![]()
okuduğunzda anlayamadığınız o kadar küçük yenilikler için ülke birbirine girdi bende mesela bir vatandaş olarak seçilme yaşının 18 e düşürülmesi için neden hurra birbirlerine girdiler onu anlamadım. maalesef ülke olarak okumadan anlamadan sinirlenme gibi bir özelliğimiz varyalnız değilsiniz.... kendinizi kötü hissetmeyin...
yok artik ya.
zina yasak olsaydı genelevler kapatilsaydi yine ilk bagiranlar ak parti karsitlari olacakti!
bu kadar ikiyüzlülükte cok fazla ama!
adam cumhuyeti şahlandırsa sırf bla bla bla diye sevmeyen adamlar var...anladı herkesNeden utanayimki oyum sonuna kadar evet cumhurumuza reisimizin bir bildiği vardır elbette çok büyük oyunlar var vatanını milletini düşünen siyaseti bırakır evet der başka adammi var hani gösterin ülkeyi yönetecek onun için sonuna kadar reis diorm evet diorum cocuklarimin geleceği diorum
Su 100sayfalik yorumda en aciklayici ve mantikli yazan sizi gordugum icin ayrica tesrkkur etmek istedim.Normalde siyaset ilgi alanıma bile girmez apolitik takılan barışçıl biri olarak tanımlıyorum kendimi,ama bu sene aldığım Türk Anayasa Hukuku dersi yüzünden kavramlardan çoğuna hakimim, ülkemiz 1921 ( kurtuluş dönemi) anayasasından beri tekli yönetim uygulanmamakta ve o dönemdede yine güç tek kişide değil topluca Millet Meclisinde yani bakanlarda toplanmıştı, dönemin şartları gereği hızlı karar alınmalıydı savaş dönemi, şartlar zor ve ağırdı, hızlı karar vermek elzemdi, neyse lafın kısası o dönemde bile Atatürk tek erk değildi!
Günümüze bakarsak tamam ekonomik olarak şuan çok parlak bir dönem değil, terör olayları arttı, bir savaş dönemiyle kıyaslanamasada (çok sükür) pekte kolay günler geçirmiyoruz ama monokratik yani tek bir kişinin iktidar olduğu ülkemizde en son 1909 öncesi görülen bir sisteme geçmek ne derece mantıklı ? Tek bir kişinin bakış açısıyla koca sistemi değiştirebilmesi ne derece mantıklı? Şuan muhafazakar, sağcı dediğimiz bir kesim iktidar ve yaptırımları o yönde ilerliyor, peki yarın bambaşka biri geldiğinde tüm sistemi değiştirebileceğinin farkında mısınız ? Kararınızı verirken şuan iktidara duyduğunuz sevgiyle değilde yerinde solcu bir lider olsaydı ona vatanınız üzerinde tüm hakları kullanma yetkisi verirmiydiniz ?
tek bişey soracağım bugüne kadar bütün maddeleri okuyarak ve anlayacak mı oy kullandınız o zman iktidar kimse maddelere dayanarak haklarını kullanarak ne yapacağını biliyormuydunuz tamamen.....Bu mesajiniz benim postuma ithafen olmus. Evet, ben yine bagiracaktim. Belirsizlik altinda karar vermemiz bekleniyor. Kac kisi degistirilmek istenen maddelerle, iktidarin hedefledigi seyleri bir baskasinin aciklamasina gerek duymadan anlayabildi? Peki size soruyorum o zaman bir insan bilim, sanat, ekonomi, eğitim gibi konularda tek basina saglikli karar verebilir mi? Karar verecek cumhurbaskani bugun ve onumuzdeki 10 yil akpli olabilir ama ya isler degisir yarin chpli bir cumhurbaskani herseye tek basina karar verme yetkisine sahip olursa? Bu açıdan hic düşündünüz mü?
dağdaki çoban müslüman isen senin din kardeşin uslub daha iyi olabilir
Aynen cnm katiliorum keMal kilictaroglu turkiyeyi kurtarir ya hep bi reis dusmanligi var yazikadam cumhuyeti şahlandırsa sırf bla bla bla diye sevmeyen adamlar var...anladı herkes