- 21 Ekim 2016
- 77
- 31
- 18
- 34
ülkemde lazı da var çerkezi de alevisi de var BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYZ sözünü çokca duydum duyuyorum.bu kelimeleri kendisi çokca bu cümlede kullanır dinlemenizi tavsiye ederim o öğrenci dağa çıkanı savunuyorsa o değil öğrenci vekail olsa bugün içeri girer girmeli o öğrenci hakaratla yalanla sırf provakatörlük yapıyorsa benim ülkemin iç huzuru için gerçekten demokratik bir ülkeyse bu ülke o öğrenci yine içeri girmeli bu beim kanım vatan hainliği bir görüş değildir bana göre olamaz herkez her partilisi hatta terör örgütünü destekleyeni bile düne kadar bu ülkede burs alıyordu öğrencilerden bahsediyorum ki bana göre hak etmedikleri halde yani benim özgürlük anlayışımda terör örgütüne destek veren bir insanın yeri okul değildi sözde özgürlükçü sistem bunu gerektiriyordu maalesef inş değişecek zamanla o günlerde gelecek.Kaç gazeteci, akademisyen, öğrenci karşıt görüş olduğu için tutuklandı haberiniz var mı ?
Afedersiniz Ermeni diyen kimdi?
Biliyorsunuz Alevi diyen kimdi?
Evet , hanımefendi kim tek adam ise ülkede kendinden farklı olanları istemicek. Başka türlüsü imkansız.