• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Kaç gazeteci, akademisyen, öğrenci karşıt görüş olduğu için tutuklandı haberiniz var mı ?

Afedersiniz Ermeni diyen kimdi?
Biliyorsunuz Alevi diyen kimdi?

Evet , hanımefendi kim tek adam ise ülkede kendinden farklı olanları istemicek. Başka türlüsü imkansız.
ülkemde lazı da var çerkezi de alevisi de var BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYZ sözünü çokca duydum duyuyorum.bu kelimeleri kendisi çokca bu cümlede kullanır dinlemenizi tavsiye ederim o öğrenci dağa çıkanı savunuyorsa o değil öğrenci vekail olsa bugün içeri girer girmeli o öğrenci hakaratla yalanla sırf provakatörlük yapıyorsa benim ülkemin iç huzuru için gerçekten demokratik bir ülkeyse bu ülke o öğrenci yine içeri girmeli bu beim kanım vatan hainliği bir görüş değildir bana göre olamaz herkez her partilisi hatta terör örgütünü destekleyeni bile düne kadar bu ülkede burs alıyordu öğrencilerden bahsediyorum ki bana göre hak etmedikleri halde yani benim özgürlük anlayışımda terör örgütüne destek veren bir insanın yeri okul değildi sözde özgürlükçü sistem bunu gerektiriyordu maalesef inş değişecek zamanla o günlerde gelecek.

yıllarcaTÜRKİYE cumhuriyetinin gidişatı ki bunu sadece c. başkanlarının farklı ülke başkanlarıyla görüşürken başı eğik iki eli önünde durmasında bile anlıyorduk beden dili diye bişey var o zaman sustular bu şimdi konuşanlar neden bilmiyorum batı özentisi batı köleleğine dönüştü resmen diktayı onlardan aldık borcu da onlardan büyük devletlerin iki dudağı arasındayken görmediklerimizi şuan ülkesine bana ve birçok insana göre birçok yatırımı iyileştirmesi olmuş dayatmalara sen böyle giyinmelisin dayatmalarına yapılan ' özgürlükçü' bir ülke olarak yapılan dayatmalara son vermiş bir çok insanı bu yönden özgürlüğüne kavuşturmuş ve batı kölelğini bana göre bitirmiş bir c.başkanı bir değişiklik yapıyor önce meclise sonra halka sunuyor halk ne derse o diyor ve yine ehrşey iki dudağı arasında kalıyor deniliyor öylemi düşünün derim.
Siz hala belirli bir kisiden bahsedip savunuculugunu yapiyorsunuz ama. Ben her kim olursa olsun bir kisinin tekeline birakma taraftari degilim ulkemi. Yani benim icin bunun x kisi y kisi z kisi diye bir ayrimi yok. Anlayin lutfen. Sunun surasinda batiya 30 derece yuz cevireli ne kadar oldu ki! O yuzlerin ne zaman nereye donecegi belli olmaz. Laf soylemekle de olmaz. Gider incirligi kapatirsin. Gider sinirini kapatirsin o teror orgutlerine silah tasiyan avrupalilar o sinirdan gecemez iste o zaman sirtini donersin batiya. Lafla peynir gemisi yurumez.

yıllarcaTÜRKİYE cumhuriyetinin gidişatı ki bunu sadece c. başkanlarının farklı ülke başkanlarıyla görüşürken başı eğik iki eli önünde durmasında bile anlıyorduk beden dili diye bişey var o zaman sustular bu şimdi konuşanlar neden bilmiyorum batı özentisi batı köleleğine dönüştü resmen diktayı onlardan aldık borcu da onlardan büyük devletlerin iki dudağı arasındayken görmediklerimizi şuan ülkesine bana ve birçok insana göre birçok yatırımı iyileştirmesi olmuş dayatmalara sen böyle giyinmelisin dayatmalarına yapılan ' özgürlükçü' bir ülke olarak yapılan dayatmalara son vermiş bir çok insanı bu yönden özgürlüğüne kavuşturmuş ve batı kölelğini bana göre bitirmiş bir c.başkanı bir değişiklik yapıyor önce meclise sonra halka sunuyor halk ne derse o diyor ve yine ehrşey iki dudağı arasında kalıyor deniliyor öylemi düşünün derim.
malesef size katıldığım bir konu var bugün bu iktidarın güçlü olmasının sebebi geçmişin yasakçı zihniyeti ve ne yazık ki o günki yasakçı zihniyet bugün iktidar tarafından ters yöne evlimek üzere

malesef size katıldığım bir konu var bugün bu iktidarın güçlü olmasının sebebi geçmişin yasakçı zihniyeti ve ne yazık ki o günki yasakçı zihniyet bugün iktidar tarafından ters yöne evlimek üzere[/QUevet teşekkür ederim anlayışınız için.

ülkemde lazı da var çerkezi de alevisi de var BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYEYZ sözünü çokca duydum duyuyorum.bu kelimeleri kendisi çokca bu cümlede kullanır dinlemenizi tavsiye ederim o öğrenci dağa çıkanı savunuyorsa o değil öğrenci vekail olsa bugün içeri girer girmeli o öğrenci hakaratla yalanla sırf provakatörlük yapıyorsa benim ülkemin iç huzuru için gerçekten demokratik bir ülkeyse bu ülke o öğrenci yine içeri girmeli bu beim kanım vatan hainliği bir görüş değildir bana göre olamaz herkez her partilisi hatta terör örgütünü destekleyeni bile düne kadar bu ülkede burs alıyordu öğrencilerden bahsediyorum ki bana göre hak etmedikleri halde yani benim özgürlük anlayışımda terör örgütüne destek veren bir insanın yeri okul değildi sözde özgürlükçü sistem bunu gerektiriyordu maalesef inş değişecek zamanla o günlerde gelecek.

Biz ne desek vatan haini , kafır ilan ediliyoruz. Yaptığınız tek bu.

malesef size katıldığım bir konu var bugün bu iktidarın güçlü olmasının sebebi geçmişin yasakçı zihniyeti ve ne yazık ki o günki yasakçı zihniyet bugün iktidar tarafından ters yöne evlimek üzere
evet teşekkür ederim anlayışınız için

Bu konuya ben de katiliyorum. Herkes ozgur iradesiyle baska bireylerin ozgur iradesini hice saymadigi, bireye ve kamuya zarar vermesigi muddetce istedigini yapabilmeli soyleyebilme giyebilmelidir.

Bana biri cikip desinki rte hic yolsuzluk yapmadi, calmadi, cirpmadi!!! DIYEMEZSINIZ... Zamanin'da rte fetonun bir uyesiydi hatirlatirim.. birde cozum sureci belasini soktu, ulkeyi kaosa surukledi.. kimin ne oldugu belirsiz guzelim ulkemde.. simdide tutturmus baskanlik Allah gozunu doyursun ne diyeyim.. doymuyor adam.. gozu doymuyor.. kendisini padisah zannediyor.. vay halimize.. hadi bunuda gectim chp hdpyi destekler oldu, chp hdp halk partisi olmus resmen.. neden ??? Ki hdpnin meclisten men edilmesi sart.. vatanimiz hainlerle doldu tasti maalesef..

Son düzenleme:
Tabi benim basiortulu bacim diye cumleye baslayi digerleri de dislanmamali

Fahriye hanım farkındaysanız sistem hakkında bir yorumunuz yok. Savunduğunuz şey bir kişi.
Hak vasıl olupta yerine aynı yetkilerle tam zıttınız düşüncede birinin geldiğini bir düşünür müsünüz? Emin olun onun da ilk yapacağı şey kendisine karşıt duranları susturmak ve ideolojisini dayatmak olucak. Bu işin fıtratı bu kim olursa olsun. Be sebeple sakıncalıdır. Biz bunu anlatmaya çalıştıkça siz C.Başkanını övüyorsunuz alakasız bir şekilde. Yani açıkça "beni içerik ilgilendirmez ben isteyene bakarım" diyorsunuz.

Biz ne desek vatan haini , kafır ilan ediliyoruz. Yaptığınız tek bu.
kardeşim diyorum sakıncası yoksa kardeşim ne deseniz mi kimsenin kafirliğini yargılamak bana düşmez kimseye düşmez hainliğe gelince vatan hainliğini şöylesi böylesi olmaz bir insan ülkesini karıştırıyorsa ölüm istiyorsa kaos istiyorsa dini dili ırkı ne olursa olsun hainidir tartışmayalım istersen daha iyi olacak size iyi akşamlar

Fahriye hanım farkındaysanız sistem hakkında bir yorumunuz yok. Savunduğunuz şey bir kişi.
Hak vasıl olupta yerine aynı yetkilerle tam zıttınız düşüncede birinin geldiğini bir düşünür müsünüz? Emin olun onun da ilk yapacağı şey kendisine karşıt duranları susturmak ve ideolojisini dayatmak olucak. Bu işin fıtratı bu kim olursa olsun. Be sebeple sakıncalıdır. Biz bunu anlatmaya çalıştıkça siz C.Başkanını övüyorsunuz alakasız bir şekilde. Yani açıkça "beni içerik ilgilendirmez ben isteyene bakarım" diyorsunuz.
Habire bende bundan bahsediyorum ama anlayan yok.

Ülkücü bir sayfada Türkiyenin ekonomi durumu , başkanlık hakkında bir görsel paylaşılmış.

Malum parti üyeleri yorum yapmış : Siz vatan hainisiniz, bu sayfa hain , siz gerçek ülkücü değilsiniz , gerçekten vatanını seven her zaman iktidarı destekler.

Şok oldum ! İnsan bu kadar mı ister herkes kendi gibi olsun. Yazmışlar birde Hayır diyenler Türk değil ya da insan belki müslüman bile değil. Nedir bu senden olmayanı hain ilan etmek ?

Habire bende bundan bahsediyorum ama anlayan yok.
Malesef böyle düşünenler var ama ben sanıldığı kadar çoğunluk olduklarını düşünmüyorum. Yandaş anket verileri dışında tüm anketleri inceliyorum ve eğer ADALETLİ bir seçim olursa açık ara bu konu açılmamak üzere kapanacak. Ve hatta sonraki siyasilerin de ağzına bile alamayacağı kadar net bir cevap olacak!

Bana biri cikip desinki rte hic yolsuzluk yapmadi, calmadi, cirpmadi!!! DIYEMEZSINIZ... Zamanin'da rte fetonun bir uyesiydi hatirlatirim.. birde cozum sureci belasini soktu, ulkeyi kaosa surukledi.. kimin ne oldugu belirsiz guzelim ulkemde.. simdide tutturmus baskanlik Allah gozunu doyursun ne diyeyim.. doymuyor adam.. gozu doymuyor.. kendisini padisah zannediyor.. vay halimize..
bizim dini inancımızda ölüm vardır yaş kemale erdimi deriz ki ölüm yakın her zman yakın olduğunu bir kenara koyarak sayın C BAŞKANI 62 yaşında ve başkanlığı sırtına alıp gitmeyecek kişisel algılamak bence çok yanlış 1 milyar 245 milyon 121 bin 188 dolrlık avrasya tünelini çalarak yaptıysa bırakıyorum çalsın şahsen ama inanmıyorum. bu ülke kendileri rahattayken yağ kuyruğunda bekleyen insanları hastaneler pislik içindeki günleri savaş ay uğur dündar izlemişsinizdir hastanede sabah saat 5 75 yaşında teyze sıraya girdim diyor 200 hastaya 1 doktor bakıyor aynı saatte, bakamıyor daha doğrusu.bu zmanalardan geldi bu ülke sene 2000 sene 99 izleyin görün kim çalmış zamanında.

Son düzenleme:
Ülkücü bir sayfada Türkiyenin ekonomi durumu , başkanlık hakkında bir görsel paylaşılmış.

Malum parti üyeleri yorum yapmış : Siz vatan hainisiniz, bu sayfa hain , siz gerçek ülkücü değilsiniz , gerçekten vatanını seven her zaman iktidarı destekler.

Şok oldum ! İnsan bu kadar mı ister herkes kendi gibi olsun. Yazmışlar birde Hayır diyenler Türk değil ya da insan belki müslüman bile değil. Nedir bu senden olmayanı hain ilan etmek ?
bende onaylıyorum ama herkesin görüşüne saygı duyarım.çevremde de destekleyen herkes çok şükür saygı duyacak kapasitede insanlar. ama bana göre bu sözleri yazanlar o görüşü savunanlar olmayabilir. bunun örnekleri de çok sırf nefret ettikleri için veya kaos yaratmak için kendileri o görüşü savunuyormuş gibi hakaret edenleri gördüm duydum amaç ortalık karıştırmak olabilir türk değil müslüman değil derken.yoksa bilinçli bir insan bu sözü kullanmaz görüşü ne olursa olsun. burası sosyal medya malesef kimin maskesinin altında ne var bilemiyoruz.

bizim dini inancımızda ölüm vardır yaş kemale erdimi deriz ki ölüm yakın her zman yakın olduğunu bir kenara koyarak sayın C BAŞKANI 62 ve başkanlığı sırtına alıp gitmeyecek kişisel algılamak 1 milyar 245 milyon 121 bin 188 dolrlık avrasya tünelini çalarak yaptıysa bırakıyorum çalsın şahsen ama inanmıyorum bu ülke kendileri rahattayken yağ kuyruğunda hastaneler pislik içinde savaş ay uğur dündar izlemişsinizdir hastanede sabah saat 5 75 yaşında teyze sıraya girdim diyor 200 hastaya 1 doktor bakıyor aynı saatte bakamıyor daha doğrusu.bu zmanalardan geldi sene 2000 sene 99 izleyin görünkim çalmış zmanında
Hmm bu sene gordum hastanelerin durumunu.. degisen hic birsey yok.. tek bir rapor icin para talep ediyorlar.. devlet hastaneleri desen ayni sistem.. avrasya mavrasya tuneli hic umrumda degil.. zaten oradan gecenler bedavaya gecmeyecek.. bana ne gibi yarari var rtenun.. ulkemize gelmekten korkuyoruz artik.. maf oldu ulke.. kimin ne oldugu belirsiz.. ben inancli bir insanim sukurler olsun Rabbime ama din ve siyaset karisimi cok tehlikeli.. birde fetocular turedi.. al basina belayi.. yok yol yapmis, yok tunel yapmis, kendisinede saray yapti millettin hakkini yedi.. maneviyat istiyorum ben.. bizleri yol tunel kurtarmaz.. MANEVIYAT ONEMLI..

Back