Birde kızdığım falanca kesim neler yapıyor neler.Yapıyorsa onun sorunu biz kimbilir neler yapıyoruz neler?ayrıca ateist olsa deist olsa kime ne? illa herkes "aynı" şekilde düşünmek "aynı" şekilde mi inanmak zorunda? saygı duymak, hiç kimseyi bu sebeple aşağılamamak gerekli.
Hukukçu arkadaşlar yardım edebilir mi?
"anayasanın ilk dört maddesi değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez" yazmıyor mu? Yazıyorsa bu maddelere ters maddeler/durumlar suç değil mi?
Anlamak istiyorum, her hangi bir itham/ima yok; çok samimi soruyorum. Bu sebeple partisi ne olursa olsun her hangi bir üyenin başlatacağı tartışma içine çekilmek istemiyorum.
Bu dediğini gerçekten bilinçsiz olan iki tarfda yapıyor kafka
Zamanında başörtüsüyle üni ye girilemez diyen ile mini giymeseydi diyen zihniyet aynı aslında
Bunun örnekleri iki taraflıda sonsuza kadar gider
Bu aslında körü körüne konuşan seçmenden kaynaklanıyor
Ne zaman ki insanlar daha çok okur , bilinçlenir kendi iradesinin farkına varır işte o zaman gerçek anlamda siyaset konuşulabilir
Konunun amacına hizmet edecek şekilde
Bu konuda birkez daha anladık ki
Onada milyon yıl var heralde bizler göremeyeceğiz
Laikler dinsiz değildir.Dinci ne demek?Peynirci der gibi.
Bu zihniyette olan herkez er yada geç hesabını verecektir kafkaİki tarafta yapıyor fakat açık olanlar son yıllarda daha bi eziliyor.
Seni ayırarak konuşuyorum düşünce aynen su,
Zamanında bu kemalistler, solcular, cehapeliler bizim başörtümüze çok karıştı çok çektik simdi onlar rahat bulamasin. Açık saçık gezmesinler. Kocamin gözü kayıyor..
Başörtüsü için devlet kurumlarında kısıtlama olması haksızlıktı. Bu konuda tamamen yanlış yaptırımlar olmuş olabilir ama şimdi insanlarin farkındalık oranı daha yüksek.
Açık insanlar kapalıların her yerde olabileceğini daha çok savunuyor fakat ben kapalı olup kin ve nefret kusan insanları bu partiyle birlikte gördüm.
Saygısızlık ayrı nefret duymak ayrı.
İnsanlari her şekilde böldüler benim nazarımda.
Her şekilde.
Bunun hesabını nasıl verecekler inan ben bile düşünmüyor değilim.
İki tarafta yapıyor fakat açık olanlar son yıllarda daha bi eziliyor.
Seni ayırarak konuşuyorum düşünce aynen su,
Zamanında bu kemalistler, solcular, cehapeliler bizim başörtümüze çok karıştı çok çektik simdi onlar rahat bulamasin. Açık saçık gezmesinler. Kocamin gözü kayıyor..
Başörtüsü için devlet kurumlarında kısıtlama olması haksızlıktı. Bu konuda tamamen yanlış yaptırımlar olmuş olabilir ama şimdi insanlarin farkındalık oranı daha yüksek.
Açık insanlar kapalıların her yerde olabileceğini daha çok savunuyor fakat ben kapalı olup kin ve nefret kusan insanları bu partiyle birlikte gördüm.
Saygısızlık ayrı nefret duymak ayrı.
İnsanlari her şekilde böldüler benim nazarımda.
Her şekilde.
Bunun hesabını nasıl verecekler inan ben bile düşünmüyor değilim.
Sayin kazen vallahi neye oy verecegimi bilmiyorumDeğil mi ? kimse anlatmıyor ? iktidardan biri, muhalefetten biri ile karşı karşıya gelip bunları anlatmıyor !
Biz neyi oyluyoruz ?
Uzerime bomba yagar diye korkuyorum :))Bu arada HAYIR diyenler açıklama yapıyor da EVET diyenler neden EVET cevabı verdiğini açıklamıyor ?
bildiğim kadariyla 4. (koruyucu) madde 80 darbesinde cunta tarafından kondu anayasaya.Dogru..ama ilk 4 maddenin değiştirilmesi de canımı sıkıyor. Bunu da okuyup iyice değerlendirin olur mu?
Onu bırak ben sandıktan cıkan sonuca da güvenmiyorum.gecmis secimlerde fetö nun hile sokuşturdugu ispatlandı.e simdi bunlar aynı halt,yine yalan dolan uydurup kendi istedikleri sonucu cıkartıyolar.yargı,yasasama coktan tek ele gecti bile..canım buradan "hayır" da çıksa ben Kk nın tutumuyla,toplumun geri kalanın tutumunun aynı olacağını düşünmüyorum açıkçası
interneti aktif kullanmayan ama ciddi tv izleyicisi pek çok kişi var evet diyecek bence, maalesef
bildiğim kadariyla 4. (koruyucu) madde 80 darbesinde cunta tarafından kondu anayasaya.
cunta yönetiminin koyduğu koruyucu maddeyi savunmakta biraz değişik geliyor bana
o tarihe kadar koruyucu maddeye ihtiyaç duyulmamis ilk 3 madde degismemis etmemiş
simdi kimse bana hak hukuk dinlemez cuntacilarin masum duygularla o ilk 3 maddeye ek olarak koruyucu bir 4 madde cikardiklarina inandıramaz...
Estağfurlah.Siyasete benimde dilim dönmez:).Sadece seni bi opim diye şeettim yoksa ne isim olur siyasetle hemde ot beynimle :))
Ne fark eder ki?ilk 3 madde 4.madde var olsada olmasada bir şekilde zaten değişiyor. Bu zaten yıllardır yapilmadimi?Tc ibaresi birçok kurum ve kuruluşlardan kaldirilmadimi?Cumhuriyet değil istenilen apaçık monarsi isteniyor.bildiğim kadariyla 4. (koruyucu) madde 80 darbesinde cunta tarafından kondu anayasaya.
cunta yönetiminin koyduğu koruyucu maddeyi savunmakta biraz değişik geliyor bana
o tarihe kadar koruyucu maddeye ihtiyaç duyulmamis ilk 3 madde degismemis etmemiş
simdi kimse bana hak hukuk dinlemez cuntacilarin masum duygularla o ilk 3 maddeye ek olarak koruyucu bir 4 madde cikardiklarina inandıramaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?