- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.669
- 208
Benim de yok. Bunlar geldiğinde küçüktüm ama babamla amcamın üzüntüsünü, sinirini görünce anlamıştım bir şeylerin ters gittiğini.Anayasayı değiştirmek çokmu gerekliydi,millet vekili seçilme yaşı nasıl 18 olabilir..
Deli fişek yaşları beni temsil edemez etmemelide zaten..
Benim umudum taaa 15 sene önce bitti..
EVET diyenlerin umudu var demekki hala...
Benim hala yok..
Benim de yok. Bunlar geldiğinde küçüktüm ama babamla amcamın üzüntüsünü, sinirini görünce anlamıştım bir şeylerin ters gittiğini.
Sonra ben de ilgilenmeye başladım ve hep umut ettim bir gün biter bu çile diye ama artık zerre kadar umudum kalmadı körü körüne bağlananları gördükçe.
Ben 80'li dönemide yaşadım gördüm..
Umudumu çöpe attım zaten...
Sonra bu sistemi beğenmiyoruz diye vatan haini ilan ediliyoruz
böyle kritik bir dönemde sağlık sorunu gibi sorunlar yoksa her şartta bir oy verilmeli arkadaşım sizin vermeyeceğiniz bir oy çocuklarımızın geleceğini karartacakKazen ankette 3. Bir şık olmalı mesela ben oy vermeyeceğim
Allah sonumuzu hayretsin çok huzursuzumKonu çok derin aslında
Bu arada tüm oylanan maddeleri yazdım, eminim ki kimse bir halt anlamadı. Bende anlamadım rahat olun... Nedense ne iktidar, ne de muhalefet bunları açıklama gereği duymadı. Neye evet diyeceğiz neye hayır bilen var mı ?
Allah sonumuzu hayretsin çok huzursuzum
Mustafa Kamal Atatürk de tek adam ama gelde anlat bu konu derin konu
Neyin kafasindasiniz ulkenin gelecegini dusunun birakin bu parti,erdogan dusmanligini.ne yapti erdogan sana bu ulkenin basina geldiginde ne haldeydi ulke simdi ne halde akp'liyle bir evde yasamak zormus bise derdim ama neyseeeeAsla akpye laf söyletmeyen, bir tayyip icin 7 sülalesini karşisina alan ve 15 temmuzdan sonra her gece meydanlarda olan bir annenin kizi olarak....
HAYİR HAYİR HAYİR
Kessinlikle hayir ve yüz bin kere hayir.
Gercek bir akpli ile ayni evde yasamak cok zor,onlarin yonettigi ulkede yasamak daha da zor.
Adam kayirma onlarda,karsit görüşe tahammül edememe onlarda, sadece yandaş basini takip etmek,sorgulamadan önüne koyulan her habere inanmak, herkesi şuncu buncu diye yaftalamak onlarda, bugün taptiğin insanlara yarin akla gelmeyecek laflar etmek onlarda, kıyafete-hayat biçimine saygisiz olmak onlarda...
Peki ben böyle diyerek insanlari oncu buncu diye yaftalamiş olmuyo muyum?
Evet oluyorum maalesef ama bir hükümet politikasi olarak ülkede herkes birbirine düşman ,diyorum ya-bu ülkede yaşamak cooook zor!
Ah birisi çiksa şöyle, modern fikirli-akilli...mümkünse Justin Trudeau gibi de yakışıklı... Herşey düzelecek dese, bir umut inansak. Ben mesela hiç kalbimden gele gele bir partiye oy atmadim, mecburiyetten attim. İlk defa inana inana içim huzurla dola dola oy atsam...
Oyyy ne güzel olurdu!
Saygı bekledim ama hiç karşılaşmadım ben. umudumu kaybettim sizde tüketmeyin kendinizi. Ben artık cevabımı sandıkta vericem ve cevap evet olacak...Ben oldukça geç kalmışım konuya..
Başlarda bariz kışkırtma var ayrıştırma var bazı üyeler eşliğindeKazen abide körüklemiş hiç yakıştıramadım hakikaten
Evet oyu verecekler için ezik , fakir halk , cahil gibi bir sürü hakaret var konu içinde
Hepimiz yetişkin aklı başında insanlarız
Şu yaşta seviyeli bir şekilde siyaset konuşamıyoruz ya yazıklar olsun hakikaten
Herkezin fikrine saygı duyulmalı
Biraz düzey ...
Ben evet oyu vereceğim kendime göre sebeplerini anlatsamda anlaşılamayacağım olması gerektiği gibi tartışamayacağım
Hayır diyene saygı duyuyorum sizlerde bana duyun bir zahmet
Bu arada evet oyu vereceklere ısrarla neden vereceği açıklanması istenmiş gayet bir siyasetçi bilgisiyle ancak hayır oyu vereceklerin yüzeysel genelleme cevapları kabul görüyorken bu tavır ne kadar doğru bilemedim...
Siz çocuklarımın geleceği için evet diyorsunuzNeden utanayimki oyum sonuna kadar evet cumhurumuza reisimizin bir bildiği vardır elbette çok büyük oyunlar var vatanını milletini düşünen siyaseti bırakır evet der başka adammi var hani gösterin ülkeyi yönetecek onun için sonuna kadar reis diorm evet diorum cocuklarimin geleceği diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?