- 30 Aralık 2009
- 22.994
- 89.943
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç sanmıyorum .Diyelim CHP iktidarda ,eminim ki evet oyu kullanacaktınız.deynepnaz ,
Kendimi bildim bileli CHP'liyimdir,HAYIR oyumu hangi parti olursa olsun teklif etse yine HAYIR olurdu...
ama sorun sağ ya da sol olması değil ki59 sayfayı okudum,belki karar vermemde etkisi olur diye.Ne mantıklı bir evet,ne de mantıklı bir hayır görebildim.Hayır diyen de ,evet diyen de desteklediği partiden dolayı diyor.Erdoğan gitmiş olsa yerine istemediğiniz biri de gelebilir denmiş.Tabii ki insanoğlu fani,elbet bir gün herkes ölecek.Ama yerine gelecek olan kişi de ,yine halkın seçtiği olmayacak mı?Zaten bence sorun orada.Gelecek olan kişi de sağ partiden olacak ve şu anki muhalefet geride kalacak.
Şu an ki kararım evet,mantıklı bir hayır
Hiç sanmıyorum .Diyelim CHP iktidarda ,eminim ki evet oyu kullanacaktınız.![]()
HAYIR diyenlerin yorumlarına baktığımda, gerekçeleri; Akp yi sevmiyorum o yüzden hayır, Akp şunu yaptı o yüzden hayır, başbakanın oğlu gemi aldı o yüzden hayır, Akp şöyle yaptı böyle yaptı,yargıyı ele geçiriyor vs vs vs. Bu yüzden hayır diyenler çoğunlukta, yani bilinçli bir hayır yok, ama bilinçli ewet diyenlerde çok az, onlarda akp ye sempati duydukları için ewet diyorlar, yani kısacası eminim ki aynı maddeleri aynı şekilde Chp değiştirecek olsaydı HAYIR diyenler bu sefer %100 ewet diyecekti we buna karşıt Akpliler de Hayır diyecekti, komik bir durum değil mi ya demokratik bir ülkede yaşıyoruz ve hepimiz demokrasi istiyoruz.
Yani kısaca, Akp yi bu ülke 2 defa iktidar yaptı, ve eminim 3. defa daha iktidar olacak. ve akp ye oy verenlerin tamamı yine Ewet diyecek, ve emin olun arkadaşlar Sandıktan Ewet çıkacak.
Hayır diyenlere de saygı duyuyorum.
Şu an ki kararım evet
Hiç sanmıyorum .Diyelim CHP iktidarda ,eminim ki evet oyu kullanacaktınız.![]()
ben de hayır derdim, chp ya da başka parti farketmez, hatta beni (ya da birebir benimle aynı düşünen birini) seçecek olsalar yine hayır derdim.
çünkü benim bir evladım var, ben gideceğim o kalacak, bu ülkenin başına kimler geçti gördüm tam 35 senedir. onların çoğu böyle bir yetkiye sahip olsa felaket olurdu. bu risk alınacak bir konu değil.
bence konuyu ders olsun diye açtı.
ülkenin sahibinin tek adam olmasını isteyenlere örnek olsun diye..
bak sadece site sahibi olarak bile dün yasak dediğine bugün değil diyebiliyor yarın öbür gün gene yasak der yazmayın siyasete der kapatır canı ne isterse o...
bık bık hani yasaktı diyenler, düşünmeme bile gerek yok tabiki evet diyenlere kapak olsun bu konu ..
e yasaktı hani diyenler,Kazen in diktatörlüğüne bile dayanamazken beni bir gülme alıyor bu ne yaman çelişki anne diyesim geliyor..
Sizi çok iyi anlıyorum. Ama her ne olursa olsun, şartlar ne kadar kötüye giderse gitsin; umudumuzu yitirmiyoruz.çok haklısınız, ama maalesef ben umudumu kaybettim.
bu ülkenin yarısı diğer yarısından nefret ediyor, tuhaf ve anlaşılmaz şekilde hem de.
yani halihazırda, onlar hayır diyorsa biz evet diyelim diyelim diyen bir kitlenin seçimleriyle yönetiliyoruz zaten.
kendi adıma hep ütopik bir şekilde, baraj kaldırılacak, mecliste, komünisti, lgbt lisi, milli görüşçüsü, ateisti, kürdü vs si, bu ülkedeki her renk temsil edilecek umudundaydım, ama şimdi gelinen duruma bak. bu ülkenin yarısı, kendilerinden başka hiçbir görüş yaşamasın istiyor, ve seçimi hepimiz adına onlar yapıyor.
o yüzden umudumu kaybettim ben.
Anayasa değişikliklerini , getirdiklerini/götürdüklerini iyi araştırın Allah aşkına
Eyalet sistemi gelmeyecek
Ben oldukça geç kalmışım konuya..
Başlarda bariz kışkırtma var ayrıştırma var bazı üyeler eşliğindeKazen abide körüklemiş hiç yakıştıramadım hakikaten...
İşte sorun bu,evet diyen,körü körüne biat etmiş gibi lanse ediliyor.Ya cahil ,ya yobaz,eğitimsiz vs. olarak gösteriliyor,insana daha çok körüklüyorlar evet desin diye sanki.demokrasi,demokrasi,demokrasi... diyorum.
olaylara,kişilerden bağımsız baktığım için,o parti,bu parti diye bir düşüncem yok.ülke çıkarlarını hangi parti ya da kişiler düşünüyorsa,ona veririm oyumu.bugün oyumu verdiği parti,başa geldiğinde,ülkeme zarar verecek herhangi birşeye kalkışırsa,ona da muhalefet ederim.hiç bir kimseye,hiç bir partiye körü körüne biad etmem.
malum partili olmadığım halde,darbe zamanın da,darbeye de karşı çıktım.kaldı ki zamanın da çok darbe görmüş bir nesil olarak,ülkeye ne kadar zarar verdiğini,ne kadar geriye götürdüğünü bizzat yaşamış bir insanım.işte bu yüzden,akp yi sevmememe rağmen ,darbeye de karşı çıktım.
ama bu yapılan,cumhuriyete,rejime,demokrasiye uygun değil.işte bu yüzden,"HAYIR" diyorum.
Anayasa değişikliklerini , getirdiklerini/götürdüklerini iyi araştırın Allah aşkına
Eyalet sistemi gelmeyecek
Tek mesaj içinde olsa seni sana şikayet ederdim kazen abi :)töbe asla böyle bir şey yapmam yapana da izin vermem. Rahatsız olduğunuz mesajlar var ise mesajın hemen altında KİB butonu var. Hatalıysam lütfen beni de rapor edin.