Anket Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

Anayasa değişikliği için referandumda oyunuz ne olacak ?

• Evet

OY: 590 27,1%
  • Hayır

OY: 1.587 72,9%

• Ankete Katılan
    2.177
Neyin kafasindasiniz ulkenin gelecegini dusunun birakin bu parti,erdogan dusmanligini.ne yapti erdogan sana bu ulkenin basina geldiginde ne haldeydi ulke simdi ne halde akp'liyle bir evde yasamak zormus bise derdim ama neyseeee
Ülkenin geleceği için ya da halihazırdaki siyasal ve sosyolojik sorunlar için başkanlık tam olarak ne çözüm getirecektir açıklayabilir misiniz?ve ülke şu an ne halde ekonomik ve siyasal olarak ?gercekten merakla bekyorum açıklamayı sizin perspektifinizden ?

Umutsuz olmak bir insanın başına gelecek en kötü şeydir. Lütfen umutsuz olmayın. ''Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.''

Ülkemizde birşeylerin hayırlı olması için ülkede yaşayan insanların hayırlı olması gerekir.

Referandumun hayır'lı olması için ise; oy pusulasının hayır bölümüne oy kullanmak gerekir. Bu yeterli değil. Bir de sandıklarda hem görev almak hem de gözlemci olarak sandıklarımızı takip etmeliyiz.

çok haklısınız, ama maalesef ben umudumu kaybettim.
bu ülkenin yarısı diğer yarısından nefret ediyor, tuhaf ve anlaşılmaz şekilde hem de.
yani halihazırda, onlar hayır diyorsa biz evet diyelim diyelim diyen bir kitlenin seçimleriyle yönetiliyoruz zaten.
kendi adıma hep ütopik bir şekilde, baraj kaldırılacak, mecliste, komünisti, lgbt lisi, milli görüşçüsü, ateisti, kürdü vs si, bu ülkedeki her renk temsil edilecek umudundaydım, ama şimdi gelinen duruma bak. bu ülkenin yarısı, kendilerinden başka hiçbir görüş yaşamasın istiyor, ve seçimi hepimiz adına onlar yapıyor.
o yüzden umudumu kaybettim ben.

Sonuc evet cikarsa bu adaletsizlikler bitecek mi? Teror son bulacak mi? Ekonomi duzelecek mi? Bunlari anlatin bize.

Bunlardan bahseden yok canım. Çünkü bu değişiklik millet için değil, tek bir kişinin paçasını kurtarması için yapılıyor. Sanki terörü bitirecek de cumhurbaşkanı olması buna mani oluyor, işsizliği bitirecek ama cumhurbaşkanı olduğu için bitiremiyor! Tek kişi için hayata geçirilmeye çalışılan bir proje. Daha fazla konuşmayacağım, sen anladın.

Aklıevvelin biri de Atatürk de tek adamdı demiş! İşte bu zeka kırıntılarıyla yaşama tutunmaya çalışan biri de gidip oy kullanacak. Vah ki ne vah!

'Egemenlik kayıtsız şartsız MİLLETİNDİR' !

Bu yüzden TEK kişiye devredilemez!

Olay budur,adamlar 15temmuz dediler demokrasi yúruyusu yaptılar(sözde)şimdi cumhuriyet gidecek oh olsun diye tweet atıyorlar!!
amaç bu zaten
yeni türkiye....

Saygı bekledim ama hiç karşılaşmadım ben. umudumu kaybettim sizde tüketmeyin kendinizi. Ben artık cevabımı sandıkta vericem ve cevap evet olacak...
Ben bu kinciliği anlamıyorum gerçekten
Üstelik karşıt görüş tarafından eski zamanlarda oldukça yara almış bir ailenin çocuğu olarak hala herkese saygı duyabiliyorken..
Bu kadar zor olmamalı
Hayırcıların bir çoğu evet dıyecekleri küçümser halde
Hiçbirşeyden anlamıyoruz cahiliz ondan evet diyoruz
Hayır diyebilirsin kardeşim araştırıyoruz okuyoruz farklı sonuca varabiliyoruz
Ee ben sana saygı duyuyorumda sen ne hakla beni küçümsüyorsun
Eğitime çok vuran olmuş
Bir lisans iki yüksek lisans bitirdim
Her fırsatta okurum
Sağıda soluda ..
Ben evet diyorum diye cahilmiyim şimdi

şunu da ekleyeyim, tasarı chp den ya da herhangi bir başka partiden de çıksa yine oyum hayır olurdu.
hadi demokrasiyi, özgürlüğü, temsil haklarını, güçler ayrılığının önemini geçtim diyelim.
35 yaşındayım bu ülkenin son 30 yılını hatırlıyorsam hiçbir iktidar döneminde seçim vaadleri gerçekleştirilmedi.
her zaman seçimden önce gösterdikleri yüzle seçimden sonraki arasında uçurum vardı.
bu kez tek adama bütün ülkenin yönetimini vereceğiz, adam kuzu postuna bürünmüş kurt çıkarsa ne yapacağız?

HAYIR'li olur insallah :KK200:
canım buradan "hayır" da çıksa ben Kk nın tutumuyla,toplumun geri kalanın tutumunun aynı olacağını düşünmüyorum açıkçası
interneti aktif kullanmayan ama ciddi tv izleyicisi pek çok kişi var evet diyecek bence, maalesef:KK51:

Neyin kafasindasiniz ulkenin gelecegini dusunun birakin bu parti,erdogan dusmanligini.ne yapti erdogan sana bu ulkenin basina geldiginde ne haldeydi ulke simdi ne halde akp'liyle bir evde yasamak zormus bise derdim ama neyseeee
Ülke şimdi ne halde??
Siz memleketin bu halini övmek konusunda ciddi misiniz??

Ben bu kinciliği anlamıyorum gerçekten
Üstelik karşıt görüş tarafından eski zamanlarda oldukça yara almış bir ailenin çocuğu olarak hala herkese saygı duyabiliyorken..
Bu kadar zor olmamalı
Hayırcıların bir çoğu evet dıyecekleri küçümser halde
Hiçbirşeyden anlamıyoruz cahiliz ondan evet diyoruz
Hayır diyebilirsin kardeşim araştırıyoruz okuyoruz farklı sonuca varabiliyoruz
Ee ben sana saygı duyuyorumda sen ne hakla beni küçümsüyorsun
Eğitime çok vuran olmuş
Bir lisans iki yüksek lisans bitirdim
Her fırsatta okurum
Sağıda soluda ..
Ben evet diyorum diye cahilmiyim şimdi
Kimseye kültürümü ispatlamak mecburiyetinde değilim sizde değilsiniz bırakın konuşsunlar, yoksa ne farkım olur!! Bırakın sataşsınlar,kinlensinler hazmedemeyenler kullansınlar oylarını sandık yanıt verecek sizde hiç yormayın kendinizi değmez ben dün gece bir daldım baktım girdap gibi çeken çekene yuh dedim ya!!!
Biz sevmeyiz her meydanı, gönül ister er meydanı! Diyorum ve devamını bilen bilir saygılar sunuyorum...

Hangi yapi alirsa alsin..
Yeterki bunlar olmasin..
Meclisin hicbiryerinde..
Ulkemiz huzurlu olsun..
Yetti artik bu milletin bunlardan cektigi..
Hangi yapı alırsa alsın mı? Akıllara zararsınız. 15 Temmuz'u hatırla ülke olarak o gece neler yaşadığımızı bir düşün! Sonra kalk 'yeterki bunlar almasın da hangi yapı alırsa alsın' de.

Kadını hor gören.
Kadını gülen.
Kadını hamile iken sokağa koçişinin çıkarması..
Tecavüzcünün kravat takarak ceza indirimi alması.
Mantar gibi ortaya çıkan sonradan über zengin olan iş adamları.
Benden değilsen diyen.
Hamile kadına tekmeyle saldıran.
Daha sayayyımmı,işte bunkardan dolayı HAYIR diyorum...

İnsan gibi yaşamak istiyorum..En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Kadını hor gören.
Kadını gülen.
Benden değilsen diyen.

bir de çocuk gelinler var :olamaz::olamaz:

59 sayfayı okudum,belki karar vermemde etkisi olur diye.Ne mantıklı bir evet,ne de mantıklı bir hayır görebildim.Hayır diyen de ,evet diyen de desteklediği partiden dolayı diyor.Erdoğan gitmiş olsa yerine istemediğiniz biri de gelebilir denmiş.Tabii ki insanoğlu fani,elbet bir gün herkes ölecek.Ama yerine gelecek olan kişi de ,yine halkın seçtiği olmayacak mı?Zaten bence sorun orada.Gelecek olan kişi de sağ partiden olacak ve şu anki muhalefet geride kalacak.

Kadını hor gören.
Kadını gülen.
Benden değilsen diyen.

şehidime kelle
tecavüze uğrayan çocuğuma bir kereden bişey olmaz
göçük altında kalan madencime bunlar olağan şeylerdir
tecavüze uğrayan kardeşlerime tecavüze uğradıysa kadın ölsün çocuğu niye ölsün
(örnekler burdan uzaya kadar çıkarılır)
diyen zihniyet tarafından yönetilmek istemiyoruz ve bunun için vatan haini ilan ediliyoruz, ne acı...

59 sayfayı okudum,belki karar vermemde etkisi olur diye.Ne mantıklı bir evet,ne de mantıklı bir hayır görebildim.Hayır diyen de ,evet diyen de desteklediği partiden dolayı diyor.Erdoğan gitmiş olsa yerine istemediğiniz biri de gelebilir denmiş.Tabii ki insanoğlu fani,elbet bir gün herkes ölecek.Ama yerine gelecek olan kişi de ,yine halkın seçtiği olmayacak mı?Zaten bence sorun orada.Gelecek olan kişi de sağ partiden olacak ve şu anki muhalefet geride kalacak.

deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. ,

Kendimi bildim bileli CHP'liyimdir,HAYIR oyumu hangi parti olursa olsun teklif etse yine HAYIR olurdu...

şehidime kelle
tecavüze uğrayan çocuğuma bir kereden bişey olmaz
göçük altında kalan madencime bunlar olağan şeylerdir
tecavüze uğrayan kardeşlerime tecavüze uğradıysa kadın ölsün çocuğu niye ölsün
(örnekler burdan uzaya kadar çıkarılır)
diyen zihniyet tarafından yönetilmek istemiyoruz ve bunun için vatan haini ilan ediliyoruz, ne acı...

Örnekler çoğalıyor işte..
Biz böyle yönetilmek istemiyoruz,insanca adilce yaşayalım bu ülkede..

Back